tolisk99 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, φίλος μου πουλάει S6 Edge 32GB μεταχειρισμένο γύρω στον 1,5 χρόνο, 150€. Το κινητό το έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχει κανένα λειτουργικό θέμα αλλά έχει μια μικρή ρωγμή στην οθόνη η οποία δεν εμποδίζει σε τίποτα... Αρχική τιμή για καινούριο αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 380€, τι λέτε αξίζει?
AggelosTz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Με 150€ ναι αξίζει. Και εφόσον είναι από φίλο σου και το έχεις δοκιμάσει μια χαρά. Τώρα το θέμα με την μπαταρία του γνωστο ...αλλά με 150€ τι σε νοιάζει.
stelios18120 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μία χαρά τιμή το δίνει Απλά προσοχή με την ρωγμή μην βρεθείς με κανένα θέμα σε λίγο καιρό,και προσοχή στην μπαταρία γιατί στο συγκεκριμένο δεν κρατάει και πολύ. Κατά τα άλλα 150€ σούπερ τιμή.
fotislado Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 θα αξιζε μονο εαν δεν ειχε την ρωγμη....τωρα οχι.επισης μπορει τωρα να μην εμποδιζει αλλα εαν σου πεσει θα ανοιξει κ αλλο η ρωγμη η θα σπασει τελειως η οθονη.να το φτιαξεις δεν αξιζει.οποτε δωσε 50 ευρω παραπανω και παρτο απο εδω μεταχειρισμενο.
giorgos1966 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Καλυτερα μην το παρεις αφου εχει ραγισμενη οθονη.Δε ξερεις τι μπορει αργοτερα να γινει.Εαν εχεις κατι παραπανω, ψαξε σε μεταχειρισμενο απο εδω μεσα, να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Εαν δεν εχεις παραπανω χρηματα και σου αρεσει παρτο στα 150 ευρω αλλα...θα εισαι με το αγχος.
ziaba Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 αν η ρωγμή είναι μικρή και δεν επηρεάζει την λειτουργία του και δεν σ ενοχλεί χτυπά το
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Υποψιν οτι οι amoled ειναι πανακριβες για αλλαγη! Νομιζω για το σ6 εχει καπου στα 130€.
panos- Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Και επίσης μπορείς να πάρεις ένα καμπυλωτό tempered να το βάλεις από πάνω για να αποφύγεις και άλλο το ράγισμα.
hellojim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ειμαστε με τα καλα μας θα παρεις κινητο με ρωγμη? Επισης το s6 edge με τετοια μπαταρια που εχει ουτε μιση μερα δεν θα βγαζεις. Μ'αρεσει που σου λενε να το παρεις κιολας... Οτι ναναι.
panos- Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ειμαστε με τα καλα μας θα παρεις κινητο με ρωγμη? Επισης το s6 edge με τετοια μπαταρια που εχει ουτε μιση μερα δεν θα βγαζεις. Μ'αρεσει που σου λενε να το παρεις κιολας... Οτι ναναι. Στα 150 ευρώ δεν έχει κάτι καλύτερο και ας εχει και το ράγισμα.
hellojim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Στα 150 ευρώ δεν έχει κάτι καλύτερο και ας εχει και το ράγισμα. Μπορει να βαλει αλλα 50 ευρω και να παρει ενα αξιοπρεπες κινητο σαν το xiaomi redmi note 3 pro καινουριο. Το s6 edge εχει τεραστια οθονη και 2600mah. Ουτε μιση μερα δεν βγαζει, χωρις υπερβολες! Και η μπαταρια δεν βγαινει να την αλλαξεις, που σημαινει οτι λογω φθορας (απο χρηση) με λιγο 4g, θα βλεπεις την σταθμη να πεφτει νερακι... Επισης η οθονη εχει ραγισμα! Ειναι που ειναι ευθραυστη (αν δεις βιντεο σπαει πολυ ευκολα, οπως και του s7 edge) εχει και ραγισμα κιολας. Πραγματικα ασχολιαστο. Επισης μην κοιτας τι τιμη εχει στο σκρουτζ. Το κινητο εχει σταματησει να παραγεται και εχουν μεινει οι παλιες τιμες. Και η καρτα γραφικων μου, gtx 770, εχει σταματησει να πουλιεται, αλλα μπορεις να την βρεις σε κατι μαγαζια με 300 ευρω. Δλδ οσο την πηρα εγω καινουρια πριν απο 3 χρονια...
petran91 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Αν το ράγισμα είναι σε σημείο που δεν κάνει μπαμ, και δεν φαίνεται τόσο, είναι πολύ καλή τιμή τα 150..Τώρα αν ειναι μες στη μέση της οθόνης, όσο και να μην επηρεάζει, όσο καλή τιμή και να ναι τα 150, δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα.. Προσωπικά μιλώντας πάντα.
hellojim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Το ραγισμα αυτο δεν ξερεις αν σε καποιο bump γινει spiderweb μετα. Αν γινει αντε γεια. Αν θες να παιξεις κορωνα-γραμματα, αγορασε ενα lg g4 στα 200 ευρω, να αρχισουν τα στοιχηματα απο τωρα για το bootloop..
ziaba Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μπορει να βαλει αλλα 50 ευρω και να παρει ενα αξιοπρεπες κινητο σαν το xiaomi redmi note 3 pro καινουριο. Το s6 edge εχει τεραστια οθονη και 2600mah. Ουτε μιση μερα δεν βγαζει, χωρις υπερβολες! Και η μπαταρια δεν βγαινει να την αλλαξεις, που σημαινει οτι λογω φθορας (απο χρηση) με λιγο 4g, θα βλεπεις την σταθμη να πεφτει νερακι... Επισης η οθονη εχει ραγισμα! Ειναι που ειναι ευθραυστη (αν δεις βιντεο σπαει πολυ ευκολα, οπως και του s7 edge) εχει και ραγισμα κιολας. Πραγματικα ασχολιαστο. Επισης μην κοιτας τι τιμη εχει στο σκρουτζ. Το κινητο εχει σταματησει να παραγεται και εχουν μεινει οι παλιες τιμες. Και η καρτα γραφικων μου, gtx 770, εχει σταματησει να πουλιεται, αλλα μπορεις να την βρεις σε κατι μαγαζια με 300 ευρω. Δλδ οσο την πηρα εγω καινουρια πριν απο 3 χρονια... κάλο χρυσό άγιο το xiaomi άλλα δεν έχει την κάμερα του s6 ούτε design, μέγεθος του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα