liakjim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Λοιπόν είναι λογικό που το UPS του τίτλου ( το οποίο το πήρα λόγω καλών αξιολογήσεων), δεν αντέχει το PC της υπογραφής όταν αυτό είναι σε gaming? Σβήνει αμέσως. Χρησιμοποίησα αυτό το guide OuterVision Power Supply Calculator Που μου έβγαλε Recommended UPS rating = 600VA Εγώ λοιπόν πήρα 850. Γιατί δεν αντέχει ούτε 2-3 λεπτά να το σβήσω σαν άνθρωπος? Ορίστε ένα screenshot με το φορτίο σε gaming. 62%.
De@th L0rd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 H μπαταρία του UPS είναι να σε κακή κατάσταση πιθανότατα. Έκατσε πολύ στο ράφι και η μπαταρία αποφορτιστηκε εντελώς. Το πας πίσω εκεί που το πήρες και ζητάς να σου αντικαταστήσουν τη μπαταρία. Κατα πάσα πιθανότητα πάντα. Αν η μπαταρία δεν έχει κάπακι να βγαίνει χωρίς βίδες, μην επιχειρήσεις να το ανοίξεις, πίσω στο κατάστημα κατευθείαν. Είναι σύνηθες φαινόμενο. Αν σου κάνουν νούμερα κ δεν έχουν περάσει 14 μέρες από την ημερομηνία αγοράς, τους ζητάς επιστροφή χρημάτων: Προθεσμία υπαναχώρησης 14 ημερών: Η περίοδος εντός της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να υπαναχωρήσουν από σύμβαση πώλησης παρατείνεται σε 14 ημερολογιακές ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές μπορούν να επιστρέψουν τα εμπορεύματα, εάν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξουν γνώμη. Εφόσον ο πωλητής δεν έχει ενημερώσει σαφώς τους καταναλωτές για το δικαίωμά τους να υπαναχωρήσουν, η προθεσμία επιστροφής θα παρατείνεται κατά 12 μήνες. Οδηγία 2011/83/ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, η οποία ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Ζ1-891(ΦΕΚ Β΄ 2144/30.08.2013) που τέθηκε σε ισχύ στις 13.06.2014 Εννοείται ότι έχεις κρατήσει αρχική συσκευασία,παρελκόμενα και παραστατικό αγοράς.
liakjim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 H μπαταρία του UPS είναι να σε κακή κατάσταση πιθανότατα. Έκατσε πολύ στο ράφι και η μπαταρία αποφορτιστηκε εντελώς. Το πας πίσω εκεί που το πήρες και ζητάς να σου αντικαταστήσουν τη μπαταρία. Κατα πάσα πιθανότητα πάντα. Αν η μπαταρία δεν έχει κάπακι να βγαίνει χωρίς βίδες, μην επιχειρήσεις να το ανοίξεις, πίσω στο κατάστημα κατευθείαν. Είναι σύνηθες φαινόμενο. Αν σου κάνουν νούμερα κ δεν έχουν περάσει 14 μέρες από την ημερομηνία αγοράς, τους ζητάς επιστροφή χρημάτων: Προθεσμία υπαναχώρησης 14 ημερών: Η περίοδος εντός της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να υπαναχωρήσουν από σύμβαση πώλησης παρατείνεται σε 14 ημερολογιακές ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές μπορούν να επιστρέψουν τα εμπορεύματα, εάν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξουν γνώμη. Εφόσον ο πωλητής δεν έχει ενημερώσει σαφώς τους καταναλωτές για το δικαίωμά τους να υπαναχωρήσουν, η προθεσμία επιστροφής θα παρατείνεται κατά 12 μήνες. Οδηγία 2011/83/ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, η οποία ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Ζ1-891(ΦΕΚ Β΄ 2144/30.08.2013) που τέθηκε σε ισχύ στις 13.06.2014 Εννοείται ότι έχεις κρατήσει αρχική συσκευασία,παρελκόμενα και παραστατικό αγοράς. Ευχαριστώ. Το UPS είναι αγορασμένο από You πριν από 7 ημέρες, οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι κλονίστηκε λίγο η εμπιστοσύνη μου στο προιόν. Να δώσω τη διαφορά να πάω σε APC?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Κακως που δεν πηρες εξαρχης apc. Ειναι ο leader στα ups! Εγω θα εδινα την διαφορα ξεροντας οτι παιρνω κατι αξιοπιστο.
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Λάθος προσέγγιση και απο τους δυο (ts και lord). Καταρχήν το φορτίο το μετράμε με μετρητή και οχι με κάποιο online calculator, αν θέλουμε να εχουμε πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. Ενδεικτικά (και παιζουν τακτικά προσφορές - εκπτώσεις) http://www.e-shop.gr/hama-47770-premium-energy-cost-meter-white-p-PER.565855 http://www.e-shop.gr/ypologistes-polympriza-diakoptes-metrites-list?table=PER&category=%C7%CB%C5%CA%D4%D1%C9%CA%C1&filter-12967=1 Αφου λοιπον έχουμε την κατανάλωση στα χέρια μας (εννοείται μέτρηση full τουμπανο και να τρέχουν ολα), υπολογίζουμε x1,5 ως το ελάχιστο για το συγκεκριμένο νουμερο και επιλέγουμε ups. Εγώ είμαι της άποψης x2 (αν παιζει καμία έκπτωση) γιατί η εμπειρία μου εχει δείξει οτι ολο και κατι αλλο θα μπει πανω στο ups και επιπλεον υπάρχει η φθορά της μπαταρίας. Πάμε στη μπαταρία. Η μπαταρία πρέπει να αδειάζει τελείως ανα δίμηνο και να φορτίζεται μονη της πάνω στο ups. Ετσι στους 6-8 μήνες η φθορά θα είναι πολύ μικρότερη. Επισης μετά το έτος, αρχίζουμε να ψάχνουμε για καλή ευκαιρία μπαταρίας και μέχρι τους 18 μήνες την εχουμε αλλάξει. @lord αυτό ισχύει για online αγορές και οχι απο φυσικό κατάστημα. Επισης μετά απο 7 μήνες (που δεν το ανεφερε ο ts απο την αρχή) φάνηκε το συνδυαστικό προβλημα κακής επιλογής μεγιστης εξόδου (λαθος τρόπος υπολογισμου αναγκών) και η φθορά της μπαταρίας. Με δυο λόγια ο ts ρώτησε "κάποιον" τι αμαξι χρειάζεται για Ελλάδα, του ειπε τουλάχιστον 1000κε, αγόρασε 1200κε και οταν αρχισε να ταξιδευει φορτωμένος, ειδε οτι μετά απο καιρό το αμάξι δεν τράβαγε όσο ήθελε. Αν όμως ρωτούσε κάποιον που ήξερε (ενα μετρητή) θα του ελεγε 1200, θα αγοραζε 1400 και θα ήταν ικανοποιημένος. Σε αυτό πως φταίει ο πωλητης του αυτοκινήτου;
liakjim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Λάθος προσέγγιση και απο τους δυο (ts και lord). Καταρχήν το φορτίο το μετράμε με μετρητή και οχι με κάποιο online calculator, αν θέλουμε να εχουμε πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. Ενδεικτικά (και παιζουν τακτικά προσφορές - εκπτώσεις) http://www.e-shop.gr/hama-47770-premium-energy-cost-meter-white-p-PER.565855 http://www.e-shop.gr/ypologistes-polympriza-diakoptes-metrites-list?table=PER&category=%C7%CB%C5%CA%D4%D1%C9%CA%C1&filter-12967=1 Αφου λοιπον έχουμε την κατανάλωση στα χέρια μας (εννοείται μέτρηση full τουμπανο και να τρέχουν ολα), υπολογίζουμε x1,5 ως το ελάχιστο για το συγκεκριμένο νουμερο και επιλέγουμε ups. Εγώ είμαι της άποψης x2 (αν παιζει καμία έκπτωση) γιατί η εμπειρία μου εχει δείξει οτι ολο και κατι αλλο θα μπει πανω στο ups και επιπλεον υπάρχει η φθορά της μπαταρίας. Πάμε στη μπαταρία. Η μπαταρία πρέπει να αδειάζει τελείως ανα δίμηνο και να φορτίζεται μονη της πάνω στο ups. Ετσι στους 6-8 μήνες η φθορά θα είναι πολύ μικρότερη. Επισης μετά το έτος, αρχίζουμε να ψάχνουμε για καλή ευκαιρία μπαταρίας και μέχρι τους 18 μήνες την εχουμε αλλάξει. @lord αυτό ισχύει για online αγορές και οχι απο φυσικό κατάστημα. Επισης μετά απο 7 μήνες (που δεν το ανεφερε ο ts απο την αρχή) φάνηκε το συνδυαστικό προβλημα κακής επιλογής μεγιστης εξόδου (λαθος τρόπος υπολογισμου αναγκών) και η φθορά της μπαταρίας. Με δυο λόγια ο ts ρώτησε "κάποιον" τι αμαξι χρειάζεται για Ελλάδα, του ειπε τουλάχιστον 1000κε, αγόρασε 1200κε και οταν αρχισε να ταξιδευει φορτωμένος, ειδε οτι μετά απο καιρό το αμάξι δεν τράβαγε όσο ήθελε. Αν όμως ρωτούσε κάποιον που ήξερε (ενα μετρητή) θα του ελεγε 1200, θα αγοραζε 1400 και θα ήταν ικανοποιημένος. Σε αυτό πως φταίει ο πωλητης του αυτοκινήτου; Είναι καινούργιο όπως είπα. Ως προς το φορτίο, τώρα δεν έχω τρόπο να το μετρήσω. Θεωρείς ότι ούτε το 950αρι θα φτάσει?
De@th L0rd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Λάθος προσέγγιση και απο τους δυο (ts και lord). Καταρχήν το φορτίο το μετράμε με μετρητή και οχι με κάποιο online calculator, αν θέλουμε να εχουμε πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. Ενδεικτικά (και παιζουν τακτικά προσφορές - εκπτώσεις) http://www.e-shop.gr/hama-47770-premium-energy-cost-meter-white-p-PER.565855 http://www.e-shop.gr/ypologistes-polympriza-diakoptes-metrites-list?table=PER&category=%C7%CB%C5%CA%D4%D1%C9%CA%C1&filter-12967=1 Αφου λοιπον έχουμε την κατανάλωση στα χέρια μας (εννοείται μέτρηση full τουμπανο και να τρέχουν ολα), υπολογίζουμε x1,5 ως το ελάχιστο για το συγκεκριμένο νουμερο και επιλέγουμε ups. Εγώ είμαι της άποψης x2 (αν παιζει καμία έκπτωση) γιατί η εμπειρία μου εχει δείξει οτι ολο και κατι αλλο θα μπει πανω στο ups και επιπλεον υπάρχει η φθορά της μπαταρίας. Πάμε στη μπαταρία. Η μπαταρία πρέπει να αδειάζει τελείως ανα δίμηνο και να φορτίζεται μονη της πάνω στο ups. Ετσι στους 6-8 μήνες η φθορά θα είναι πολύ μικρότερη. Επισης μετά το έτος, αρχίζουμε να ψάχνουμε για καλή ευκαιρία μπαταρίας και μέχρι τους 18 μήνες την εχουμε αλλάξει. @lord αυτό ισχύει για online αγορές και οχι απο φυσικό κατάστημα. Επισης μετά απο 7 μήνες (που δεν το ανεφερε ο ts απο την αρχή) φάνηκε το συνδυαστικό προβλημα κακής επιλογής μεγιστης εξόδου (λαθος τρόπος υπολογισμου αναγκών) και η φθορά της μπαταρίας. Με δυο λόγια ο ts ρώτησε "κάποιον" τι αμαξι χρειάζεται για Ελλάδα, του ειπε τουλάχιστον 1000κε, αγόρασε 1200κε και οταν αρχισε να ταξιδευει φορτωμένος, ειδε οτι μετά απο καιρό το αμάξι δεν τράβαγε όσο ήθελε. Αν όμως ρωτούσε κάποιον που ήξερε (ενα μετρητή) θα του ελεγε 1200, θα αγοραζε 1400 και θα ήταν ικανοποιημένος. Σε αυτό πως φταίει ο πωλητης του αυτοκινήτου; Το "οποιονδήποτε λόγο" δε το διάβασες; Και μετά μου λες πως είμαι λάθος; Για ποιο λόγο; Επειδή υπέθεσα ότι το αγόρασε online; Στο κατάστημα ούτως η άλλως δε θα το επέστρεφε; Ή θα έπρεπε να πληρώσει μεταφορικά για την επιστροφή; Τέλος πάντων ας πούμε πως στα διαδικαστικά δεν το έχω. Αλλά, Γράφεις να αδειάζει κάποιος μια μπαταρία μολύβδου-οξέως (οποιουδήποτε τύπου) τελείως; Δεν ισχύει σε καμια περίπτωση γιατί αυτό προκαλεί καταστροφική φθορά στις πλάκες.Οι υγρού τύπου είναι μέχρι 75% και οι GEL, ΑGM 55%(εφόσον είναι βαθειάς εκφόρτισης). Οι μπαταρίες που έχουν τα περισσότερα generic ups που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι χείριστης ποιότητας, όπως επίσης και οι ανταλλακτικές που κυκλοφορούν, και το μειονέκτημα είναι ότι ο έμπορος το έχει το ups συνδεμένο με την μπαταρία και κάθεται στην αποθήκη. Ε αν αυτές οι μπαταρίες κάτσουν μήνες στο αποθηκευμένο ups, αποφορτίζονται, παθαίνουν θειικωση και είναι άχρηστες. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι ότι στα UPS (εκτός APC) είναι επειδή το κόστος του ups συνήθως είναι συγκρίσιμο με την αλλαγή με μια καλή μπαταρία. Επομένως όταν χρειαστείς μπαταρία, σε συμφέρει να πάρεις ένα καινούριο UPS. Στα υπόλοιπα που λες για τον υπολογισμό φορτίου είσαι σωστός Ως προς το φορτίο, τώρα δεν έχω τρόπο να το μετρήσω. http://www.skroutz.gr/c/1613/Metrites-Katanalosis-Reymatos.html?keyphrase=%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82 Ο ασφαλής τρόπος. Υπάρχει κι άλλος αρκεί να έχεις πολύμετρο με κλίμακα Α~ και να γνωρίζεις την ασφαλή χρήση του με τάση δικτύου (240v) Eπίσης τα VA τα "μετατρέπουμε" σε W κάνοντας το W=0.8 x VA και πάντα αφήνουμε ένα περιθώριο όπως είπε ο isay. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2017 από De@th L0rd
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Το "οποιονδήποτε λόγο" δε το διάβασες; Και μετά μου λες πως είμαι λάθος; Για ποιο λόγο; Επειδή υπέθεσα ότι το αγόρασε online; Στο κατάστημα ούτως η άλλως δε θα το επέστρεφε; Ή θα έπρεπε να πληρώσει μεταφορικά για την επιστροφή; Τέλος πάντων ας πούμε πως στα διαδικαστικά δεν το έχω. Ανέφερα λάθος προσέγγιση γιατί χωρίς να εξετάσεις τα δεδομένα, τον παρέπεμψες να κάνει κάτι που δεν γίνεται. Αυτό πιθανόν να του κόστιζε χρόνο και χρήμα και να γίνονταν και ρεζίλι. Η υπάναχώρηση 14 ημερών αφορά μονο online παραγγελίες και παραλαβές. Οτιδήποτε αλλο αφορά τη νομοθεσία της εγγύησης και αντικατάστασης συσκευής, όχι υπαναχώρηση, δηλαδή επιστροφή χρημάτων. Ο ts το είχε 7 μήνες, άρα αυτό που παρέθεσες βιαστικά δεν έχει ισχύ. Επιπλέον η χρήση που του κάνει ΔΕΝ υποδεικνύει πρόβλημα, αλλά λάθος χρήση. Αν μπεις στο site που παρέθεσε αργότερα, γράφει 10-15 λεπτά στα 100Watt. Ο ts έχωνε 400 Watt (θεωρητικό το νουμερο, γιατί μετρήσεις δεν έχουμε) άρα ορθά το ups έκλεινε μετά απο 2-3 λεπτά. Αυτό αποτελεί ένδειξη οτι το ups δουλευει μια χαρά και οι μπαταρίες δεν ειναι ταλαιπωρημένες, ουτε πολυκαιρισμένες (άλλωστε ουτε εσύ ξέρεις ποτε πήγε απο τον εισαγωγέα στον πελάτη). Μάζεψε πληροφορίες και πρότεινε τη πιο σοφή λύση, όχι λύσεις τύπου "Φταίει ο ΟΤΕ". Για τις μπαταρίες συμφωνω στα περισσότερα, αλλά αναλογα με το ups, αναφέρει ή οχι στο manual τη συντήρηση της μπαταρίας. Εχω manual σοβαρής εταιρείας που λεει οτι ανα 3-4 μήνες φροντίστε να αδειάζει η μπαταρία και οσο για το κατώτατο κατώφλι ασφαλείας το φρόντίζει το ηλεκτρονικό κύκλωμα (αυτό το λεω εγω). Δεν μιλώ να βγάλεις τη μπαταρία, να κουμπώσεις αντίσταση και να την εχεις μεχρι να πεθάνει ολοκληρωτικά. Κοινή λογική. Τέλος έχω δει manual αλλης, επισης σοβαρής εταιρείας η οποια λεει οτι μην κάνετε τιποτα για τη συντήρηση της μπαταρίας, αλλά οταν η αποδοσή της πέσει πολύ, αλλάξτε τη. Είναι καινούργιο όπως είπα. Ως προς το φορτίο, τώρα δεν έχω τρόπο να το μετρήσω. Θεωρείς ότι ούτε το 950αρι θα φτάσει? Είδα τα χαρακτηριστικά του ups σου και αναφέρει οτι κρατά 10-15 λεπτά σε 100w, άρα εσύ με 400w, μια χαρά κράτησε 2-3 λεπτά. Το καλό με το συγκεκριμένο ups ειναι οτι η εγγύηση 2 ετών καλύπτει και τη μπαταρία (δεν κάνει διαφοροποίηση στο manual - σε αντίθεση με αλλες μάρκες που λενε ξεκάθαρα 2 ετη στο είδος ςκτος μπαταρια που ειναι 6 μηνες). Τι σημαίνει πρακτικά αυτό. Μετα απο 1+ χρονο που θα δεις αισθητή δαφορά στην ποιότητα της μπαταρίας, την στέλνεις infoquest και ζητάς διόρθωση, δηλαδή αλλαγή μπαταριών (θα χρειαστεί λίγη μανουρα, αλλά σε παιρνει). Όσο για το ερώτημα σου, τι θα φτάσει σου απαντω πάλι, οτι χωρίς μετρητή δεν μπορεις να ξέρεις τις αναγκες σου. Μετράς, πολλαπλασιάζεις επι 2 και αγοράζεις. Επισης πρέπει να προκαθορίσεις τι αναγκες διάρκειας έχεις. Αν π.χ. θες να κρατά 20 λεπτα, εχεις αλλες αναγκες, απο το να κρατά 1-2 λεπτα. Τέλος πάνω στο ups βάλε μονο τα απολύτως απαραίτητα. Πήγα σε γνωστό που γκρίνιαζε οτι το ups δεν κρατά καθολου και πάνω ειχε βάλει desktop, monitor, ρουτερ, ηχεία, τηλεόραση, φορτιστη laptop και μια λάμπα. Οταν απο περιέργεια τον ρώτησα τουλάχιστον για τη λάμπα (γιατί για τα άλλα τα εβαλε προφανώς να μην καουν απο υπερτάσεις) μου απαντησε με σοβαροτητα οτι να βλέπει να τα κλείσει και να προλάβει να βρει φακό.
liakjim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ανέφερα λάθος προσέγγιση γιατί χωρίς να εξετάσεις τα δεδομένα, τον παρέπεμψες να κάνει κάτι που δεν γίνεται. Αυτό πιθανόν να του κόστιζε χρόνο και χρήμα και να γίνονταν και ρεζίλι. Η υπάναχώρηση 14 ημερών αφορά μονο online παραγγελίες και παραλαβές. Οτιδήποτε αλλο αφορά τη νομοθεσία της εγγύησης και αντικατάστασης συσκευής, όχι υπαναχώρηση, δηλαδή επιστροφή χρημάτων. Ο ts το είχε 7 μήνες, άρα αυτό που παρέθεσες βιαστικά δεν έχει ισχύ. Επιπλέον η χρήση που του κάνει ΔΕΝ υποδεικνύει πρόβλημα, αλλά λάθος χρήση. Αν μπεις στο site που παρέθεσε αργότερα, γράφει 10-15 λεπτά στα 100Watt. Ο ts έχωνε 400 Watt (θεωρητικό το νουμερο, γιατί μετρήσεις δεν έχουμε) άρα ορθά το ups έκλεινε μετά απο 2-3 λεπτά. Αυτό αποτελεί ένδειξη οτι το ups δουλευει μια χαρά και οι μπαταρίες δεν ειναι ταλαιπωρημένες, ουτε πολυκαιρισμένες (άλλωστε ουτε εσύ ξέρεις ποτε πήγε απο τον εισαγωγέα στον πελάτη). Μάζεψε πληροφορίες και πρότεινε τη πιο σοφή λύση, όχι λύσεις τύπου "Φταίει ο ΟΤΕ". Για τις μπαταρίες συμφωνω στα περισσότερα, αλλά αναλογα με το ups, αναφέρει ή οχι στο manual τη συντήρηση της μπαταρίας. Εχω manual σοβαρής εταιρείας που λεει οτι ανα 3-4 μήνες φροντίστε να αδειάζει η μπαταρία και οσο για το κατώτατο κατώφλι ασφαλείας το φρόντίζει το ηλεκτρονικό κύκλωμα (αυτό το λεω εγω). Δεν μιλώ να βγάλεις τη μπαταρία, να κουμπώσεις αντίσταση και να την εχεις μεχρι να πεθάνει ολοκληρωτικά. Κοινή λογική. Τέλος έχω δει manual αλλης, επισης σοβαρής εταιρείας η οποια λεει οτι μην κάνετε τιποτα για τη συντήρηση της μπαταρίας, αλλά οταν η αποδοσή της πέσει πολύ, αλλάξτε τη. Είδα τα χαρακτηριστικά του ups σου και αναφέρει οτι κρατά 10-15 λεπτά σε 100w, άρα εσύ με 400w, μια χαρά κράτησε 2-3 λεπτά. Το καλό με το συγκεκριμένο ups ειναι οτι η εγγύηση 2 ετών καλύπτει και τη μπαταρία (δεν κάνει διαφοροποίηση στο manual - σε αντίθεση με αλλες μάρκες που λενε ξεκάθαρα 2 ετη στο είδος ςκτος μπαταρια που ειναι 6 μηνες). Τι σημαίνει πρακτικά αυτό. Μετα απο 1+ χρονο που θα δεις αισθητή δαφορά στην ποιότητα της μπαταρίας, την στέλνεις infoquest και ζητάς διόρθωση, δηλαδή αλλαγή μπαταριών (θα χρειαστεί λίγη μανουρα, αλλά σε παιρνει). Όσο για το ερώτημα σου, τι θα φτάσει σου απαντω πάλι, οτι χωρίς μετρητή δεν μπορεις να ξέρεις τις αναγκες σου. Μετράς, πολλαπλασιάζεις επι 2 και αγοράζεις. Επισης πρέπει να προκαθορίσεις τι αναγκες διάρκειας έχεις. Αν π.χ. θες να κρατά 20 λεπτα, εχεις αλλες αναγκες, απο το να κρατά 1-2 λεπτα. Τέλος πάνω στο ups βάλε μονο τα απολύτως απαραίτητα. Πήγα σε γνωστό που γκρίνιαζε οτι το ups δεν κρατά καθολου και πάνω ειχε βάλει desktop, monitor, ρουτερ, ηχεία, τηλεόραση, φορτιστη laptop και μια λάμπα. Οταν απο περιέργεια τον ρώτησα τουλάχιστον για τη λάμπα (γιατί για τα άλλα τα εβαλε προφανώς να μην καουν απο υπερτάσεις) μου απαντησε με σοβαροτητα οτι να βλέπει να τα κλείσει και να προλάβει να βρει φακό. Το UPS είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!! Επίσης , σβήνει όχι μετά από 2-3' (μακάρι να ήταν έτσι) αλλά ΑΜΕΣΩΣ!!!! Συγγνώμη αλλά δεν θα το δεις μάλλον αλλιώς.
Sheogorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ποιοι 7 μήνες ρε παιδιά, ΜΕΡΕΣ λέει. Λογικά είναι παλιές οι μπαταρίες του. Πίσω πήγαινε και μίλα με κατάστημα.
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Το UPS είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!! Επίσης , σβήνει όχι μετά από 2-3' (μακάρι να ήταν έτσι) αλλά ΑΜΕΣΩΣ!!!! Συγγνώμη αλλά δεν θα το δεις μάλλον αλλιώς. Λάθος μου Διάβασα 7 μήνες και οχι 7 ημέρες Τότε είτε εχεις μεγάλη καταναλωση και δεν το σηκώνει ή είναι προβληματικό. Δεδομένου οτι δεν εχεις μετρήσει κανονικά, είμαι 70 για οτι θες μεγαλύτερο και 30 οτι ειναι προβληματικό. Μπορεις να το επιστρέψεις και να ζητήσεις πιστωτικό ή χρήματα να πάρεις κάτι αλλο.
liakjim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Λάθος μου Διάβασα 7 μήνες και οχι 7 ημέρες Τότε είτε εχεις μεγάλη καταναλωση και δεν το σηκώνει ή είναι προβληματικό. Δεδομένου οτι δεν εχεις μετρήσει κανονικά, είμαι 70 για οτι θες μεγαλύτερο και 30 οτι ειναι προβληματικό. Μπορεις να το επιστρέψεις και να ζητήσεις πιστωτικό ή χρήματα να πάρεις κάτι αλλο. Προσπαθώ να πειστώ γιατί είναι μικρό. Στο display της οθόνης , με όλα ανοιχτά στο PC σε συνθήκες gaming + monitor , είναι στις 3 από 4 μπάρες του φορτίου που συνάδει με το 62% που βλέπω στο πρόγραμμά του.
liakjim Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Νέο τεστ μετά από 2 κύκλους φόρτισης 55% φορτίο μόνο και https://youtu.be/F86EwcW7NDw
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Γιατι το παιδευεις ακομα και δεν πας να στο αλλαξουν? Δεν καταλαβαινω...
drdedus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 τελικά μου έστειλαν το ups απο την προσφορά 15€ bitmore650 απο τον κοτσοβολο μετα από πολλά τηλεφωνήματα και εμαιλ. Οταν το βγάλω απο το ρεύμα και συνεχίσει να δίνει ρεύμα ακούγεται εκτος απο το μπιπ μπιπ και ενας συνεχόμενος ηχος.. ρεύμα γρατζουνισμα καπως έτσι. Είναι φυσιολογικό αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα