Protoboulia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Διαθέσιμο budget : μεχρι 1000 ευρω Απόσταση και γωνία θέασης : περιπου 3-3.5 μετρα Χρήση : ταινιες από tv box 4Κ Μοντελα : LG 55UH850V , Samsung UE55KS7000 θελω μεγαλη τηλεοραση για να χαιρομαι τις ταινιες σπιτι μου. βασικα θελω να βλεπω ταινια και λεω "ΟΟΟυυααουυυ" τι ζωντανη εικονα σαν να ζω την ταινια ποια tv θα μου κανει μεγαλη εντυπωση μεχρι 1000ευρω??
Mesqal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 55'' ειναι λιγες για 3-3.5μ. Καλυτερα να ανεβασεις λιγο το budget και ψαξε για προσφορες που τωρα τελευταια παιζουν πολλες, 60΄΄ τουλαχιστον.
Protoboulia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 μπορειτε να μου προτεινετε 55" και 60" δεν μπορω να δωσω πανω από 1000 αλλα μπορω να φερω πιο κοντα το σαλονι
panoskatos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ο τίτλος είναι εντελώς άκυρος! Είναι δυνατόν να παρομοιάζεις την τηλεόραση με τον κινηματογράφο? Δεν υπάρχει καν στον κόσμο τηλεόραση που να πλησιάζει στο ελάχιστο και τέτοιο κ εσύ θέλεις να το πετύχεις με 1000 ευρώ?? Πάρε προτζεκτορα αλλά άλλαξε σε παρακαλώ τον τίτλο του θέματος που έχεις ανοίξει. 1
Mesqal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/638112-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-samsung-55-55ks7000-media-market-999%E2%82%AC/
Protoboulia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 το ξερω οτι δεν γινεται να συγκρινεις τον κινηματογραφο με καμια τηλεοραση απλα εγω θελω να γλυτωσω τα λεφτα επειδη πηγαινω συχνα. δεν ξερω πως μπορω να αλλαξω το θεμα!
panoskatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν είναι ρε εσύ το μέγεθος της εικόνας που κάνει την διαφορά. Είναι όλη η διαδικασία, από την στιγμή που θα φύγεις από το σπίτι μέχρι που θα πέσουν οι τίτλοι τέλους. Αν μένεις σε δικό σου σπίτι κοίτα για προτζεκτορα, αν δεν θέλεις προτζεκτορα πάρε μια τηλεόραση στις 55' αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις και για ηχητική κάλυψη με ένα σύστημα 5,1 1
Ntinaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 το ξερω οτι δεν γινεται να συγκρινεις τον κινηματογραφο με καμια τηλεοραση απλα εγω θελω να γλυτωσω τα λεφτα επειδη πηγαινω συχνα. δεν ξερω πως μπορω να αλλαξω το θεμα! ηχοσυστημα εχεις? καρεκλες της προκοπης εχεις? ποπκορν μηχανημα εχεις? ταινιες που θα βρισκεις?
Protoboulia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 ηχοσυστημα δεν εχω και λεω να παρω μαζι με την τηλεοραση καποιο αξιολογο εχω καναπεδαρα για τρελο αραλικι εχω φουρνο μικροκυμάτων και αγοραζω την σακουλα με ποπκορν ταινιες kodi η download τωρα για projector δεν ξερω την τυφλα μου τι πρεπει να κοιτάξω και που?? 1
kakos84 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 ηχοσυστημα δεν εχω και λεω να παρω μαζι με την τηλεοραση καποιο αξιολογο εχω καναπεδαρα για τρελο αραλικι εχω φουρνο μικροκυμάτων και αγοραζω την σακουλα με ποπκορν ταινιες kodi η download τωρα για projector δεν ξερω την τυφλα μου τι πρεπει να κοιτάξω και που?? γιατί κοιτώ και εγώ για projector θεωρώ μια καλή επιλογή αυτόν να μας πούνε και τα παιδιά που ξέρουνε . είναι ο μονος που η λάμπα κρατα 30.000 ώρες https://www.skroutz.gr/s/7127651/LG-PF1500G.html
heros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Η αγορα projector δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.. χονδρικά πρέπει να ελεγθεί η απόσταση προβολής σε σχέση με τις ίντσες της οθόνης αλλά και την φωτεινότητα του προβολέα.... πρέπει επίσης να ελεγθεί κα ιη θέση που τοποθετείται, πολλοί δεν εχουν lens shift... με άλλα λόγια πρέπει η οθόνη να κεντραριστεί στην μέση απέναντι απο τον προβολέα... και αφήνω τελευταία την τεγχνολογία ... οι dlp έχουν εκτός από άριστο μαύρο και έναν τροχό που εναλλάσει τα χρώματα.. αν και οι ταχύτητες περιστροφής έχουν αυξηθεί πολλοί είναι ευαίσθητοι και απλά δεν.... 1
syban Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 "Σε έφτιαξα" λίγο υπομονή να ερθει Ελλάδα http://www.guru3d.com/news-story/samsung-premieres-the-theater-of-the-future-with-new-cinema-screen-technology.html
newlynx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Αυτό που ψάχνεις Protoboulia είναι προβολικό. Αν μπορέσεις από την απόστασή σου να ανοίξεις 100-120 ίντσες η αίσθηση κινηματογράφου που θα πάρεις θα είναι είναι σε υψηλό επίπεδο. Θέλει βέβαια ψάξιμο (προτείνω το avclub.gr για βοήθεια) αλλά θα εντυπωσιαστείς από το τελικό αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα