Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέσιμο budget : μεχρι 1000 ευρω

Απόσταση και γωνία θέασης : περιπου 3-3.5 μετρα

Χρήση : ταινιες από tv box 4Κ

Μοντελα : LG 55UH850V ,  Samsung UE55KS7000

θελω μεγαλη τηλεοραση για να χαιρομαι τις ταινιες σπιτι μου.
βασικα θελω να βλεπω ταινια και λεω "ΟΟΟυυααουυυ" τι ζωντανη εικονα σαν να ζω την ταινια :-D 
ποια tv θα μου κανει μεγαλη εντυπωση μεχρι 1000ευρω??

Δημοσ.

55'' ειναι λιγες για 3-3.5μ. Καλυτερα να ανεβασεις λιγο το budget και ψαξε για προσφορες που τωρα τελευταια παιζουν πολλες, 60΄΄ τουλαχιστον.

Δημοσ.

Ο τίτλος είναι εντελώς άκυρος!

Είναι δυνατόν να παρομοιάζεις την τηλεόραση με τον κινηματογράφο?

Δεν υπάρχει καν στον κόσμο τηλεόραση που να πλησιάζει στο ελάχιστο και τέτοιο κ εσύ θέλεις να το πετύχεις με 1000 ευρώ??

Πάρε προτζεκτορα αλλά άλλαξε σε παρακαλώ τον τίτλο του θέματος που έχεις ανοίξει.

• Like 1
Δημοσ.

το ξερω οτι δεν γινεται να συγκρινεις τον κινηματογραφο με καμια τηλεοραση απλα εγω θελω να γλυτωσω τα λεφτα επειδη πηγαινω συχνα. δεν ξερω πως μπορω να αλλαξω το θεμα!

Δημοσ.

Δεν είναι ρε εσύ το μέγεθος της εικόνας που κάνει την διαφορά. Είναι όλη η διαδικασία, από την στιγμή που θα φύγεις από το σπίτι μέχρι που θα πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Αν μένεις σε δικό σου σπίτι κοίτα για προτζεκτορα, αν δεν θέλεις προτζεκτορα πάρε μια τηλεόραση στις 55' αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις και για ηχητική κάλυψη με ένα σύστημα 5,1

• Like 1
Δημοσ.

το ξερω οτι δεν γινεται να συγκρινεις τον κινηματογραφο με καμια τηλεοραση απλα εγω θελω να γλυτωσω τα λεφτα επειδη πηγαινω συχνα. δεν ξερω πως μπορω να αλλαξω το θεμα!

ηχοσυστημα εχεις?

καρεκλες της προκοπης εχεις?

ποπκορν μηχανημα εχεις?

ταινιες που θα βρισκεις?

Δημοσ.

ηχοσυστημα δεν εχω και λεω να παρω μαζι με την τηλεοραση καποιο αξιολογο

εχω καναπεδαρα για τρελο αραλικι

εχω φουρνο μικροκυμάτων και αγοραζω την σακουλα με ποπκορν

ταινιες kodi η download

τωρα για projector δεν ξερω την τυφλα μου τι πρεπει να κοιτάξω και που??

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ηχοσυστημα δεν εχω και λεω να παρω μαζι με την τηλεοραση καποιο αξιολογο

εχω καναπεδαρα για τρελο αραλικι

εχω φουρνο μικροκυμάτων και αγοραζω την σακουλα με ποπκορν

ταινιες kodi η download

τωρα για projector δεν ξερω την τυφλα μου τι πρεπει να κοιτάξω και που??

γιατί κοιτώ και εγώ για projector θεωρώ μια καλή επιλογή αυτόν να μας πούνε και τα παιδιά που ξέρουνε . είναι ο μονος που η λάμπα κρατα 30.000 ώρες

https://www.skroutz.gr/s/7127651/LG-PF1500G.html

Δημοσ.

Η αγορα projector  δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.. χονδρικά πρέπει να ελεγθεί η απόσταση προβολής σε σχέση με  τις ίντσες της οθόνης αλλά και την φωτεινότητα του προβολέα.... πρέπει επίσης να ελεγθεί κα ιη θέση που τοποθετείται, πολλοί δεν εχουν lens shift...  με άλλα λόγια πρέπει η οθόνη να κεντραριστεί στην μέση απέναντι απο τον προβολέα... και αφήνω τελευταία την τεγχνολογία ... οι dlp  έχουν εκτός από άριστο μαύρο και έναν τροχό  που εναλλάσει τα χρώματα.. αν και οι ταχύτητες περιστροφής έχουν αυξηθεί πολλοί είναι ευαίσθητοι και απλά δεν....

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που ψάχνεις Protoboulia είναι προβολικό. Αν μπορέσεις από την απόστασή σου να ανοίξεις 100-120 ίντσες η αίσθηση κινηματογράφου που θα πάρεις θα είναι είναι σε υψηλό επίπεδο. Θέλει βέβαια ψάξιμο (προτείνω το avclub.gr για βοήθεια) αλλά θα εντυπωσιαστείς από το τελικό αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...