Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λέω με μισή καρδιά ρε γαμώτο και θέλω να στηρίξω τους κόκκινους. Απλά για την χρήση μου ίσως να είναι καλύτερο να πάω σε intel.

Η υπομονή η αλήθεια έιναι πως αρχίζει να εξαντλείται γιατί βγαίνει Mass Effect (λατρεία) και δεν έχω πως να το παίξω (θα μπορούσα προσωρινά να πάρω μια καρτούλα αλλά θέλω να την κάνω μπαμ κι εξω όλη την αλλαγή),

Δικιο εχεις κι αν σου πω κι εγω οτι για κατι τετoιο μονο σκεφτομαι να την κανω για αναβαθμιση... Για κανα mass effect, doom και star citizen θελω να δω... Απλα αμα τελικα ρε συ ο 1400Χ ειναι μεχρι 20% το ανωτερο   πισω απο 7700κ και κανει 150 ευρω λιγοτερο ομως , δεν ειναι αμαρτια να την φας για 2 μηνες πχ?

Οσον αφορα στο κουτι που ρωταει ο φιλος dimoskoutr, οχι δεν μπορω να ξερω γιατι δεν γνωριζω την συμπεριφορα του ryzen απο πρωτο χερι...  Αλλα λογικα βαση tdp και στην τιμη που λες τον 1700 θα επαιρνα...65watt και ποσο θα ανεβει στο oc... Αν τρελαινεσαι για fps τοτε μαλλον πας για 7700Κ εκτος κι αν περιμενεις οπως ειπαμε για κατι αλλο και απο τους 2 ανταγωνιστες..

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως υπομονη κανα χρονο θα κανω να βγει η νεα φουρνια Ryzen που λογικα θα clockaroun καλυτερα (κατι αντιστοιχο ειχε γινει και με τους bulldozer που ο 8150 δεν clockare οσο ο 8350) και μετα θα χτυπησω εναν R5

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως υπομονη κανα χρονο θα κανω να βγει η νεα φουρνια Ryzen που λογικα θα clockaroun καλυτερα (κατι αντιστοιχο ειχε γινει και με τους bulldozer που ο 8150 δεν clockare οσο ο 8350) και μετα θα χτυπησω εναν R5

Αμα μπορεις να περιμενεις τοσο αρα δεν εισαι για αμεση αναβαθμιση εφοσον μιλαμε για καναν χρονο σιγουρα..Παντως λογικα θα ειναι αρκετα καλυτεροι οντως οι επομενοι.. Και μεχρι τοτε μπορει να δωσει και κατι καλο σαν vfm η ιντελ αρα πας-με κι απο κει... :-)

• Like 1
Δημοσ.

Οσον αφορα στο κουτι που ρωταει ο φιλος dimoskoutr, οχι δεν μπορω να ξερω γιατι δεν γνωριζω την συμπεριφορα του ryzen απο πρωτο χερι...  Αλλα λογικα βαση tdp και στην τιμη που λες τον 1700 θα επαιρνα...65watt και ποσο θα ανεβει στο oc... Αν τρελαινεσαι για fps τοτε μαλλον πας για 7700Κ εκτος κι αν περιμενεις οπως ειπαμε για κατι αλλο και απο τους 2 ανταγωνιστες..

Όχι για fps δεν τρελαίνομαι, ποτέ δεν τρελαινόμουν...δεν γνωρίζω την έννοια "πολλά fps" με την 750ti και τον επεξεργαστή που έχω... :-p

Για multitasking τρελαίνομαι όμως, να τρέχει από πίσω scan από το antivirus και να μην με νοιάζει...να επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες μου, να βλέπω ένα video ή να ακούω μουσική και να μην αγχώνομαι να βλέπω το cpu utilization μπας και πρέπει να κλείσω και το κατεβαστήρι για τις ταινίες μου...μαζί με καμιά 10αριά παράθυρα στον chrome...

• Like 2
Δημοσ.

Όχι για fps δεν τρελαίνομαι, ποτέ δεν τρελαινόμουν...δεν γνωρίζω την έννοια "πολλά fps" με την 750ti και τον επεξεργαστή που έχω... :-p

Για multitasking τρελαίνομαι όμως, να τρέχει από πίσω scan από το antivirus και να μην με νοιάζει...να επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες μου, να βλέπω ένα video ή να ακούω μουσική και να μην αγχώνομαι να βλέπω το cpu utilization μπας και πρέπει να κλείσω και το κατεβαστήρι για τις ταινίες μου...

Ε τοτε 1700 και τα μυαλα στα καγκελα!

• Like 2
Δημοσ.

Και στο κάτω κάτω έτσι για να βλέπω 16 threads να κάαααααααααθονται και να παίζω άνετα τα παιχνίδια μου με την Vega όταν με το καλό βγει...γιατί θα μπορεί η cpu!  :devil:  :-D  :-)

• Like 3
Δημοσ.

το χρωμα το λεει απο μονο του 

μπλε=καλό, ακριβος Θεουλης

κοκκινο=κακό, σατανας, 666, κολαση, γκρεμος, κινεζιες, σπασμενα φρενα

αρα μην αγορεσετε ποτε στην ζωη σας ΑΜΔ και να αγορασετε μονο ΙΝΤΕΛ.

μα συγνωμη υπαρχει κατι καλυτερο απο 7700Κ και ΖΕΝΟΝ ?????εεεεε ??? ΟΧΙ ! αρα !???!!! ΜΟΝΟ ΙΝΤΕΛ ΡΕ.

ΥΓ: Αντε και κανα 8350 στην ζουλα....

• Like 4
Δημοσ.

Φίλτατε δες το καλύτερα δεν λέγεται R7 1800k, Λέγεται i7 1800X και είναι της Ryntel. Δεν πληροφορήθηκες σωστά...

• Like 6
Δημοσ.

Φίλτατε δες το καλύτερα δεν λέγεται R7 1800k, Λέγεται i7 1800X και είναι της Ryntel. Δεν πληροφορήθηκες σωστά...

post-374448-0-33525500-1489223357_thumb.png

axaxaxaxax 

• Like 9
Δημοσ.

Τα γραφηματα  οι μπαρες δεν πειθουν την πλειοψηφια οπως και τα αχρηστα benchmarks τυπου cinebench

O καθενας απο μας χρησιμοποιει συγκεκριμενα προγραμματα (PHOTOSHOP,COREL AFTER EFFECTS , 3D MAX ΚΛΠ)  

Θελει να δει παροιμια τεστ οπως το παρακατω (οχι sdd vs hdd) δυο υπολογιστες με τις ιδιες συνθεσεις πλην επεξεργαστων (intel vs amd) σε ολη την γκαμα των desktop-workstation jobs 

Eφτασε ο καιρος να το καταλαβουν οι reviewers

ΟΧΙ ΑΛΛΟ HYPE και ΑΧΡΗΣΤΑ BENCHMARKS , επικεντρωθειτε στην ουσια ...

https://www.youtube.com/watch?v=j84eEjP-RL4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...