thanoslez Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 έχω τα παρακάτω πράγματα και δεν ξέρω αν μπορώ να τα χρησημοποιησω και πάλι. ξέρει κάνεις τι μπορώ να κάνω πέρα από την ανακύκλωση??? ο ενισχυτής δουλεύει μια χαρά...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τον ενισχυτή και το μικρό πιάτο μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Το τελευταίο πιάτο πάει για χωματερή, εκτός και αν έχεις τρόπο να αντικαταστήσεις τις αντιρρίδες του LNB.Τη χρήση του ενισχυτή μάλλον την γνωρίζεις αφού δηλώνεις ότι λειτουργεί κανονικά.Το πιάτο με μια βάση και ενα δορυφορικό δέκτη, μπορεί να σου "χαρίσει" FTA δορυφορική λήψη (TV & RADIO), αφού στοχεύσεις δορυφόρο με περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chipakos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 έχω τα παρακάτω πράγματα και δεν ξέρω αν μπορώ να τα χρησημοποιησω και πάλι. ξέρει κάνεις τι μπορώ να κάνω πέρα από την ανακύκλωση??? ο ενισχυτής δουλεύει μια χαρά...... Αυτό που δείχνεις δεν είναι ενισχυτής είναι τροφοδοτικό. Ο ενισχυτής είναι βιδωμένος πάνω στον ιστό της κεραίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα