Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα

Σωστός :)

Και να φανταστεις δεν εχω βαλει και τις γυναικας μου.

Αυτα ειναι μονο τα δικα μου.

• Like 2
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω τα ειχα αυτα:

28/4/2015:

image.jpg

image.jpg

7/12/2014:

image.jpg

image.jpg

9/7/2016:

image.jpg

23/8/2016:

image.jpg

image.jpg

16/10/2016:

image.jpg

30/12/2016:

image.jpg

image.jpg

20/2/2014:

image.jpg

image.jpg

17/2/2017:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

16/1/2017:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

25/12/2016:

image.jpg

image.jpg

28/1/2017:

image.jpg

image.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Και τι έγινε; Το έχασες; Το έχω πάθει κι εγώ, έχω αφήσει τσαντάκι με λεφτά, κινητό κλπ αλλά πήγα εκεί που παρκάρουν τα λεωφορεία και το βρήκα :)

Ήταν όμορφα και ξεχωριστά πάντως τα παλιότερα κινητά.

Άκου πως έγινε το σκηνικό. Γυρνούσα σπίτι, ήταν τότε με τα τρακτέρ που έκλειναν τους δρόμους, από Αρκαδία, Αθήνα. Μου λέει ο πατέρας μου, κάτσε ρε να φύγεις το πρωί, αλλά εγώ έφυγα με το τελευταίο. Το είχα κάνει hotspot το λεωφορείο και άκουγα μουσική κλπ, από το G4, οπότε φτάνοντας Αθήνα, τσεκάρω τα πράγματα μου, αλλά αυτό δεν το έβαλα μέσα στην τσάντα νομίζοντας πως θα το πάρω φεύγοντας. Μου λέει κάτι η διπλανή την ώρα που πήγα να πω για τη στάση και δεν το πήρα επειδή μου απέσπασε την προσοχή. Κάποια στιγμή ενώ περίμενα λεωφορείο για το σπίτι πήγα να μπω fb, αλλά δεν είχα net. Εκεί το κατάλαβα, πήγα σφαίρα στον κηφισό, αλλά πάπαλα. Όταν το κάλεσα ήταν κλειστό και όταν πήρα τον οδηγό το πρωί, μου είπε ότι δεν βρήκε τίποτα. Ευτυχώς ήταν κλειδωμένο...

Ακόμα το κλαίω :'(

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ κρίμα ρε συ! Εγώ μάλλον ήμουν τυχερός γιατί δεν είχε άλλο δρομολόγιο μετά το λεωφορείο και δεν μπήκε άλλος κόσμος!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Sony ericsson T100, nokia 6030, samsung sgh-e250, sony ericsson c510, nokia c5-03, lumia 520, και το τωρινό samsung galaxy A3 2016.

Δημοσ.

Δεν θα γράψω όλα τα κινητά που έχουν περάσει απο τα χέρια μου αλλά θα αναφέρω αγαπημένο μου και αυτό ήταν ένα sony ericsson w910.

Πραγματικά αυτό το κινητό το λάτρεψα!

• Like 1
Δημοσ.

Χμ φωτο λίγο δύσκολο καθώς δόθηκαν όταν πάλιωσαν σε πατέρα/μάνα τότε. 

Ξεκινάμε Sharp GX25 ( ίδιο με του πατέρα μου, είχα ζηλέψει :P )

sony ericsson w710 ( δόθηκε στη μάνα μου τότε καθώς το βαρέθηκα με τον καιρό )

nokia n82 ( silver έκδοση - αγαπημένο τηλέφωνο, κάτι σαν smartphone της εποχής, το έδωσα στο πατέρα μου και λογικά διαλύθηκε στη δουλειά- δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων )

sony ericsson k850i ( χάλασε πάνω στην εγγύηση κομμάτι των navigation πλήκτρων, αλλάχθηκαν με καινούρια μέσω εγγύησης-επισκευή , 2 μήνες μετά την εγγύηση έκλεισε και δεν ξαναναψε ποτέ )

sony ericsson w995 ( ένα ωραίο καλοκαιρινό βραδινό στα ξαφνικά σταματησαν να λειτουργούν τα navigation buttons )

HTC One S ( μου είχε σπάσει τα νεύρα στα κολλήματα, ζεσταινόταν πολύ + αναβαθμίσεις με το κιάλι από την HTC κάτι μου με τράβηξε μακριά από της μέχρι σήμερα )

LG G2 ( RIP Φλεβάρη του '16 :confused:  )κι από τότε είμαι με ένα nokia 108 του 30αρικου και πιθανότατα πάω για Xiaomi Mi5 3/64 White. 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι υδραυλικός

Οπότε ήθελα να έχει έστω μια σχετική αντοχή και η θερμική κάμερα είναι εργαλειοο ;)

Καλησπερα Στελιο ναι οντος και εγω γι αυτο το πηρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γνωστο σφυρι 3330.
41B8AEANRFL.jpg
Sony Ericsson T610
maah5ojk_Fewx1T6CipSaYg.jpg

Sony Ericsson K800i(το ειχα ξεχασει αυτο!)
f27409ad-f2d9-ba7f-8a79-95a0e41066dc-201
Sony Ericsson K850i
mCwC-RsXqS-RcReTjVpzCUg.jpg

Samsung Galaxy S3 Mini
200px-Samsung_Galaxy_S_III_mini.png
LG V10
images?q=tbn:ANd9GcTRFD4a5cgAvc3olLuo7zc

Επεξ/σία από m0i
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ericsson GA628-ericsson T28s-panasonic VS3-panasonic VS6-ericsson w810-HTC desire-iphone 4s-Xiaomi MI5

Απλά να συμπηρώσω οτι η σειρά αρχίζει απο το 1998.Επίσης δεν ανέφερα οτι για διάστημα το πολύ 1-2 μηνών είχαν περάσει απο τα χέρια μου δανεικά(μέχρι να αλάξω συσκευή) τα Nokia 3310-ένα της cosmote δεν θυμάμαι μοντέλο(το 2004)-iphone 4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...