Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως απογοητευτικά ήλπιζα από τον τίτλο ότι θα μπορούσα να αποθηκεύω δεδομένα στα κύτταρα μου. Κάτι σαν τον εγκέφαλο. Το πρώτο πράγμα που θα καθένα θα ήταν ξένες γλώσσες και κουν φου

What if I told you the matrix is not that far away.

• Like 1
Δημοσ.
Μην νομίζετε σε λίγο πιθανώς να υπάρχουν και ανθρώπινα άτομα USB . Λέμε τώρα

..και που θα τα κουμπωνεις?!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντυπωσιακό σίγουρα,αλλά ας δούμε πρώτα πραγματικά να δουλεύει στήν πράξη με πειράματα και δεδομένα.

Για τον κβαντικό κρύσταλλο αποθήκευσης και τα καινούργια "CD" έλεγαν διάφορα για τεράστιες χωρητικότητες (οχι τόσο extreme βέβαια)αλλά δεν βλέπουμε να έχει προχωρήσει απο τότε το θέμα.

Οπως και νάχει μπράβο τους αλλά,απο το να λένε οτι βρήκαν τον τρόπο μέχρι να το κάνουν να δουλεύει "πρακτικά" και να χρησιμοποιείται σε συστήματα έχει μεγάλη διαφορά.

Cloud-data-archive-service.jpg

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

Πάντως πολλές υποσχόμενες τεχνολογίες μπορούν να εφαρμοστούν μόνο σε θερμοκρασίες κοντά στο απόλυτο μηδέν.

ΑΝ ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο θα λυθούν πολλά προβλήματα τεχνολογίας και όχι μόνο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολύ σύντομα :D

https://www.youtube.com/watch?v=Uwl5MBzTCRQ

Το είχα ξαναπεί και θα το ξαναπώ οι ταινίες που βγαίνουν μόνο επιστημονικής φαντασίας δεν είναι. 

πχ minority report - john underkofler

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
Δημοσ.

εχετε δει εσεις καμια επιστημονικη ανακοινωση να ειναι στην αργκο? ατομο=ατομο, οχι ανθρωπος!

:D

Μερικοί είμαστε του δημοτικού.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικοί είμαστε του δημοτικού.

τι μερικοί...βάλε κάτω σχόλια και like..άντε ...και gatorade στα χωράφια σας εύχομαι.

• Moderators
Δημοσ.

[..]

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ οι ταινίες  τα βιβλια που βγαίνουν μόνο επιστημονικής φαντασίας δεν είναι. 

πχ minority report - john underkofler

fixed that for ya

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...