kainotomia Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 πως μπορώ να ελέγχω το whats up μου από τον υπολογιστή. Δηλαδή να κάνω ανανέωση σε χρήματα, επιλογή πακέτου, και αν είναι δυνατόν να βλέπω και την χρήση του, δηλαδή υπόλοιπο χρόνου, χρημάτων...κλπ
andreapaog328 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 ανανέωση κανέις κανονικά απο εδω https://www.whatsup.gr/ τώρα υπόλοιπο λεπτα/sms/mb δε βλέπω ναχει. αν εχεις smartphone μπορεις να βαλεις την εφαρμογή που στα δείχνει κανονικα.
turbat0s Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Κάνε εγγραφή στο cosmote.gr Νομίζω απαιτεί και επίσκεψη σε κατάστημα για κάποια ταυτοποίηση.
panos- Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Κάνεις εγγραφή στο MyCosmote, η διαδικασία είναι απλη σχετικά.
yiannis72 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Ξεθάβω το θέμα μιας και εδώ και αρκετό καιρό,προσπαθώ να βρω τρόπο να ενεργοποιώ πακέτα whats up για λογαριασμό τρίτου προσώπου που δεν το πολυκατέχει το άθλημα. Έχω κάνει εγγραφή στο mycosmote απο το οποίο όμως μπορώ να κάνω ανανέωση υπολοίπου,να παρακολουθώ τα mb και τα λεπτά ομιλίας,αλλά όχι να κάνω ενεργοποίηση συγκεκριμένων πακέτων(play now unlimited ας πουμε). Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως δυστυχώς αυτά τα πακέτα,μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο από το τηλέφωνο του κατόχου(μεσω εφαρμογής,μηνυματος ή κλήσης). Αν κάνω λάθος,θα με βοηθούσε πολύ να με διορθώσει κάποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα