Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Καλησπέρα, σήμερα απόκτησα ενα ups - PowerMust 600/Plus - και θέλω να ρωτήσω : Έχω κάνει εγκατάσταση το συνοδευτικό s/w, αλλά, τα xp (+sp1), αρνούνται να το "δούν". Σύνδεση μέσω Σειριακής. Το μήνυμα που μου δίνουν: The UPS srvice is currently stopped. Μπορω να κάνω κάτι , ή δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και να το αφήσω έτσι?? Ευχαριστώ,
dimitris74 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 ta xp sta properties pou exoun vlepoun an thimamai kala mono apc ups. apla to software pou sou dosan me to cd tha to vlepei to ups kai tha sou dinei tis endeikseis. ayto prepei na trekseis.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 ta xp sta properties pou exoun vlepoun an thimamai kala mono apc ups. apla to software pou sou dosan me to cd tha to vlepei to ups kai tha sou dinei tis endeikseis. ayto prepei na trekseis. Δημήτρη καλησπέρα, το έχω τρέξει το συνοδευτικό - όπως λέω παραπάνω - και δεν υπάρχει πρόβλημα , εννοώ βλέπω τις ενδείξεις. Αν όπως λες τα xp, ούτως ή άλλως, δεν το βλέπουν τότε ΟΚ. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.