Markus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Γεια σας ! Πρόσφατα προσπάθησα να εγκαταστήσω πανω στα windows που είχα τα ubuntu. Δεν ξέρω τι αλλά κάτι πήγε στραβά και μ διαγράφτηκαν όλα τα αρχεία στα windows έτσι τα ξαναπέρασα αλλά μόνο αυτα.Επειδη τα αρχεία αυτά μου ήταν πολύ σημαντικά (φωτογραφίες βίντεο και έγγραφα ) αναγκάστηκα να ψάξω κάποιο πρόγραμμα για να τα επαναφερω. Λοιπόν τα κατάφερα κατά 80% θα έλεγα απλά υπάρχει ένα προβλημα. Δεν μπορώ να ανοίξω τα βίντεο είναι σε μορφή .3gp [ δοκίμασα (vlc,bs player,windows media player) αλλα τπτ τα ανοίγει και στη συνέχεια κολλάει ή μένει σταματημένο <<χωρίς εικονες>> ] και προσπαθώ να βρω μία λύση.
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δοκίμασε και με το quicktime player και τι mpchc Αν πάλι δεν ανοίξουν μάλλον δεν έγινε ολοκληρωμένη η ανάκτηση.
Markus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δοκίμασε και με το quicktime player και τι mpchc Αν πάλι δεν ανοίξουν μάλλον δεν έγινε ολοκληρωμένη η ανάκτηση. τιποτα δυστηχως φιλε μου το δοκιμασα μαλλον οντως δεν εχει γινει ολοκληρη η επαναφορα. Ευχαριστω παντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα