nostos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αν δεν κανω λαθος, εχουν καθυστερησει κατα 1 μηνα. Ξερουμε τον λογο? Επισης, την προηγουμενη φορα (τον Γεναρη), δεν αναβαθμιστηκε ο Internet Explorer 11, εχει μεινει στην εκδοση 11.0.38 του Δεκεμβρη! Τι παιζει?
spyros007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αρχιζει να σας ξεχνα η μικροσοφτ, καιρος ητανε.... 1
Ihavetheanswers Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Υπήρξαν κάποια προβλήματα και δεν έγινε update τον Φεβρουάριο. Το update του Μαρτίου θα έρθει αυτή την Τρίτη. Έχω την εντύπωση πως ο Internet Explorer κάνει ξεχωριστά update (δεν τον χρησιμοποιώ οπότε...). 2
nostos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ωραιος! It seems you DO have the answers! Ουτε εγω χρησιμοποιω ΙΕ, αλλα επειδη τον εχω εγκατεστημενο, θελω να ειναι και updated. Εχω αποεπιλεξει το "Install new versions automatically", οποτε το patch ερχεται μαζι με τα υπολοιπα μηνιαια updates. To link στο παραθυρο σε παει στο MS16-144: Security update for Internet Explorer: December 13, 2016 και απλα το Γεναρη μου εκανε εντυπωση που δεν αναβαθμιστηκε, that's all. Θελω να πιστευω οτι θα αναβαθμιστει και ο IE τις επομενες μερες. Ειδομεν! 2
thepoint Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ναι υπήρξε πρόβλημα με κενό ασφαλείας γιαυτό και δεν έγινε κανονικά το προηγούμενο ολοκληρωμένο update. Έγινε μόνο του Adobe Flash Player και του εργαλείου αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού αυτά για το windows 10. Από Τρίτη το πιθανότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα