Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση Windows σε Mac με Bootcamp

marilena6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπέρα σε όλους.

Ερώτηση: Θέλω να βάλω Windows σε Mac με το bootcamp assistant, και ο σκληρός είναι χωρισμένος σε 2 partitions, το ένα είναι το μεγαλύτερο κομμάτι με τα δεδομένα και το δεύτερο με το λειτουργικό. Θέλω να ενώσω αυτά τα 2 κομμάτια χωρίς να σβηστεί τπτ, αν απλώς σβήσω το μικρότερο partition με το λειτουργικό κινδυνεύω να χάσω τα δεδομένα; Μια αντίστοιχη εικόνα είναι αυτή παρακάτω...

post-326218-0-73712700-1489169190_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλησπέρα σε όλους.

Ερώτηση: Θέλω να βάλω Windows σε Mac με το bootcamp assistant, και ο σκληρός είναι χωρισμένος σε 2 partitions, το ένα είναι το μεγαλύτερο κομμάτι με τα δεδομένα και το δεύτερο με το λειτουργικό. Θέλω να ενώσω αυτά τα 2 κομμάτια χωρίς να σβηστεί τπτ, αν απλώς σβήσω το μικρότερο partition με το λειτουργικό κινδυνεύω να χάσω τα δεδομένα; Μια αντίστοιχη εικόνα είναι αυτή παρακάτω...

Δεν μπορείς να βάλεις windows μέσο boot camp σε εξωτερικό σκληρό. Για να μπουταρουν το windows από εξωτερικό σκληρό σε Mac θα πρέπει να είναι windows 10 και να μπορούν να μπουταρουν σε οποιοδήποτε pc.

ΥΓ. Μέσο boot camp μόνο στον εσωτερικό σκληρό γίνεται και μάλιστα σε αυτόν που έχει το Mac OS.

Εσωτερικός είναι ο σκληρός, 2 partitions το 1ο μεγαλύτερο Macinstosh HD και το 2ο OSX reserved που έχει το λειτουργικό (εικόνα αυτή είναι δείγμα του disk utility, οχι actual screenshot).

An σβήσω το partition με το λειτουργικό θα χάσω και τα δεδομένα;

Εσωτερικός είναι ο σκληρός, 2 partitions το 1ο μεγαλύτερο Macinstosh HD και το 2ο OSX reserved που έχει το λειτουργικό (εικόνα αυτή είναι δείγμα του disk utility, οχι actual screenshot).

An σβήσω το partition με το λειτουργικό θα χάσω και τα δεδομένα;

Ναι. Όπως σου ανέφερα κάνε backup και ξανά περνά το λειτουργικό από εξωτερικό USB στικάκι 8gb min που θα το έχεις φτιάξει με το disk maker x. Θα κανείς format το σκληρο (disk utility erase) και θα περάσεις το λειτουργικό και αργότερα το backup. Ίσως παλιότερα έκανες κάποιο restore στον υπολογιστή σου ή εξαρχής δεν πέρασαν σωστά το Mac OS και εμφανίζεται αυτό το μικρό partition. Αν επιτρέπεται για τι σκληρό δίσκο μιλάμε και σε τι μηχάνημα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ θα προσπαθούσα να αντιγράψω όλο το λειτουργικό στο μεγάλο partition,

αφού σιγουρευτώ πως bootάρει από το μεγάλο partition, διαγραφεί το μικρό και μετά μεγάλωνα το μεγάλο για να πιάνει όλον τον σκληρό (αυτό μάλλον θα χρειαστεί να το κάνεις από το recovery mode ⌘+R)

και τέλος, μπορείς να εγκαταστήσεις το bootcamp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...