Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ελεγαν το αντιθετο!Μιλαμε για το 2012,για ψαξε το λιγο στο τι ελεγαν τοτε ακριβως!

Ενδεικτικα για τα Windows rt απο ενα απο τα πιο δημοφιλη site:

https://www.engadget.com/2013/10/21/microsoft-surface-2-review/

"Ultimately, we'd rather Microsoft make an affordable, low-power tablet that runs full Windows...

...

Still, recommending the Surface becomes harder when there are other Windows tablets that cost less and run full Windows."

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλε η μας δουλεύεις η δεν έχεις δουλέψει android,στην αρχική του ανδροιντ πας δεξιά αριστερά και είναι πολύ ποιο λειτουργικό.από την αρχή των νέων windows ολοι ζητούσαμε να μπορούμε να παραμετροποιήσουμε την αρχική οθόνη(στα παλιά γινόταν με το spb shell),εάν όχι θα πας πάτο...όπως πήγε και καλά πήγε.

Μαλλον δεν διαβασες καν τι σου εγραψε ο φιλος.

Τι δεξια και αριστερα ??? Σου λεει στα wm10 εχεις στην αρχικη οθονη τοσο Ζωντανη πληροφορια οσο δεν εχεις στις αρχικες οθονες των αλλων 2 λειτουργικων μαζι!!

Δουλεψε κανα wm10 πρωτα και μετα εδω ειμαστε να σε ακουσουμε.

• Like 3
Δημοσ.

Ενδεικτικα για τα Windows rt απο ενα απο τα πιο δημοφιλη site:

https://www.engadget.com/2013/10/21/microsoft-surface-2-review/

"Ultimately, we'd rather Microsoft make an affordable, low-power tablet that runs full Windows...

...

Still, recommending the Surface becomes harder when there are other Windows tablets that cost less and run full Windows."

Μετα από ένα χρονο που ειχαν πατωσει τα windows RT και τα σταματισαν οι υπολοιποι κατασκευαστες,αρχισαν να αλλαζουν τα πραγματα κ οι αναφορες τους!

Δημοσ.

Εγω πάντως τι να πω! Έχω Windows phone εδω και τρία χρονια. Ξεκίνησα με το 520, 532 και τωρα έχω το 730 με Windows 10 insider preview και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Με τις εφαρμογές δεν έχω θέμα αν και καταλαβαίνω γιατί λειτουργεί ως τροχοπέδη στην περαιτέρω εξαπλωση των συγκεκριμενων κινητών. Πριν είχα android. Το 730 το έχω 1,5 χρόνο και ειλικρινά δεν έχω παρατηρήσει να εχει αλλάξει στην ταχύτητα και στην ανταπόκριση. Παει όπως όταν το είχα πρωτοπαρει. Τωρα αν μείνω στο τελος μονο εγω με Windows phone ίσως μπω στο ρεκόρ γκινες!!! :-)

• Like 3
Δημοσ.

Εγω πάντως τι να πω! Έχω Windows phone εδω και τρία χρονια. Ξεκίνησα με το 520, 532 και τωρα έχω το 730 με Windows 10 insider preview και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Με τις εφαρμογές δεν έχω θέμα αν και καταλαβαίνω γιατί λειτουργεί ως τροχοπέδη στην περαιτέρω εξαπλωση των συγκεκριμενων κινητών. Πριν είχα android. Το 730 το έχω 1,5 χρόνο και ειλικρινά δεν έχω παρατηρήσει να εχει αλλάξει στην ταχύτητα και στην ανταπόκριση. Παει όπως όταν το είχα πρωτοπαρει. Τωρα αν μείνω στο τελος μονο εγω με Windows phone ίσως μπω στο ρεκόρ γκινες!!! :-)

Eγω την εκανα την αλλαγη σε Xiaomi Redmi Pro. Δυστυχως μου ειναι αδυνατον να ζησω χωρις εφαρμογες και χαζοπαιχνιδακια οσο σωστα δομημενο και αν ειναι το windows mobile. Οπως ειπα και ποιο πανω ειναι μια χαρα υπεροχοτατο και οσοι δεν εχουν τρεξει windows mobile δεν εχουν ιδεα αλλα δεν αρκει. Η ελλειψη apps ηταν η καταδικη της

Δημοσ.

Δεν είναι υποκειμενικό το θέμα. Τα WindowsPhone έχουν το καλύτερο UI που υπάρχει σε φορητή συσκευή. Όλα τα εικονίδια μεγαλώνουν και γίνονται widget και προβάλουν πλήθος πληροφοριών ή μικραίνουν στο κλασικό μέγεθος Android/iOS και δείχνουν απλά το πλήθος των π.χ e-mail/κλήσεων κλπ όπως στα iOS/Android. Όταν ξεκλειδώνεις την συσκευή σου και είσαι στην αρχική οθόνη βλέπεις πολύ περισσότερη πληροφορία από ότι στα 2 άλλα λειτουργικά.

Ρε φιλε πλακα μας κανεις? Ανοιγεις το κινητο και ειναι λες και ανοιξες την Τηλεοραση ή τον υπολογιστη που εχει μολυνθει και σου ανοιγει αλλα 15 ασχετα παραθυρα. Μια βλακεια και μιση ειναι το μενου του. Εαν τον εκαναν σαν τα windows 7 θα τα πηγαινε πολυ καλυτερα

Δημοσ.

Με την στρατηγική της το μόνο που κατάφερε η ms ηταν να μας διώξει όλους μέσα σε 2 χρόνια. Ποτέ ξανά Windows Phone είτε είναι Lumia είτε κάποιο surface phone με full os και 40 πυρήνες.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει ποτε κινητο που τρεχει καθαρα Windows pc..  Εδω στο Surface pro 2 χωρις την πενα δεν κανεις κιχ..  Και ειναι και 10.6 ιντσες,  οχι 5 ή 6 που κανει τα πράγματα πρακτικά αδύνατα. 

Ουτε ενδιαφέρεται η μεγάλη μαζα να συνδέει οθονη ποντίκι κλπ για να το κανει pc.. 

Αυτα μονο ως ενα εχτρα τυρακι μπορει να δουλέψουν σε ενα σμαρτφον που ομως κανει ολα τα αλλα με εφαρμογές φτιαγμένες για δάχτυλο ωστε πχ να αυξησεις ενα ποσοστό 10% στο 11%. Αν δεν έχεις ενα οικοσύστημα ετοιμο κάνοντας μονο αυτο θα πας απο το 0.5 στο 0.6

Απλα εδω μεσα ειναι πολοι κομπιούτεραδες και νομιζουν ότι οσοι αγοράζουν σμαρτφον είναι σαν και αυτους..  Καμια σχεση. 

Το ωραιο είναι οτι και απο αυτους που το ζητανε ουτε 1 στους 10 δε θα το αγοραζε.  Όλοι εχουμε λαπτοπ,  surface /tablet για τετοιες δουλειές.  Ποιος σοβαρος άνθρωπος θα κατσει να του βγουν τα ματια να δουλευει παραδοσιακές εφαρμογές με πενα σε οθονη 6 ιντσων.. 

Αυτοι που χρειάζονται κατι τετοιο ειναι μηδαμινο ποσοστό. Και σχεδον το εχουν ηδη παίρνοντας μια win ταμπέλα 7-8 ιντσών. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει ποτε κινητο που τρεχει καθαρα Windows pc..  Εδω στο Surface pro 2 χωρις την πενα δεν κανεις κιχ..  Και ειναι και 10.6 ιντσες,  οχι 5 ή 6 που κανει τα πράγματα πρακτικά αδύνατα. 

Μεχρι το 2012 σχεδόν όλα τα windows tablet/υβριδικα ειχαν stylus και market share 1% και το 2016 ουτε καν το 5% των windows tablet/υβριδικών εχει stylus ,αλλα το market share είναι σε 16%!

Κατι παει λαθος με βαση την αποψη σου για την χρηστικοτητα αυτων των συσκευών! 

Οσο για το αν κανουν για 5" οθονη,βαλε απλα σε tablet mode και μη χρησιμοποιησεις καθολου desktop προγράμματα και πες μας ποιες διαφορες εχει από ένα windows mobile που το κανουν ακαταλληλο για μικρες οθονες και τα windows mobile καταλληλα.

Δημοσ.

Απο την αρχή το πρόβλημα με τα WP ήταν η έλλειψη εφαρμογών. Η εμμονή της MS στην ενοποίηση desktop, tablet & phone, "έριξε" το store του τηλ που είναι πάρα πολύ φτωχό. Κάποια στιγμή ανακοίνωσε στους iOS developers την δυνατότητα μετατροπής των εφαρμογών τους για WP αλλά δεν περπάτησε η όλη ιστορία. Πρόσφατα αγόρασε το Xamarin σε μια απόπειρα προσέλκυσης developers σε ένα multi-platform IDE έτσι ώστε εκτός απο iOS & Android, οι εφαρμογές να είναι συμβατές και με WP αλλά ούτε και αυτό φαίνεται να είναι αρκετό.

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν ήταν η έλλειψη εφαρμογών, το πρόβλημα ήταν ότι η ίδια η microsoft δεν προσπάθησε να το λύσει και όχι μόνο αυτό αλλά έβγαλε τις εφαρμογές της που ξεχώριζαν και για android. Έκανε μια επιλογή προφανώς για το κέρδος της.

Προσωπικά αυτό το θεωρώ κοροϊδία γι' αυτούς που αγόρασαν windows phone.

• Like 3
Δημοσ.

Μεχρι το 2012 σχεδόν όλα τα windows tablet/υβριδικα ειχαν stylus και market share 1% και το 2016 ουτε καν το 5% των windows tablet/υβριδικών εχει stylus ,αλλα το market share είναι σε 16%!

Κατι παει λαθος με βαση την αποψη σου για την χρηστικοτητα αυτων των συσκευών! 

Οσο για το αν κανουν για 5" οθονη,βαλε απλα σε tablet mode και μη χρησιμοποιησεις καθολου desktop προγράμματα και πες μας ποιες διαφορες εχει από ένα windows mobile που το κανουν ακαταλληλο για μικρες οθονες και τα windows mobile καταλληλα.

Ektor επιμενεις πραγματικα σε κατι που απο πολλες αποψεις δεν στεκει με τιποτα.

Τι tablet mode να βαλουμε σε 5 ιντσες? Πως θα βολευουν οι γραμματοσειρες γενικοτερα? Οι ρυθμισεις? Πως θα μπορουμε να λειτουργησουμε τις εφαρμογες που εχουν μια σταλιτσα επιλογες σε 5 ιντσες? Ο κοσμος θελει κατι απλο, γρηγορο, ομορφο οχι να του βγαινει η πιστη και να ειναι τα παντα προσαρμοσμενα στο κινητο του.

Επισης αντιλαμβάνεσαι ποσο αστοχο ειναι να μπουν τα 10 ρια σε ενα smartphone οταν απο μονα τους θα πιανουν καμια 20 Gb μετα απο φρεσκο Boοt? Αν βαλουμε και τα updates σε κανα χρονο θα πιανει αλλα τοσα...και μην μου πεις οτι μπορει καποιος να σβηνει τα updates γιατι δεν ειναι δουλεια για μεσο χρηστη αυτη. Αλλα ουτε και η εγκατασταση εφαρμογων σε sd ειναι λυση, sd μονο για φωτο-βιντεο και διαφορα τετοια αρχεια οχι exe.

Αρα θα θες τουλαχιστον 128gb εσωτερικο χωρο...Με την καταναλωση σε ενα 5ιντσο τι θα γινεται? 

Ειναι και αλλα παρα πολλα που δεν επιτρεπουν κατι τετοιο..λογικα θα βγαλουν καποια στιγμη μια νεα μορφη των wm10 αλλα θα μπορουν να τρεχουν και exe. 

Αν θα πετυχει δεν το ξερω...το σοβαροτερο προβλημα ολων ηταν η αναισθησια αυτης της εταιρειας και το αδειασμα των devs οπου δυσκολα θα την εμπιστευτουν ξανα...στο mobile λειτουργουσε και λειτουργει υπερβολικα προχειρα και ερασιτεχνικα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια να παει τοσο πολυ(2021) προς τι τετοια ευνοικη προβλεψη????

To cd από το crossdress? χαχα

Δεν άντεξα!

Θέλεις να σου πω εγώ μια ευνοϊκή ... επιλογή, γιατί τα ελληνικά μέσα τεχνολογίας επέλεξαν να αναπαράγουν αυτή την είδηση και όχι αυτή; https://mspoweruser.com/around-3-million-americans-still-hanging-windows-phones/

Δημοσ.

Μεχρι το 2012 σχεδόν όλα τα windows tablet/υβριδικα ειχαν stylus και market share 1% και το 2016 ουτε καν το 5% των windows tablet/υβριδικών εχει stylus ,αλλα το market share είναι σε 16%!

Κατι παει λαθος με βαση την αποψη σου για την χρηστικοτητα αυτων των συσκευών!

Τωρα εξηγούνται οι τοσο λαθος προβλεψεις που κανεις κατα καιρους, πχ για το continuum, για το οτι αποκλείεται να σταματήσουν να βγαινουν εφαρμογές για windows mobile(που τελικως διαφορες σταματανε να βγαινουν) κλπ.

Τι σχεση εχει οτι το 2012 τα windows tablet ειχαν 1%; Τοτε πρωτοβγαινανε ουσιαστικά και για αυτο ειχαν μικρο ποσοστό και ειχαν περιθωρια για αναπτυξη

Τα windows phone δεν πρωτοβγαινουν τωρα στην αγορά, είναι χρονια και απλως εχουν αποτυχει.

Ενδεικτικα, τα Windows phone πρέπει να ειχαν γυρω στο 3% ποσοστό, ενω τωρα είναι κατω απο το 0.5% νομίζω.

Οσο για το αν κανουν για 5" οθονη,βαλε απλα σε tablet mode και μη χρησιμοποιησεις καθολου desktop προγράμματα και πες μας ποιες διαφορες εχει από ένα windows mobile που το κανουν ακαταλληλο για μικρες οθονες και τα windows mobile καταλληλα.

Τι θέλεις να πεις με αυτο;

Ναι, τα κανονικά windows σε tablet mode οταν δεν τρεχουν desktop εφαρμογές ειναι σχεδον ιδια με τα Windows mobile.

Αλλα ο κοσμος εχει γυρισει την πλατη σε αυτη την mobile πλατφόρμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...