HELLENICNAVY Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Ειμαι ανάμεσα σε αυτες τις δυο..καποια βοηθεια,αν καποιος απο εδω εχει στην κοτοχη τους μια απο αυτες να μου πει..ευχαριστω Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2017 από HELLENICNAVY
RigasGR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Εχω δουλεψει SOC Force Z170 και το Gigabyte που εχεις βαλει ειναι πολυ καλο,εχει πολυ καλο Power phase αν θες overclock. Και USB 3.1 Intel και οχι ASMEDIA. Η HERO ειναι καινουργια, και εχει το z270 αλλα εχει και κανα 60αρι παραπανω. Θα επερνα την Hero για τα πολυ καλα bios update και το καλο Power phase που εχει εξισου. Θα επερνα την Gigabyte μονο σε G1 εκδοση εναντι του refresh z270 της ASUS μονο και μονο γιατι εχει PLX και δινει 16αρι 2πλο και εχει ενα Power phase απο τον Αρη.
HELLENICNAVY Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Διαβασα οτι το default ρευμα της gigabyte στο cpu ειναι αρκετο ενω της asus πιο χαμηλα.Για την asus διαβασα οτι δεν εχει καλο συγχρονισμό στις μνημες.Δεν με ενδιαφέρει τα 60€ παραπανω,αλλα εχω κολλήσει αναμεσα σε αυτες τις δυο,το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι σε z270
Tasos_69 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Γενικα οσο αφορα τις μνημες απο οσο το εχω ψαξει ολες οι υλοποιησης σε Z270 ακομα βγαζουν παιδικες ασθενειες αφου ακομα οι μητρικες καθε τοσο εχουν Bios Update κυριως για αυτον τον λογο αλλα και για αλλα θεματα.Τωρα οσο αφορα τα Default ρευματα που αναφερεις αναλογα με το τι επεξεργαστη φορας ολες το ιδιο θα δωσουν,μαλλον θα εννοεις στα Αuto Overclocking που εχει η καθε μια και αλλες φτανουν τον 7700Κ για παραδειγμα στα 4.8 με περισοτερο ρευμα και αλλες με λιγοτερο γιαυτο προτιμοτερο ειναι να επιλεγουμε Manual setup οταν κλοκαρουμε και να πηγαινουμε ψαχνοντας βημα βημα.Επι του θεματος και το εχω ξαναγραψει σε αλλα θεματα κατα την ταπεινη μου αποψη ολες λιγο πολυ οταν βρισκονται κοντα στο ιδιο κοστος το ιδιο ειναι,οι διαφορες οσο αφορα τις επιδοσεις ειναι απειροελαχιστες που ποτε δεν θα τις δεις σε πραγματικο χρονο παρα μονο στα Bench,απο εκει και περα μικροδιαφορες υπαρχουν στην αισθητικη αλλα και σε μικροκαλουδια που θα εχει η καθε μια οπως και στο κλικ που κανει σε καθε υποψηφιο αγοραστη το ονομα της εταιριας.Συμπερασμα λοιπον καθαρα υποκειμενικη η επιλογη για τον καθενα αναλογα με τα γουστα και την τσεπη του.Θα αγοραζα την πιο Value For Money και θα εκανα τον σταυρο μου να πεσω σε καλο Cpu Chip γιατι High-End μητρικη με μετριο η κακο Cpu το αποτελεσμα πεταμενα λεφτα για το τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα