kosmasdel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μολις δοκιμασα απο κινητό στο mobile site και εγραψε οτι το κουπονι εξαντληθηκε
de_thymamai Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Τα είχα ξαναπάρει σε μία παλιότερη προσφορά. Καλά είναι. Σκέφτομαι να καταργήσω τα φώτα στο σπίτι. Θα το γεμίσω ledακια. Thanks dobro... 1
Mr_Terror Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Προλαβα την προσφορα στο τσακ πριν ληξει το κουπονι.Ωρα παραγγελιας 20:17. Εχουν πλακα τα λεντακια.Τα εχω ξαναπαρει οταν τα ειχε βγαλει 0,90 ευρω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μρ τερρορ, στα 0.90 δεν ειναι προσφορα, τοσο εχουν παντου στο ebay.
Mr_Terror Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Που εγραψα οτι ειναι προσφορα στα 0,90? Σαφως και δεν ειναι.Απλα τα ειχα παρει πριν λιγο καιρο οταν τα ειχε 0,90.
de_thymamai Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εξαιρετικά, κρίμα που δεν τα πρόλαβα. Αν δεν έχεις καθόλου, μόλις τα παραλάβω στα δίνω αν θέλεις. Όσο τα αγόρασα... Καλύτερα έτσι?
vrwmiaris Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αν δεν έχεις καθόλου, μόλις τα παραλάβω στα δίνω αν θέλεις. Όσο τα αγόρασα... Καλύτερα έτσι? Τα έχω βάλει σε δύο blitzwolf 5xusb και τυφλά να έχουν οι ledοταινιες.ότι θες ,άμα δεν σε χρειάζονται
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Που εγραψα οτι ειναι προσφορα στα 0,90? Σαφως και δεν ειναι.Απλα τα ειχα παρει πριν λιγο καιρο οταν τα ειχε 0,90. Υπηρχε θεμα στα 0.90 πριν κατι μηνες (λογικα σε εκεινην την περιπτωση αναφερεσαι) με σελιδες ποστς με πολλα ευχαριστηρια και αντιστοιχες παραγγελιες που επεφταν απο πολλα μελη το οποιο ειχα κλειδωσει με την παραπανω σημειωση - δεν υπηρχε προσφορα. Ενω τωρα υπαρχει φυσικα! Υπηρξε για την ακριβεια αφου εληξε πλεον το κουπονι, για να μην μπερδευτει κανεις.
de_thymamai Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Τα έχω βάλει σε δύο blitzwolf 5xusb και τυφλά να έχουν οι ledοταινιες.ότι θες ,άμα δεν σε χρειάζονται Οκ. Έκλεισε το deal. Τα χρησιμοποιώ σαν λαμπάκι νυκτός για τα παιδιά, καρφωμένα σε power bank. (Xiaomi φυσικά)...
Mr_Terror Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφηνεις να εννοηθει οτι μιλησα για προσφορα στα 0,90. Και ξαναλεω οτι δεν εγραψα κατι τετοιο..Τα αγορασα τοτε οχι λογο υποτιθεμενης προσφορας αλλα γιατι μου αρεσαν.Γνωριζα οτι τα εβρισκες στο ebay ιδια τιμη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφηνεις να εννοηθει οτι μιλησα για προσφορα στα 0,90. Και ξαναλεω οτι δεν εγραψα κατι τετοιο..Τα αγορασα τοτε οχι λογο υποτιθεμενης προσφορας αλλα γιατι μου αρεσαν.Γνωριζα οτι τα εβρισκες στο ebay ιδια τιμη. Ενταξει το ποστ σου διαβασα το οποιο ειναι εν μερη σαν να μιλα για προσφορα και στα 0.90 οπως ειναι διατυπωμενο: Τα εχω ξαναπαρει οταν τα ειχε βγαλει 0,90 ευρω. Χαιρομαι που τωρα το διευκρινιζεις οτι στα 0.90 δεν ειναι προσφορα μην μπερδευτει κανεις. Δεν εψαξα να δω αν ησουν και εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος, ενας απο τους δεκαδες που ειχαν σπευσει σε αγορα πριν θυμισω το σκηνικο και ουτε νομιζω υπηρχε λογος. Εβαλα την πληροφορια "τοσο εχουν παντου στο ebay" που δεν υπηρχε μεχρι τωρα στο τοπικ και νομιζω οτι ηταν χρησιμη.
Agathoklis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Έχω βάλει δύο στις υποδοχές της τηλεόρασης από πίσω να φωτίζει από πίσω. Κάνουν ωραία ατμόσφαιρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις