Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.Μετά από κάποια προβλήματα που είχα με το ίντερνετ και ταχύτητες 5mbit άρχισα τα τηλέφωνα στην wind,με σκοπό να επιλυθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.(Δεν ξέρω αν ήμουν τυχερός ή όχι αλλά με όσους μίλησα ήταν ευγενικοί και το θέμα μου λύθηκε σε διάστημα μιάμισης βδομάδας.)Μου έστειλαν νέο μόντεμ γιατί είχα ένα παλιό και μου αναγνώρισαν το πρόβλημα στο κουτί του οτε στην πολυκατοικία το οποίο και έφτιαξαν.Οι τωρινές μου ταχύτητες είναι αρκετά καλές.Οπότε ερχόμαστε και στο εξείς ερώτημα.Γίνεται να ανεβούν και άλλο?Και τι επιλογές έχω αν θέλω να αυξήσω το upload μου?Οι τρέχων ρυθμίσεις μου.Δεν έχω πειράξει τίποτα εγώ.

post-242732-0-49597500-1489163296_thumb.png

post-242732-0-34341800-1489163306_thumb.png

Δημοσ.

Συμφωνα με την εξασθενιαη εισαι 1 χλκ καλωδιακης αποστασης απο το αστικο κεντρο το upload το μεγιστο ειναι 1024

Πολυ καλες τιμες εχεις

Αν θες παρε στην τεχνική υποστήριξη της Wind και πες το snr απο 9 να στο παν 6 θα ανεβουν ξαι αλλο

Δημοσ.

θα τους καλέσω και θα τους το πω.Επειδή έχω διαβάσει παρόμοια θέματα στο forum,θα υπάρχει πιθανότητα να έχω συχνό dc του ίντερνετ?

Δημοσ.

Ακου με snr 6 εχεις καλυτερη ταχύτητα αλλα η γραμμη σου γινεται ευεσθητη σε dc δοκιμασε το και αν κσνει από σύνδεση παρε ξαι πες τους

Δημοσ.

Βασικά λέω να μην πειράξω το snr..Έλεγα να ενεργοποιήσω το fastpath γιατί θέλω λίγο καλύτερο ping.Για upload μεγαλύτερο υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Βασικά λέω να μην πειράξω το snr..Έλεγα να ενεργοποιήσω το fastpath γιατί θέλω λίγο καλύτερο ping.Για upload μεγαλύτερο υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?

με fastpath θα χάσεις 1-2Mbit στην γραμμή ακόμα.

για μεγαλύτερο upload

α)VDSL

β)αν έχουν annex m με το αντίστοιχο κόστος.Μην περιμένεις θαύματα βέβαια,στην καλύτερη θα πάς στα 2Mbit upload αλλα θα χάσεις κ άλλο στο Down.

Με 14 Down attenuation υπο ιδανικές συνθήκες θα ήσουν στα 20+Mbit,ρίξε και το SNR στο 6 και βλέπεις μαζί με το fastpath πως θα πάει η γραμμή,χοντρικά θα έρθει μια η αλλη.

Δημοσ.

με fastpath θα χάσεις 1-2Mbit στην γραμμή ακόμα.

για μεγαλύτερο upload

α)VDSL

β)αν έχουν annex m με το αντίστοιχο κόστος.Μην περιμένεις θαύματα βέβαια,στην καλύτερη θα πάς στα 2Mbit upload αλλα θα χάσεις κ άλλο στο Down.

Με 14 Down attenuation υπο ιδανικές συνθήκες θα ήσουν στα 20+Mbit,ρίξε και το SNR στο 6 και βλέπεις μαζί με το fastpath πως θα πάει η γραμμή,χοντρικά θα έρθει μια η αλλη.

annex m δεν έχουν.Τους πήρα και τους ρώτησα.VDSL δεν έχει η περιοχή μου ακομά δυστηχώς.Πήρα για fastpath να δοκιμάσω για το ping και αν δω ότι με βοηθά θα το κρατήσω.Αν όχι θα το βγάλω.Θα δοκιμάσω μέχρι αύριο το fastpath και θα τους πάρω τηλ και για το snr το απόγευμα και θα επιστρέψω.

Ενεργοποίησαν fastpath και είμαι έτσι τώρα 

post-242732-0-97486300-1489341805_thumb.png

Δημοσ.

θα το δεις και τις επόμενες μέρες

99% δεν θα έχεις το παραμικρό θέμα.

με fastpath σε πιτταρισμένη περιοχή(νικαια-πειραιας) και έχω 10μερες uptime χωρις το παραμικρό.

σε interleaved παρολο τα +2Mbit που παίρνω έχω ανα 1-2 μέρες αποσύνδεση.

βέβαια παίζει ρόλο και το μοντεμ που έχω τώρα μιας και χρησιμοποιώ μονο για DSL sync το technicolor που δίνουν.

Προσωπικά θα σου έλεγα με την πρώτη ευκαιρία πήγαινε στο αντίστοιχο νήμα και πάρε ενα άλλο modem,μακριά απο τα σκουπιδοZTE.

Δημοσ.

Παιδιά χωρίς να πειράξω κάτι άλλο το up attenuation από 8.8 έπεσε αρχικά σε 2.9 και τώρα σε 1.1.Ξέρετε γιατί και αν είναι καλύτερα ή χειρότερα έτσι?

Δημοσ.

Το attenuation όσο χαμηλότερο είναι, τόσο το καλύτερο. Είναι το πόσο σήμα χάνει η γραμμή σου και γενικά εξαρτάται από την απόσταση σου απ' το αστικό κέντρο ή το KV και από την ποιότητα/παλαιότητά των γραμμών.

Τώρα το γιατί έπεσε, δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.

Καλησπέρα.Δεν έχω πάρει ακόμα για να μου κατεβάσουν το snr μιας και ήθελα να δοκιμάσω κάποιες μέρες την σύνδεση ως έχει..Σήμερα όμως που κοίταξα το μόντεμ μου έβγαλε αυτό Noise margin Down 4.8Χωρίς να πάρω τηλέφωνο,χωρίς τίποτα.Αλλά ταχύτητα ίδια.Λέτε να είναι bug του μόντεμ?

post-242732-0-19545200-1489850828_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...