Hatsos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Καλό το μωρό. Όλα τα άλλα δεν μου άρεσαν . Αν κα άτομο τεχνολογίας δεν μου αρέσει αυτό το μέλλον, δεν ξέρω γιατί.
jokr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Όλο τεχνολογια,gadgets,διάφανα tablet,αμαξι τετρακοπτερο.... Η καφετιέρα όμως απο κοτσοβολο του 20αρικου !
eptapsyxos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ωχ ποιος ακούει το δισέγγονο του ΙΑΒΕΡΗ.... :-) 1
Ihavetheanswers Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Καθίστε να έρθει πρώτα το Uber και βλέπουμε για τετρακόπτερα. Σιγά μην αφήσουν οι μεγάλο-συνδικαλιστές ταξιτζήδες να έρθει και αυτόνομο ιπτάμενο ταξί.
Regulus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ιπτάμενο αυτοκίνητο έχει βγει εδώ και πολλά χρόνια (μια από τις πρώτες εταιρείες ήταν η Skycar). Δεν είχε πάρει όμως άδεια γιατί δεν έχει αποφασιστεί σε ποιους κανόνες θα υπόκειται. Μην ξεχνάτε πετάει, όποτε δικαιοδοσία έχει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ή FAA. Τελείως μεταξύ μας το μόνο που μας λείπει είναι κάγκουρες που να πετάνε κιόλας.
Agnwstos_X Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ειναι πουλι? Ειναι αεροπλανο? Ειναι ο Σουπερμαν? Οχι ειναι ο Μπαμπης της κυριας Σουλας με το Pop Up...
kfyros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 αν το γίδι πίσω απ' το τιμόνι δεν μπορεί να κινηθεί σωστά σε 1 διαγραμμισμένη πορεία (οριζοντίως με γραμμές στο οδόστρωμα) , βλέπω να γίνεται χαμός στις 2 ακανόνιστες κατευθύνσεις (ύψος και πορεία).Άσε που έχουν πολύ σημαντικά προβλήματα να λύσουν με τα πετούμενα της φύσης.. 1
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 το εντερπραιζ δε βλεπω, στην ελλαδα σε 300 χρονια αν ερθει θα πεφτουν σα τις μυγες τωρα στα τροχαια ειμαστε πρωτοι και τοτε στα αεροτροχαια παλι πρωτοι θα ημαστε ρε ειναι σοβαροι ?τα ελικοπτερα της τροχαιας θα πετανε στα 2 χλμ πανω απο τα κουνουποειδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα