Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

έχω το redmi note 2. Όταν συνδέω τον φορτιστή, μετά από λίγη ώρα, η σύνδεση wifi ξεκινάει να κόβεται κάθε λίγο. 

Οι διακοπές συνεχίζονται ακόμα και όταν ξεσυνδέσω το φορτιστή. Πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση για να σταματήσει να κάνει διακοπές. 

Αυτό το κάνει σε οποιοδήποτε wifi κι αν συνδεθώ. 

Έκανα φορμάτ και ξαναεγκατέστησα όλες τις εφαρμογές που είχα. Για λίγο διάστημα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, άλλα μετά από μερικές μέρες άρχισαν τα ίδια. 

Απεγκατέστησα το chrome για να σβηστούν τα cookies, αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε.

Ξέρετε ποιό είναι το πρόβλημα;

Δημοσ.

Ναι έχω πολλά τέτοια... (όχι το greenify) και όλα ήρθαν μαζί με το κινητό. Δεν υπάρχει επιλογή για απεγκατάσταση. Μάλλον τα βάλανε από Κίνα ως στάνταρ εφαρμογές.

Δημοσ.

Υποθετω καποια αυτα τα σκουπιδια ριχνει σε sleep mode το κινητο για εξοικονομηση ενεργειας. Ή παιξε με τις ρυθμισεις τους ,ή πηγαινε ρυθμισεις-εφαρμογες και εκει βρες τες και απενεργοποιησε τες

Δημοσ.

Τις απενεργοποίησα τώρα και σαν να λύθηκε το πρόβλημα. Κολλάει όπως κολλούσε όταν αποσυνδέονταν, αλλά κατευθείαν επανέρχεται. Να δούμε. Thanks!!

Δημοσ.

Βάλε ένα sreenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο αν φοράς καμία μαϊμού ρομ από τα κινεζομαγαζα άλλαξε την άμεσα να βρεις την ησυχία σου.

Δημοσ.

Μου βγάζει ότι το update.zip είναι κατεστραμμένο. Ακολουθάω τη διαδικασία όπως είναι γραμμένη στο site. Αν είναι γνωστό πρόβλημα και υπάρχει λύση και μπορείτε πείτε μου, αλλιώς θα το ψάξω παραπάνω όταν μπορέσω.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα πως γίνονται αυτά! Δεν υπάρχει κάποιο site να εξηγεί αναλυτικά πως να αντιμετωπίζει κάποιος αυτό το πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...