0Panos0 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Γεια σας, έχω το redmi note 2. Όταν συνδέω τον φορτιστή, μετά από λίγη ώρα, η σύνδεση wifi ξεκινάει να κόβεται κάθε λίγο. Οι διακοπές συνεχίζονται ακόμα και όταν ξεσυνδέσω το φορτιστή. Πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση για να σταματήσει να κάνει διακοπές. Αυτό το κάνει σε οποιοδήποτε wifi κι αν συνδεθώ. Έκανα φορμάτ και ξαναεγκατέστησα όλες τις εφαρμογές που είχα. Για λίγο διάστημα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, άλλα μετά από μερικές μέρες άρχισαν τα ίδια. Απεγκατέστησα το chrome για να σβηστούν τα cookies, αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε. Ξέρετε ποιό είναι το πρόβλημα;
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ποιες ειναι ολες οι εφαρμογες που ειχες;;. Μηπως εχεις κατι για power saving σαν το greenify ή κατι παρομοιο;
0Panos0 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ναι έχω πολλά τέτοια... (όχι το greenify) και όλα ήρθαν μαζί με το κινητό. Δεν υπάρχει επιλογή για απεγκατάσταση. Μάλλον τα βάλανε από Κίνα ως στάνταρ εφαρμογές.
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Υποθετω καποια αυτα τα σκουπιδια ριχνει σε sleep mode το κινητο για εξοικονομηση ενεργειας. Ή παιξε με τις ρυθμισεις τους ,ή πηγαινε ρυθμισεις-εφαρμογες και εκει βρες τες και απενεργοποιησε τες
0Panos0 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Τις απενεργοποίησα τώρα και σαν να λύθηκε το πρόβλημα. Κολλάει όπως κολλούσε όταν αποσυνδέονταν, αλλά κατευθείαν επανέρχεται. Να δούμε. Thanks!!
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Το καλυτερο ειναι να του περασεις ελληνικη ρομ. Μπες στο ελληνικο φορουμ της xiaomi και δες
chios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Βάλε ένα sreenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο αν φοράς καμία μαϊμού ρομ από τα κινεζομαγαζα άλλαξε την άμεσα να βρεις την ησυχία σου.
chios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 φοράς πολύ παλιά ρομ βάλε την τελευταία ελληνική ρομ από την κοινότητα μας
0Panos0 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μου βγάζει ότι το update.zip είναι κατεστραμμένο. Ακολουθάω τη διαδικασία όπως είναι γραμμένη στο site. Αν είναι γνωστό πρόβλημα και υπάρχει λύση και μπορείτε πείτε μου, αλλιώς θα το ψάξω παραπάνω όταν μπορέσω.
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Κανεις update μεσω twrp recovery;;. Αν ναι,απενεργοποιησε το verification απο recovery
0Panos0 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δεν έχω ιδέα πως γίνονται αυτά! Δεν υπάρχει κάποιο site να εξηγεί αναλυτικά πως να αντιμετωπίζει κάποιος αυτό το πρόβλημα;
saruman123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δεν έχω ιδέα πως γίνονται αυτά! Δεν υπάρχει κάποιο site να εξηγεί αναλυτικά πως να αντιμετωπίζει κάποιος αυτό το πρόβλημα; http://www.doctorandroid.gr/2015/12/xiaomi-update-rom.html?m=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα