overpower Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Χθες αποφασισα να αλλαξω θεση στο γραφειο μου και ετσι μετακινησα και τον υπολογιστη. Απο την στιγμη που τον ξανα εβαλα σε λειτουργια, μετα το windows logo χανοταν το σημα στην οθονη. Αφου μου εβγαλε την οθονη για την διαγνωση σφαλματων, επελεξα να το επαναφερω στην αρχικη του μορφη και να κρατησω μονο τα αρχεια (system restore). Ολα καλα, λειτουργουσε χθες το βραδυ μεχρι που κοιμηθηκα. Σημερα παλι τα ιδια. Να πω πως χθες, μετα το restore, εκανα αρκετα reboots (gpu drivers etc) και το σημα δεν χανοταν. Δοκιμασα να βγαλω gpu και να ξαναβαλω, εβγαλα μπαταρια, σε safe mode και σε λειτουργια εκκινησης με video χαμηλης αναλυσης δεν εμπαινε (παλι no signal) Τωρα το κανω καθαρα φορματ το pc μπας και φτιαξει. Καμια αλλη ιδεα σε περιπτωση που προκυψει παλι? *Πριν μετακινησω το γραφειο δεν ειχα κανενα θεμα. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2017 από overpower
overpower Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Τον εκλεισα και τωρα που ξαναγυρισα σπιτι και προσπαθησα να τον ανοιξω παλι το ιδιο. Μετα το φορματ ηταν οκ. Καμια ιδεαααααα
overpower Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δοκιμασα με το ιδιο καλωδιο dvi αλλα σε θυρα hdmi μεσω ανταπτορα και ειναι οκ. Δεν ξερω τι φαση, αλλα ηλπιζα να ηταν το 1ο που ειχα δοκιμασει :/
Deadlift Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δες μήπως στο bios αν έχουν ενεργοποιηθεί τα onboard graphics. Αν ναι, τότε γυρνα το στη κάρτα γραφικών
HotShot84 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, Χθες αποφασισα να αλλαξω θεση στο γραφειο μου και ετσι μετακινησα και τον υπολογιστη. Απο την στιγμη που τον ξανα εβαλα σε λειτουργια, μετα το windows logo χανοταν το σημα στην οθονη. Αφου μου εβγαλε την οθονη για την διαγνωση σφαλματων, επελεξα να το επαναφερω στην αρχικη του μορφη και να κρατησω μονο τα αρχεια (system restore). Ολα καλα, λειτουργουσε χθες το βραδυ μεχρι που κοιμηθηκα. Σημερα παλι τα ιδια. Να πω πως χθες, μετα το restore, εκανα αρκετα reboots (gpu drivers etc) και το σημα δεν χανοταν. Δοκιμασα να βγαλω gpu και να ξαναβαλω, εβγαλα μπαταρια, σε safe mode και σε λειτουργια εκκινησης με video χαμηλης αναλυσης δεν εμπαινε (παλι no signal) Τωρα το κανω καθαρα φορματ το pc μπας και φτιαξει. Καμια αλλη ιδεα σε περιπτωση που προκυψει παλι? *Πριν μετακινησω το γραφειο δεν ειχα κανενα θεμα. Αφου μετα το restore δεν ειχες προβλημα γιατι τον ξανα πειραξες?
overpower Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αφου μετα το restore δεν ειχες προβλημα γιατι τον ξανα πειραξες? Οπως ειπα δεν ειχα θεμα ολο το βραδυ, αλλα φου τον εκλεισαν τελειως και τον ξανα ανοιξα την επομενη μερα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Κάποιο πρόβλημα παίζει με οδηγούς οθόνης, πολύ πιθανό τα Windows να κάνουν μέσω update εγκατάσταση άλλους οδηγούς και εκεί ξεκινάει το πρόβλημα, αν δεις ότι το ξανά κάνει κάνε ένα clear cmos μήπως για κάποιο λόγο έχει ενεργοποιηθεί η on board κάρτα και περνάει τους οδηγούς της το Windows update
achilles_g_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Αφού βλέπεις το logo των Windows εγώ θα έκανα ενα repair με το DVD των Windows.
overpower Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Αφού βλέπεις το logo των Windows εγώ θα έκανα ενα repair με το DVD των Windows. Το σημειο που λεω για Restore και format μαλλον το προσπερασες. Anyway, για την ωρα θα μεινω με τον ανταπτορα αφου δεν εχω θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα