technology_guy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Aν θες να το κρατήσεις τόσο καιρό που λες, δεν βρίσκω τον λόγο να μην πας σε κάποιο iphone σαν το se ή το 6s.
logo15 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 IPhone έχουν πολλοί γνωστοί μου και δεν με ψήνει. Πολυ κλειστώ και ακριβό για τα γούστα μου και θέλει και ολόκληρη ταλαιπωρία ακόμα και για να του περάσεις μουσική... Έφυγα απο αντροιντ σε γουιντος γιατί ήθελα κάτι πιο απλό και εύχρηστο, δεν πάω ιος... Σην το ότι δεν ειναι αδιάβροχο. Η ιδέα φίλου με ενα κινέζο αλλά σαν πρώτο με καλή αυτονομία και μια αδιάβροχη θήκη ίσως να είναι καλύτερη...
chios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Φίλε μου είχα πάρει για φίλο το προηγούμενο Doogee dg700 αδιάβροχο και ακόμα και σήμερα 2.5 χρόνια δουλεύει μια χαρά και έχει πραγματικά πολύ μεγάλη αυτονομία. Αν το θέλεις σαν δεύτερο πάρε το είναι πολύ καλό.
greekfox1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 IPhone έχουν πολλοί γνωστοί μου και δεν με ψήνει. Πολυ κλειστώ και ακριβό για τα γούστα μου και θέλει και ολόκληρη ταλαιπωρία ακόμα και για να του περάσεις μουσική... Έφυγα απο αντροιντ σε γουιντος γιατί ήθελα κάτι πιο απλό και εύχρηστο, δεν πάω ιος... Σην το ότι δεν ειναι αδιάβροχο. Η ιδέα φίλου με ενα κινέζο αλλά σαν πρώτο με καλή αυτονομία και μια αδιάβροχη θήκη ίσως να είναι καλύτερη... Για να περάσεις μουσική δεν είναι καθόλου δύσκολο, δεν είναι τόσο απλό όσο να τα κάνεις αντιγραφή επικόλληση στον Μουσική όπως στο android αλλά είναι αρκετά απλή διαδικασία. Εκεί που θέλεις πτυχίο πληροφορικής για να το πετύχεις είναι το να βάλεις δικά σου ringtones εκεί η διαδικασία είναι αδικαιολογήτως δύσκολη. Από κει και πέρα την υποστήριξη που έχουν τα iphone όσον αφορά τις ενημερώσεις λογισμικού δεν τις έχει κανένα android. Ακόμα και το iphone 5 του 2012 παιρνει ενημερώσεις(όχι για πολύ ακόμα βέβαια). Εγώ έχω το iphone 6s ως πρώτο, παιρνω day one τις ενημερώσεις και δεν μου έχει βαρύνει καθόλου, πηγαίνει σφαίρα. Εφόσον λες βέβαια ότι δεν σε ψήνει και δεν σου αρέσει το όντως κλειστό λειτουργικό του πάω πάσο. Ενημερωτικά πάντως το iphone 7 είναι αδιαβροχο Για το oneplus πάντως αν κρίνω από το oneplus 2 τη ναυαρχίδα της το 2015(το έιχα για ένα μήνα) που δεν έχει πάρει ακόμα το Android 7.0!(στο επίσημο forum της oneplus για το 2 παραπονιούνται πάρα πολύ για το γεγονος ότι δεν εχει πάρει ακόμα την Nougat καθως και την παντελή απουσία ενημέρωσης για το ποτε θα το ενημερώσουν) η Oneplus υποστηρίζει καλά τις ναυαρχίδες της όσο είναι ακόμα ναυαρχίδες. Όταν βγει το Oneplus 4(ή 5 όπως ακούγεται) τότε μάλλον θα αραιώσουν οι ενημερώσεις του 3/3Τ.
yimmiyimmi Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Θα τσεκαρα σειρα zenfone,άποψη μου είναι vfm σε σχέση με τα επώνυμα και είναι καλες κατασκευές. Καμμία σχέση με τη πλαστικουρα που δίνουν επώνυμοι και μη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα