Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού είχες το s2, τι το συζητάς. Όπως είπες καινούργιο το 7 edge. Εναλλακτικά κοίτα και το HTC M10.

Αν εξαιρέσουμε το 3+1 που στο καλό τα βρήκες τα αλλα;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού είχες το s2, τι το συζητάς. Όπως είπες καινούργιο το 7 edge. Εναλλακτικά κοίτα και το HTC M10.

Αν εξαιρέσουμε το 3+1 που στο καλό τα βρήκες τα αλλα;

Εκανα μια μικρη ερευνα...

Το Z5 που έχεις βάλει είναι 375€.

απο εξω θα γινει η αγορα του

Honor 8 με την τριετή εγγύηση...

Σε ευχαριστω και για αυτο. Το ειχα δει στο παρελθον και το χα ξεχασει τελειως...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το oneplus 3t το πρότεινα σε φίλο που ήθελε τηλέφωνο για να το κρατήσει χρόνια είχα μια μικρή επιφύλαξη βέβαια, τελικά το πήρε, το τηλέφωνο αυτό δεν υπάρχει είναι απίστευτο σε όλα του δεν εχω πιάσει ποιο όμορφη συσκευή στα χέρια μου και είναι απίστευτα γρήγορο του ήρθε με Android 6 και πήρε καπάκι την 7, μακάρι να είχα τα λεφτά νάτο πάρω.

Δημοσ.

Κατι που να ειναι αδιάβροχο με καλή μπαταρία? Ξεκινάω πεζοπορίες και ορειβασίες...

Δημοσ.

Κατι που να ειναι αδιάβροχο με καλή μπαταρία? Ξεκινάω πεζοπορίες και ορειβασίες...

Σε αδιάβροχο με καλή μπαταρία μόνο το s7 edge υπάρχει
  • Like 1
Δημοσ.

Το απλό τίποτα από μπαταρία?

μια χαρά είναι και στο απλό άλλα στο edge είναι αρκετά καλύτερή

Δημοσ.

Εγω με s7 edge πρωτη φορα στη ζωη μου που δεν φορτιζω κινητο ανα 12ωρο...και παντα με ναυαρχιδες στο παρελθον.

Δημοσ.

Το edge σιγουρα...εγω μιλαω 3-4 ωρες τη μερα...3g μονιμα ανοιχτο κ χρηση αρκετη εννοειται και το φορτιζω ανα 30 ωρες περιπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...