Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OnePlus3T

Xiaomi Redmi note 4 global

ZUK z2 Pro

LeEco Le Pro 3

Sony xperia Z5

ZTE AXon 7

Δεν θελω laggs stutters κτλπ για οσο το εχω (2-3 χρονια), δηλαδη no software bugs. Απο εκει και περα θα το προσεχω σαν τα ματια μου οπως το Lumia 640LTE που εχω & Galaxy s2 που ειχα για 4 χρονια.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

OnePlus 3T. Ότι καλύτερο από software-hardware. Και με κορυφαία εξυπηρέτηση, ειδικά σε θέματα εγγύησης. 

πως δουλευει η εγγυηση αν παθει κατι? Το στελνω ευρωπη? Ποσο καιρο κανει?

Δημοσ.

Το στέλνεις Ευρώπη, σε 2 μέρες έχεις απάντηση και σε πολλές περιπτώσεις αντικατάσταση (άμεση). Μάλιστα σε φόρουμ κινητής διάβαζα μια περίπτωση ελαττωματικού 3 που έκριναν οτι έπρεπε να αλλαχτεί άμεσα και του έστειλαν σφραγισμένο 3Τ. Παρακαλάω να χαλάσει και το δικό μου τώρα...  :-D

Α, να προσθέσω, πως οτι απαγορεύεται στις άλλες εταιρίες (unlock bootloaders, root, recoveries, roms etc), στην Oneplus υπάρχει ειδικό section στο φόρουμ τους που σου εξηγούν πως θα τα κάνεις. Και φυσικά δε σε πετάνε εκτός εγγύησης  :-D

Δημοσ.

Σίγουρα με το oneplus θα έχεις καλύτερο Support από αν το έπαιρνες από Ελλάδα και μπλέξεις με τους απατεώνες εδώ που στο βγάζουν εκτός εγγύησης για πλάκα.

Δημοσ.

ποτε βγαινει το επομενο περιπου? Μηπως αξιζει να το περιμενω?

αν μπορείς να περιμένεις μέχρι το φθινόπωρο λογικά τότε θα παίξει σε stock το επόμενο oneplus

Δημοσ.

αν μπορείς να περιμένεις μέχρι το φθινόπωρο λογικά τότε θα παίξει σε stock το επόμενο oneplus

κατι ακομα. Με το που βγει το 4-5 η οπως το βαφτισουν το support για αυτο παει περιπατο? Δεν εχω ακουσει για oneplus2-1-x Για αυτο το λεω... Μη μου λενε οταν βγει το επομενο και μετα οτι δεν εχουν ανταλακτηκα κτλπ..

Δημοσ.

Ρε παιδια παω checkout και μου βγαζει οτι τα 2 χρονια εγγυηση ειναι +90 Ευρω. Αρα το Oneplus 3T παει 530ε. To galaxy 7 edge απο σκρουτζ εχει 500... Γιατι να παω στο OP3T και οχι στο s7e που ειναι και φτηνοτερο? Τι εγγυηση εχει αυτο? Αρβατο? :P 

Τελος ακομα κοιταω το redmi note ...

Δημοσ.

Ρε παιδια παω checkout και μου βγαζει οτι τα 2 χρονια εγγυηση ειναι +90 Ευρω. Αρα το Oneplus 3T παει 530ε.

Τελος ακομα κοιταω το redmi note ...

Στης αγγελιες εχει ενας με τα 64GB 21/2/17 420€ με πολυ καλες κριτικες(44)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...