radeon9700 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Pedia kseri kanis ti init string prepi na balw sta extra settings oste na orizw egw se pia taxitita tha sindethi ??? Tora praspathi na mpi me 52000 gia kapio logo de mpori ksanasindeete kai me bazi me 31200 !!!! ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Μάλλον δεν φταίει για την ταχύτητα κάποια ρύθμιση που έχει το modem σου αλλά το ότι είναι ενεργοποιημενο το V92 το οποίο δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα (τουλάχιστον έτσι θυμάμαι). Δοκίμασε το AT+M$=V90,0 για να κλειδώσει το modem σου στο V90 μόνο και να απενεργοποιήση το V92 που και σε εμένα δημιουργούσε παρόμοια προβλήματα. Σε εμένα μόλις το έβαλα εμπαινα με 49+ μόνιμα με το zoom(άκι) μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Μάλλον δεν φταίει για την ταχύτητα κάποια ρύθμιση που έχει το modem σου αλλά το ότι είναι ενεργοποιημενο το V92 το οποίο δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα (τουλάχιστον έτσι θυμάμαι). Δοκίμασε το AT+M$=V90,0 για να κλειδώσει το modem σου στο V90 μόνο και να απενεργοποιήση το V92 που και σε εμένα δημιουργούσε παρόμοια προβλήματα. Σε εμένα μόλις το έβαλα εμπαινα με 49+ μόνιμα με το zoom(άκι) μου. Mpa to dokimasa idi auto pou les ta idia ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 To chipset του modem είναι της Lucent? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 to AT+M$=V90,0 eine kapio programa?i eine kapia entoli kai poy tin grafoyme? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 To chipset του modem είναι της Lucent? Nai ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 to AT+M$=V90,0 eine kapio programa?i eine kapia entoli kai poy tin grafoyme? Kanonika einai at+ms=V90 tha pas sto device manager ton xp tha dialeksis to modem meta advanced kai ki sta extra settings tha to grapsis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Ο default driver των Windows Xp που το γράφει σαν Ltmodem δεν σου δουλευει? Μήπως έβαλες τους Drivers από το cdάκι της Zoom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Ο default driver των Windows Xp που το γράφει σαν Ltmodem δεν σου δουλευει? Μήπως έβαλες τους Drivers από το cdάκι της Zoom? Apo to cd tis zoom ebala ...... san LTMODEM den mou to anagnorise basika ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Msi Maniac Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 pantws ean se endiaferei exei bgei kai kainoyrgio firmware gia to zoom kai boithaei poly osoi to theloyn sto site ths zoom....me thn anabathmish firmware pantws allazei para poly h leitoyrgeia toy modem pros to kalytero,an den eisai sigoyros omws gi ayto poy pas na kaneis pes se kapoion poy kserei....paizoyn rolo kai oi grames poso pianeis kathe fora....px enas filos moy eixe apo thn priza mexri to koyti toy ote to palio kalwdio toy ote molis to allakse phge aytomatws pros ta panw.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Msi Maniac Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 pantws ean se endiaferei exei bgei kai kainoyrgio firmware gia to zoom kai boithaei poly osoi to theloyn sto site ths zoom....me thn anabathmish firmware pantws allazei para poly h leitoyrgeia toy modem pros to kalytero,an den eisai sigoyros omws gi ayto poy pas na kaneis pes se kapoion poy kserei....paizoyn rolo kai oi grames poso pianeis kathe fora....px enas filos moy eixe apo thn priza mexri to koyti toy ote to palio kalwdio toy ote molis to allakse phge aytomatws pros ta panw.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Μεγάλε το δικό μου modem με τους drivers της zoom αν θυμάμαι καλά ΔΕΝ μου δούλεψε ΠΟΤΕ!!!!. Πρόταση, κάνε απεγκατάσταση τους drivers, καθάρισε το σύστημά σου απο κάθε ίχνος απο τους κ@λ@drivers της zoom (καλού κακού χρησιμοποίησε και ένα utility του στύλ regclean) και αφαίρεσε το (modem), από το σύστημά σου. Κάνε reboot και μετά αφού ξανα(μανα)ελέγξεις το σύστημα για οτιδήποτε που να έχει σχέση με το zoom (και αν βρεις το σβηνεις) κλείστο, σύνδεσε το Modem και άνοιξε τον υπολογιστή σου. Θεωρητικά το modem σου θα σου αναγνωριστεί σαν ltmodem και αφού αφαιρέσεις απο τα properties το wait for dial tone συνδέεσε καθαρά με +-50 Kbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 ego pantos ep3a3a kai den brika to firmware gia to modem mporite namoy dosete akribos to link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounabi22 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 mipos exei parasita h tilephoniki sou grami pare tous eidikous tou ote na sou kanoun ena katharismo tin grammi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.