Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους παικταράδες αυτού του καταπληκτικού Forum!

Χθες επικοινώνησα μέσω chat με το support της Nova, έδωσα στοιχεία και ζήτησα την αλλαγή σε Fastpath της VDSL γραμμής μου.

-10ms κάτω με ίδιες ταχύτητες. 
Είμαι ενθουσιασμένος!

Αγαπώ και τρελαίνομαι! <3 :D

post-278569-0-34208600-1489155719_thumb.png

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλύπτει ολη την αθήνα;

τιμή ανα μήνα;

Δημοσ.

Το Fastpath είναι δωρεάν δυνατότητα.
Για το VDSL θα πρέπει να δείτε διαθεσιμότητα στην περιοχή σας.

Δημοσ.

32€ τον μήνα είναι το Double Play πρόγραμμα που έχω στη Forthnet. Απεριόριστες κλήσεις σε αστικά - υπεραστικά εντός Ελλάδας, 12 ώρες προς κινητά Ελλάδας & VDSL Internet 50Mbps down 5Mbps up.

Το Fastpath επί της ουσίας είναι μία δυνατότητα που ενεργοποιείται στο internet κάθε πελάτη κι έχει κύρια χρήση να μειώσει το ping (χρόνο απόκρισης) του διαδικτύου του χρήστη. Ιδιαίτερα χρήσιμη σε online gaming.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εκανα και εγω αιτηση για fastpath σε vdsl hol/vodafone 50αρα.

Ολα καλα ενεργοποιηθηκε σε 1 ημερα, ειμαι κατω 10-11 Ping αναλογα τον server με τις ιδιες ταχυτητες.

• Like 2
  • Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ολα αυτα που λετε, αλλα τα ping ειναι σχετικα υψηλα. Εγω ειμαι 2 χρονια vdsl2 apo nova(Forthnet) σε fastpath. Αν εξαιρεσετε οτι παιρνω απο Α/Κ και οτι τα ρουτερ που δεινουν ειναι

τα ΖΤΕ ΖΧΝ 168Ν που σε ξεκαρφωτες στιγμες πετανε τα crc της αρκουδας.. παραθετω μετρηση απο speedtest kai απο ρουτερ.. Ευχομαι υγεια και υπομονη, γιατι ακομα ολα ειναι σε

πειραματικα σταδια. Ολοι οι παροχοι κοιτανε να βγαλουν και απο την μυγα ξυγκι.. Καλη συνεχεια σε ολους

ZTE ZXHN H168N.JPG

speedtest.JPG

Επεξ/σία από tas1948
διορθωση screenshot
Δημοσ.

Εγω παντως με 10-11ms ποτε δεν ειχα θεμα σε online gaming, βεβαια δεν ασχοληθηκα ποτε με το fastpath οποτε μαλλον δεν ειναι ενεργοποιημενο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω λίγο που παίρνουμε τηλέφωνο για να αλλάξουμε σε fast path Και τι πρέπει να πω Γιατί έχω χαθεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...