emc2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Να ενημερώσω και εγώ τους συφορουμιτες πως παρέλαβα και εγώ σήμερα. Παραγγελία από 11-3. Πρώτη εντύπωση καλή. Μέχρι που αποφάσισα να βάλω μία sim μέσα και να κάνω μία κλήση. Το μόνο που ακούει ο συνομιλητής είναι ο γνώριμος βόμβος που ακούγεται αν κολλήσεις το κινητό σε ενα δίπλα σε ένα ραδιόφωνο. Η ομιλία δεν περνάει. Περνάει δηλαδή αλλά ακούγεται πολύ αχνά γιατί ο βόμβος είναι έντονος και πολύ δυνατός. Το ίδιο συμβαίνει αν βάλω άλλη sim. Το ίδιο αν βάλω τις sim και στο δευτερο slot του κινητού. Όπως καταλαβαίνετε μόνο η πρώτη εντύπωση ήταν καλή. Το κινητό είναι για πέταμα. Περιμένω τις γνώμες σας για το τι να κάνω. Το κόστος να το στείλω πίσω για να πάρω DOA θα είναι πιο μεγάλο από το κόστος του κινητού.
lionheart75 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Να ενημερώσω και εγώ τους συφορουμιτες πως παρέλαβα και εγώ σήμερα. Παραγγελία από 11-3. Πρώτη εντύπωση καλή. Μέχρι που αποφάσισα να βάλω μία sim μέσα και να κάνω μία κλήση. Το μόνο που ακούει ο συνομιλητής είναι ο γνώριμος βόμβος που ακούγεται αν κολλήσεις το κινητό σε ενα δίπλα σε ένα ραδιόφωνο. Η ομιλία δεν περνάει. Περνάει δηλαδή αλλά ακούγεται πολύ αχνά γιατί ο βόμβος είναι έντονος και πολύ δυνατός. Το ίδιο συμβαίνει αν βάλω άλλη sim. Το ίδιο αν βάλω τις sim και στο δευτερο slot του κινητού. Όπως καταλαβαίνετε μόνο η πρώτη εντύπωση ήταν καλή. Το κινητό είναι για πέταμα. Περιμένω τις γνώμες σας για το τι να κάνω. Το κόστος να το στείλω πίσω για να πάρω DOA θα είναι πιο μεγάλο από το κόστος του κινητού. Kαι εγώ το αναμένω απο μέρα σε μέρα. Μάλλον έπεσες στην περίπτωση διότι δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο σε review που έχω δεί. Κρίμα φίλε μου αλλά αν έχεις πληρώσει με paypal δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Άνοιξε ticket αρχικά και πές τους το πρόβλημα να δείς πώς θα το χειριστούν και αν είναι πρόθυμοι να σου κάνουν refund ή resend. Σου λέω συγκεκριμένα για το paypal διότι έχεις μια κάλυψη σε περίπτωση στραβής να πάρεις τα χρήματά σου πίσω, διότι αν δεν έχεις πληρώσει ασφάλεια του δέματος στο λέω απο τώρα ότι αν πάρεις refund απο Gearbest θα πάρεις partial 50% και όχι όλο το πόσο. Παθών που έχασε 60€ πρίν ένα μήνα όταν το κινητό που παρήγγειλε δεν ήρθε ποτέ και λόγο πληρωμής με κάρτα και όχι paypal στην συγκεκριμένη αγορά + μή πληρωμής του μικρού ποσού της ασφάλισης δέματος, μου έβαλαν όταν έκλεισε τελικά το δίμηνο απο την ημέρα αποστολής (είναι η πολιτική τους αυτή) μόνο το 50% του ποσού που πλήρωσα διαφορετικά θα έπρεπε να καταβάλω πάλι το 50% για να το ξαναστείλουν. Υπάρχουν φυσικά και οι συνομιλίες μας για όποιον αμφισβητεί τα λεγόμενά μου. Αν είχα πληρώσει με paypal στην συγκεκριμένη αγορά πιθανόν να τα είχα πάρει όλα πίσω κάνοντας dispute. Οπότε ανοίγεις ticket αρχικά με το πρόβλημα και βλέπεις πως θα πάει, ενημερώνοντας και το thread. Όταν με το καλό παραλάβω και εγώ θα ενημερώσω αν έχω το ίδιο πρόβλημα. (Συγνώμη για το Σεντόνι) 2
johnpap21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Παρέλαβα σήμερα. Ευτυχώς που δεν το βούτηξε κανείς, γιατί έτσι όπως το παράτησε ο ταχυδρόμος θα μπορούσε οποιοσδήποτε να το κλέψει, κλωτσήσει, πετάξει... (και φυσικά ευτυχώς που δεν έβρεχε). Τέλος πάντων τέλος καλό, όλα καλά από εκεί... Έκανα έλεγχο στα πάντα και δεν βρήκα άλλο πρόβλημα εκτός από ένα καμένο pixel στην οθόνη. Σε γενικές γραμμές και για τα λεφτά του είναι ok.
leftpc Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Εμένα ακόμα να έρθει. Αρχίζω να φοβάμαι ότι κάποιος το βούτηξε...
zero13cool Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Κι εγώ παρέλαβα σήμερα. Παρόλο που παρήγγειλα χωρίς traking number μου ήρθε ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ και παρέλαβε η σύζυγος σήμερα. Για τα λεφτά του καλό φαίνεται. Δεν έχω βάλει ακόμα σιμ να δω αν δουλεύει σωστά. Θα το δώσω σε ένα φίλο να το παλέψει λίγο με τα ελληνικά.
wannaplay Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 εμενα παντως μου επεσε στα νερα τη δευτερη μερα στον δρομο,το πήρα στο σπιτι να το ξεπλύνω και άρχισε να κανει οτι να ναι.μονο αδιαβροχο δεν ειναι παντως
johnpap21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 εμενα παντως μου επεσε στα νερα τη δευτερη μερα στον δρομο,το πήρα στο σπιτι να το ξεπλύνω και άρχισε να κανει οτι να ναι.μονο αδιαβροχο δεν ειναι παντως Φυσικά και δεν είναι αδιάβροχο μέχρι κατάβρεγμα με σταγόνες αντέχει π.χ. βροχή. Δεν πιστεύω να το έβαλες κάτω από βρύση; Αν ναι βγάλε αμέσως την μπαταρία και μην το ανοίξεις μέχρι να στεγνώσει, διαφορετικά θα γίνει μεγαλύτερη ζημιά (αν δεν έχει γίνει ήδη...).
lionheart75 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα σε πράσινο. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα να του βάλω sim και να κάνω δοκιμές, όταν βρώ χρόνο. Πολύ καλό πάντως φαίνεται για τα χρήματα που έδωσα. Μου αρέσει που έχουν και αντάπτορες για sim στην συσκευασία καθώς και καρφίτσα (?) για αφαίρεση sim tray. Δεν μας χάλασε όλο και κάπου θα χρειαστούν αν και στο συγκεριμένο είναι άχρηστη. Προφανώς συμπεριλαμβανόταν στην συσκευασία. Ο φακός του δεν είναι πολύ δυνατός αλλά την κάνει την δουλειά του στο σκοτάδι αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις. Βέβαια αχρείαστος θα είναι απο την στιγμή που έχει κάποιος μαζί του π.χ. ένα mini nitecore στο μπρελόκ του. Το δικό μου ήρθε με μια μικρή αμιχή στο τζαμάκι της οθόνης όταν αφαίρεσα την μεμβράνη. Δεν δίνω σημασία καθώς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ίσα που φαίνεται υπό γωνία. Μην έχουμε τρελές απαιτήσεις, το κινητάκι για τα 15 ευρώ που δώσαμε είναι αστέρι πάντως. Splash proof είναι και επουδενί water proof, μην τρελαθούμε...
johnpap21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Το δικό μου ήρθε με μια μικρή αμιχή στο τζαμάκι της οθόνης όταν αφαίρεσα την μεμβράνη. Δεν δίνω σημασία καθώς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ίσα που φαίνεται υπό γωνία. Μην έχουμε τρελές απαιτήσεις, το κινητάκι για τα 15 ευρώ που δώσαμε είναι αστέρι πάντως. Splash proof είναι και επουδενί water proof, μην τρελαθούμε... Ακριβώς για τα λεφτά που δώσαμε κάποιες μικροατέλειες δεν είναι κάτι σοβαρό. Εμένα το μάτι μου δυστυχώς είναι εκπαιδευμένο να εντοπίζει τα καμένα pixels/subpixels κτλ οπότε υπό άλλες συνθήκες ίσως να μην το είχα πάρει είδηση...
wannaplay Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 πολυ πλαστικουρα εχει,εμενα δε μου πολυαρεσε,ηταν λασπονερα και ετσι πηρα το ρισκο να το βαλω στη βρυση.η οθονη αλλαξε χρωματισμους και τα κουμπια παταγαν αλλα ντι αλλον,η καρτα σιμ πλεον δεν αναγνωριζεται, το εχω μια βδομαδα τωρα χωρις τη μπαταρια,δε το ξανα ανοιξα να δοκιμασω μιας και ειναι πολυ μεγαλο χωρις λογο και δε με βολευει στη δουλεια
Jackob2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Πλήρως αδιάβροχο είναι ένα άλλο μοντέλο της εταιρείας, το v3 max που έχει επικάλυψη από καουτσούκ. Το συγκεκριμένο δεν είναι για πολλά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για ένα πλήρως αδιάβροχο εγώ παρήγγειλα και περιμένω αυτό http://agmmobile.com/en/product/m1 που μου φάνηκε κάπως καλύτερο.
lionheart75 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 πολυ πλαστικουρα εχει,εμενα δε μου πολυαρεσε,ηταν λασπονερα και ετσι πηρα το ρισκο να το βαλω στη βρυση.η οθονη αλλαξε χρωματισμους και τα κουμπια παταγαν αλλα ντι αλλον,η καρτα σιμ πλεον δεν αναγνωριζεται, το εχω μια βδομαδα τωρα χωρις τη μπαταρια,δε το ξανα ανοιξα να δοκιμασω μιας και ειναι πολυ μεγαλο χωρις λογο και δε με βολευει στη δουλεια Βάλτο μέσα σε ρύζι μπάς και ξαναδουλέψει. Αν όχι δεν πειράζει πες ότι ήπιες 15 ευρώ σε μπύρες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα