Προς το περιεχόμενο

Vkworld V3S Quad Band Unlocked Phone 15,56 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η οθόνη είναι οκ, το μεγάφωνο δυνατό, η μπαταρία σούπερ, η κάμερα αστείο, απο πτώσεις επιζει αλλά γενικά για 15-20€ είναι πολύ καλό για ρεζερβα ή για εξορμήσεις ή αν υπάρχει νήπιο στο σπιτι

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και έχω εδώ και 1 χρόνο το υπερκινητο το μεγάλο αδερφάκι του vkworld no 1 a9

http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_256588.html

Μπορώ να πω ότι θα το ευχαριστηθειτε το κινητό. Η μπαταρία βγάζει 15 μέρες ακόμα και με φουλ χρήση το έχω πλύνεις πολλές φορές χωρίς θέμα ο φακός είναι απίστευτες το vkworld έχει 2 μικρότερους και λειτουργεί και σαν Power bank. Για ελληνικά όπως σωστά είπε ο matrixxx θέλει καθαρό σύστημα με Windows xp δεν γίνεται αλλιώς. Ραδιόφωνο λογικά θα πιανει σαν το a9 χώρος ακουστικά και σήμα καμπάνα. Πραγματικά ενα ακόμα μπραβο στους Κινέζους για αυτά τα απίστευτα κινητά σε αυτές τις τιμές που βγάζουν. Και ας πάει η καημένη νοκια να βγάλει το αθλιο 3310 στα 50 ευρώ που θα είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτά τα rugged από κίνα.

• Like 2
Δημοσ.

Πήρα κι εγώ ένα με 14,64 ευρώ βάζοντας τους 50 GB POINTS εγγραφής.

Όποιος το έχει πάρει κι έχει βάλει ελληνικά,αν μπορεί ας στείλει αναλυτικές οδηγίες για το πως το κάνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος που το έχει στα χέρια του μπορεί να δοκιμάσει αν ο mp3 player που έχει "θυμάται" το σημείο στο οποίο σταματάς όταν τον κλείνεις; Ρωτάω γιατί ακούω αρκετά audiobooks και μου είναι απαραίτητο να μην αρχίζει από την αρχή του αρχείου κάθε φορά που τον ανοίγεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή το έψαξα:

Δεν είναι πλήρως αδιάβροχο. Η αδιαβροχοποίηση και η αντοχή γενικά χαρακτηρίζονται με ένα βαθμό πχ IP68. Σημασία έχει το τελευταίο ψηφίο. Αν τελειώνει σε 8 είναι ο ύψιστος βαθμός αντοχής και αδιαβροχοποίησης και σε 1 ο χαμηλότερος. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν ανακοινώνει τι βαθμό έχει, οπότε μάλλον όχι υψηλό (tο V3 max έχει Ip68).

Το ράδιο δεν πιάνει σταθμό χωρίς καλώδιο (το v3 plus το κάνει).

Δεν λειτουργεί ως power bank (άλλα μοντέλα της εταιρείας το κάνουν).

Για το Mp3 δεν δοκίμασα αν συνεχίζει από εκεί που έμεινε γιατί δεν έχει χωρητικότητα και δεν του έβαλα ακόμα κάρτα. Αν βάλω θα δοκιμάσω και θα το γράψω εδώ.

Τώρα η γλώσσα είναι το μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορεί ο υπολογιστής να το αναγνωρίσει όσο και έχω προσπαθήσει. Σε win10 δεν εγκαθιστούνται οι drivers. Σε win7, win vista, εγκαθιστούνται αλλά δεν το αναγνώρισε. Η τεχνική υποστήριξη δεν βοήθησε. Θα προσπαθήσω λίγο ακόμα μήπως βρω κάποιο τρόπο αλλά πολύ πιθανόν να καταλήξει τούβλο στο συρτάρι. Λυπάμαι αλλά χωρίς ελληνικά δεν μπορώ ούτε τις επαφές μου να εισάγω ούτε μηνύματα να διαβάσω.

Αν κάποιον τον ενδιαφέρει ίσως θα μπορούσε να ρωτήσει τον κατασκευαστή αν μπορεί να του το πουλήσει με το συγκεκριμένο language pack της αρεσκείας του. Θα είχε ενδιαφέρον η αντίδραση ποια θα είναι. 

Υ.Γ.: Συγκεκριμένα σε αυτό το σημείο κόλλησα μετά την εγκατάσταση των drivers.

post-437965-0-27621000-1490281099_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το έψαξα:

Δεν είναι πλήρως αδιάβροχο. Η αδιαβροχοποίηση και η αντοχή γενικά χαρακτηρίζονται με ένα βαθμό πχ IP68. Σημασία έχει το τελευταίο ψηφίο. Αν τελειώνει σε 8 είναι ο ύψιστος βαθμός αντοχής και αδιαβροχοποίησης και σε 1 ο χαμηλότερος. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν ανακοινώνει τι βαθμό έχει, οπότε μάλλον όχι υψηλό (tο V3 max έχει Ip68).

Το ράδιο δεν πιάνει σταθμό χωρίς καλώδιο (το v3 plus το κάνει).

Δεν λειτουργεί ως power bank (άλλα μοντέλα της εταιρείας το κάνουν).

Για το Mp3 δεν δοκίμασα αν συνεχίζει από εκεί που έμεινε γιατί δεν έχει χωρητικότητα και δεν του έβαλα ακόμα κάρτα. Αν βάλω θα δοκιμάσω και θα το γράψω εδώ.

Τώρα η γλώσσα είναι το μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορεί ο υπολογιστής να το αναγνωρίσει όσο και έχω προσπαθήσει. Σε win10 δεν εγκαθιστούνται οι drivers. Σε win7, win vista, εγκαθιστούνται αλλά δεν το αναγνώρισε. Η τεχνική υποστήριξη δεν βοήθησε. Θα προσπαθήσω λίγο ακόμα μήπως βρω κάποιο τρόπο αλλά πολύ πιθανόν να καταλήξει τούβλο στο συρτάρι. Λυπάμαι αλλά χωρίς ελληνικά δεν μπορώ ούτε τις επαφές μου να εισάγω ούτε μηνύματα να διαβάσω.

Αν κάποιον τον ενδιαφέρει ίσως θα μπορούσε να ρωτήσει τον κατασκευαστή αν μπορεί να του το πουλήσει με το συγκεκριμένο language pack της αρεσκείας του. Θα είχε ενδιαφέρον η αντίδραση ποια θα είναι. 

Υ.Γ.: Συγκεκριμένα σε αυτό το σημείο κόλλησα μετά την εγκατάσταση των drivers.

Αφού αναφέρεται στο review του @p_under ξεκάθαρα ότι γίνεται η δουλειά μόνο με win xp και όχι άλλο λειτουργικό.

Το αναμένω και εγώ σε λίγες μέρες και θα προσπαθήσω να δώ τι θα κάνω με αυτο το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να μη πάρει κάποιος ένα απλό κινητό από δω με τα ίδια λεφτά και να περιμένει να έρθει αυτό από Κίνα.

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να μη πάρει κάποιος ένα απλό κινητό από δω με τα ίδια λεφτά και να περιμένει να έρθει αυτό από Κίνα.

γιατι θεωρειται rugged, κατηγορια που εδω κοστιζει ακριβα

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δει συγκεκριμένο μοντέλο στα δύο τρίτα της τιμής.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παραγγελια 11-03-17

παραλαβη σημερα 10-04-2017

ακουστικα δεν ειχε μεσα η συσκευασια,ο φορτιστης ειναι με το καλωδιο ενιαιο'

ειχε μια καρτα  micro sd 2 gb τοποθετημενη στο κινητο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...