Προς το περιεχόμενο

Vkworld V3S Quad Band Unlocked Phone 15,56 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Να βαλω εδω ενα βασικοτατο χρησιμο κομματι απο το ριβιου το οποιο αυτη τη στιγμη με κανει να μην το αγορασω για ατομο που θελει ενα βασικο και φτηνο τηλεφωνο:

Δυστυχώς το Stone V3S δεν έρχεται με Ελληνικά προ εγκατεστημένα, αλλά ακόμα χειρότερα δεν αναγνωρίζει Ελληνικούς χαρακτήρες, ούτε μπορείτε να ρυθμίσετε το πληκτρολόγιο του να γράφει με Ελληνικούς χαρακτήρες. Παρόλα αυτά η Vkworld ασχολήθηκε και έφτιαξε "ρομ" κατάλληλες για άλλες γλώσσες ώστε να το V3S να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιορισμούς γλώσσας. Τα πακέτα γλωσσών μπορείτε να τα βρείτε από το επίσημο site της εταιρίας, όπως επίσης και το εργαλείο για το flash. Αυτό όμως το οποίο δεν μερίμνησαν να κάνουν είναι να δώσουν κατάλληλες οδηγίες και drivers για την συσκευή. Παρόλο που στην παραπάνω σελίδα υπάρχει ένα βίντεο με τον τρόπο φλασαρίσματος, δυστυχώς δεν υπάρχουν οι οδηγοί. 
Εμένα προσωπικά με δυσκόλεψε αρκετά η παραπάνω διαδικασία, και έπειτα από πολύ ψάξιμο αφού είχα κατεβάσει πάνω από 10 πακέτα drivers, είχα στήσει 3 διαφορετικά λειτουργικά σε virtual mashine κατάφερα με επιτυχία να περάσω το Ελληνικό πακέτο γλώσσας μόνο αφού έστησα ένα Windows XP μηχάνημα. Το πρόβλημα με τα virtual mashines ήταν ότι όταν έπρεπε να κλείσω την συσκευή και να την συνδέσω κλειστή στο μηχάνημα το VM δεν την έβλεπε και κατ'επέκταση δεν μου ζητούσε να εγκαταστήσω τον κατάλληλο οδηγό, (χρειάστηκαν τέσσερις drivers συνολικά) ώστε να το αναγνωρίσει. 
Τέλος καλό όλα καλά, τα κατάφερα έπειτα από μέρες ψαξίματος!

• Like 16
Δημοσ.

Σωστος πολυ καλα εκανες και το δημοσιευσες ωστε να προλαβουμε τους υποψηφιους αγοραστες, μονο οσοι θελουν να πειραματιστουν στη διαδικασια να βαλουν τα Ελληνικα να το παρουν.....

Δημοσ.

Εμένα πάντως στην δεύτερη φόρτιση ξεκολλησε και μπήκε προς τα μέσα η Micro usb

Αυτό που είπες με το υsb με κανει να το φοβαμαι και μαλλον να μην το πάρω

αν και η τιμή του είναι δελεαστική....

Δημοσ.

15€ είναι...

Φορτίζει ακόμη με πατέντα, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάβροχο πλέον

Το είχα πάρει 17€ από banggood σε pre-order μπορεί αυτό να διορθώθηκε στην πορεία

Δημοσ.

Λες;;;Να κάνω την υπερβαση και να το παραγγείλω;

Και σχετικά με το χρώμα..... Ειμαι αναμεσα σε μαύρο και πράσινο...γνώμες;

Δημοσ.

μήπως κάποιος που το έκανε να μας δώσει οδηγίες και στους υπόλοιπους ? χρειάζεται pc με win xp δηλαδη ?

Δημοσ.

δυστυχως ουτε εγω δεν γνωριζω τι θα κανουμε στο φλασαρισμα της Ελληνικης γλωσσας, ο reviewer στο πρωτο ποστ θα γνωριζει να μας διαφωτισει , και εγω το παραγγειλα σε μαυρο χρωμα :) 

Δημοσ.

Δελεαστικη τιμη αλλα 15 ευρω στο συρταρι;; Δεν ξερω, μπορει να τα επενδυσω στα σουβλακια! :ρ
Ας μας διαφωτησει καποιος για τα ελληνικα και μπορει να το τσιμπισω για δωρο. 

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως στα 14,35 € που μου βγήκε το χακί (-1,21€ απο εξαργύρωση 66 GB points) είναι καθαρά κλεψιά για δεύτερο κι ας μην σώσω ποτέ να βάλω Ελληνικά! :P

Ευχαριστούμε ΤS! :)

• Like 1
Δημοσ.

μήπως κάποιος που το έκανε να μας δώσει οδηγίες και στους υπόλοιπους ? χρειάζεται pc με win xp δηλαδη ?

Έχω δει άτομα να περνάνε τους drivers και με win 7. Απλά εγώ είχα μηχάνημα κατάλληλο για xp και αφού η εταιρία υποστηρίζει ότι οι drivers είναι πιο “κατάλληλοι” για xp τα πέρασα έτσι. Όπως είπα και στο review και τόνισε πολύ σωστά ο matrix παραπάνω, με virtual machine δεν κατάφερα να περάσω τους drivers γιατί περνιουντσι σε διαφορετικά στάδια. Θες αν θυμάμαι καλά, δύο/τρεις οδηγούς όταν είναι το τηλέφωνο ενεργό και συνδεδεμένο στο pc και έναν όταν είναι κλειστό. Στονν τελευταίο αντιμετώπισα το πρόβλημα εγκατάστασης. Βέβαια επειδή δοκίμασα πολλούς drivers, Os και τρόπους εγκατάστασης μπορεί να έκανα και εγώ λάθος, όμως τα κατάφερα σε xp με dedicated μηχάνημα. Σαν τηλέφωνο είναι άριστο αλλά όχι αδιάβροχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...