Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που κολλάνε τα προσωπικά δεδομένα και οι ελευθερίες με μια μεμονωμένη διαφήμιση απόλυτα άμεσα δεμένη με τον file manager (βλ, one drive integration) με την επιλογή της απενεργοποίησης θέλω να μου πεις χωρίς αερολογίες.

Να ήταν στοχευμένες διαφημίσεις τύπου cookies από τρίτους, μέσο έμμεσων δεσμών (βλ, παρακολούθηση), χωρίς την νόμιμη μέθοδο απενεργοποίησης τότε ναι χίλια δίκια δικά σου.

Δε μιλησα μονο για τη διαφημιση, εκανα αναγωγη εις ολον (και η google μεσα). Να προσεχουμε λιγο και τι διαβαζουμε.

Αλλα και για τα windows 10 συγκεκριμενα αν θες να σου απαντησω, εχει γεμισει το διαδικτυο με αναλυτικα αρθρα για τους τροπους παρακολουθησης απο day 1, κατι επιβεβαιωμενο εμμεσα και απο MS. Ενα λιθαρακι ακομα ειναι και αυτη η διαφημιση, ωσπου να ερθει και η επομενη καπου αλλου, αργοτερα στοχευμενη και παει λεγοντας.

Edit: Για να μη πανω παραθεση και ολο το συρφετο που εκανες quote στο τελευταιο ποστ απο MS, αμα πιστευεις οτι η παρακολουθηση σταματαει εκει και οτι η χρηση των δεδομενων ειναι αυτη που αναφερεται και με τον τροπο μονο που αναφερεται, συγνωμη, αλλα εισαι αδαης και ευκολοπιστος. Τα ιδια αναφερουν ολες οι εταιρειες. Αυτα που βγαινουν στη φορα κατα καιρους, αξιοπιστα και αποδεδειγμενα (wikileaks, snowden/citizenfour με εγγραφα-ντοκυμαντερ-φωνη) αποδεικνυουν αλλα.

Δημοσ.

Δε μιλησα μονο για τη διαφημιση, εκανα αναγωγη εις ολον (και η google μεσα). Να προσεχουμε λιγο και τι διαβαζουμε.

Αλλα και για τα windows 10 συγκεκριμενα αν θες να σου απαντησω, εχει γεμισει το διαδικτυο με αναλυτικα αρθρα για τους τροπους παρακολουθησης απο day 1, κατι επιβεβαιωμενο και απο MS. Ενα λιθαρακι ακομα ειναι και αυτη η διαφημιση, ωσπου να ερθει και η επομενη καπου αλλου, και αργοτερα στοχευμενη και παει λεγοντας.

Edit: Για να μη πανω παραθεση και ολο το συρφετο που εκανες quote στο τελευταιο ποστ απο MS, αμα πιστευεις οτι η παρακολουθηση σταματαει εκει και οτι η χρηση των δεδομενων ειναι αυτη που αναφερεται και με τον τροπο μονο που αναφερεται, συγνωμη, αλλα εισαι ασχετος, αδαης και ευκολοπιστος. Τα ιδια αναφερουν ολες οι εταιρειες. Αυτα που βγαινουν στη φορα κατα καιρους, αξιοπιστα και αποδεδειγμενα (wikileaks, snowden, citizenfour με εγγραφα-ντοκυμαντερ-φωνη) αποδεικνυουν αλλα.

Προφανως και μας κοροιδευουν οταν μας παρουσιαζουν τοσα χρονια το αγιο δισκοποτηρο της ιδιωτικοτητας των προσωπικων δεδομενων. Τουλαχιστον, η αηθης και καταπτυστη Google, το κανει ανοιχτα. Και, οπως ειναι επισης προφεναστατο, η MS εχει βρει ως παραδειγμα προς μιμηση την Google, σε πολλα και σε διαφορα. Ο καιρος γαρ εγγυς. 

Δημοσ.

Πληρωσες ομως για να το χρησιμοποιεις. Ο κωδικας, το λειτουργικο, το ονομα και τα δικαιωματα συνεχιζουν να ανηκουν στην Microsoft οπου ειναι προϊον της. Κοινως απλα το τρεχεις. Δεν ειναι δικο σου. Αυτο αγορασες. Το δικαιωμα να το τρεχεις. Αν θελεις να αγορασεις ΤΑ WINDOWS με ολα τα δικαιωματα να κανεις οτι θελεις, καθως και τον κωδικα τους, τοτε θα πρεπει να αποχωριστεις ΠΟΛΛΑ εκατομμυρια ευρω!

Τρις ευρώ*

Μάγκες γκρινιάζετε για ψύλλου πήδημα. Παλιά γκρινιάζαμε για BSODs και για ασυμβατότητες. Πλέον γκρινιάζετε για μαλακίες. Είστε καλά ρε;

ΟΚ τα αγοράσατε τα Windows. Και; Κι εμείς τα αγοράσαμε αλλά δεν κάνουμε έτσι για μια ειδοποίηση. Δεν αγόρασα ζαμπόν να το κάνω ό,τι θέλω, αγόρασα δικαίωμα χρήσης. Δεν παντρέυτηκα με την Microsoft. Έδωσα τα βρωμολεφτά για να πάρω κώδικα και υποστήριξη. Όχι για να τα κάνω κτίση μου.

Τώρα να μου στέλνει η MS μια ειδοποίηση (που απενεργοποιείται με 5 κλικ) για να έχω cloud storage χέστηκε η φοράδα στο αλώνι που θα το κάνω και θέμα.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Microsoft uses telemetry data from Windows 10 to identify security and reliability issues, to analyze and fix software problems, to help improve the quality of Windows and related services, and to make design decisions for future releases.

Συν ότι μεγάλος αριθμός κυβερνήσεων έχει πρόσβαση κατόπιν ειδικής συμφωνίας στον source κώδικα των προϊόντων της Microsoft στα λεγόμενα Transparency Centers οπότε κάθε προσπάθεια να κρύψουν μέσα πράγματα που δεν περιγράφονται στο TOS θα ήταν οικονομική καταστροφή. Από ότι ξέρω είναι η μοναδική από τις 3 εταιρείες που δίνει πρόσβαση στον κλειστό κώδικα της. 

Δημοσ.

Προβούλες κάνει, για όταν βγάλει τα windows clound που θα είναι τσάμπα για να βγάζει από τις διαφημίσεις. 

Δημοσ.

Σε οποιον δε του αρεσει ας παει αλλου τι ζοριζεστε μερικοι?

Ή πιο εύκολα μένει στα Windows 7 και Windows 8 και όλο το universal apps όνειρο της MS πάει στράφι.

• Like 2
Δημοσ.

Τι θα γίνει με αυτό το πράγμα. Παντού υπάρχουν διαφημισεις. Πόσο ακόμα δλδ. Φαντάζομαι στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον που η χέστρα μου θα μου βγάζει διαφήμιση για χαρτιά υγείας, καθαριστικά και ίσως το τι θα ήταν καλό να φάω με βάση την ανάλυση που έκανε στα σκ@τ@ μου, στο βάρος, στον παλμό κτλ.

• Like 3
Δημοσ.

Τι θα γίνει με αυτό το πράγμα. Παντού υπάρχουν διαφημισεις. Πόσο ακόμα δλδ. Φαντάζομαι στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον που η χέστρα μου θα μου βγάζει διαφήμιση για χαρτιά υγείας, καθαριστικά και ίσως το τι θα ήταν καλό να φάω με βάση την ανάλυση που έκανε στα σκ@τ@ μου, στο βάρος, στον παλμό κτλ.

.... Η αναλυση απετυχε. Παρακαλω δοκιμαστε ξανα.... Η αναλυση απετυχε. Παρακαλειστε την επομενη φορα οπως προσελθετε αφου πρωτα εχετε φαει ακτινιδια. Η τωρινη σκληροτητα του σκατου σας ειναι περαν του φυσιολογικου. Η αναλυση απετυχε....

Kαι αρχιζει η χεστρα να βγαζει διαφημισεις για ακτινιδια! :confused:

• Like 3
Δημοσ.

Σε οποιον δε του αρεσει ας παει αλλου τι ζοριζεστε μερικοι?

Κανεις δεν ζοριζεται.

Οσοι ειμαστε νοημονες ανθρωποι εχουμε μεινει σε παλαιοτερες εκδοσεις.

Οι υπολοιποι φατε spam στη μαπα και πειτε κι ευχαριστω.

• Like 3
Δημοσ.

Μου αρέσει που η μισή κράζουν την MS με λειτουργικό MS και αυτό τις περισσότερες φορές σπασμένο , όταν υπάρχει και ελεύθερο OS....

Και όπως είπε ένα παιδί , όποιος δεν γουστάρει ξέρει το δρόμο....

Δημοσ.

Καλα ενταξει υπερβαλετε. Ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει την αποψη του και να διαλεγει οτι θελει. Αλλα να μας λετε ηλιθιους επειδη διαλεγουμε τα win10 παει πολυ.

Τα win10 ειναι ενα πολυ σταθερο ευχρηστο λειτουργικο που εχει φερει ιδεες απο τις mobile συσκευες πολυ ευπροσδεκτες, οπως τα apps και το κεντρο ειδοποιησεων. Μαζι με αυτα εφερε και καποια που δεν πολυγουσταρουμε οπως οι διαφημισεις , τις οποιες σου δινει την δυνατοτητα ευκολα να απενεργοποιησης.

Δεν ειναι το τελος του κοσμου, πραγματικα.

• Like 2
Δημοσ.

Διοτι αυτο ακριβως ειναι το νοημα της εξελιξης, να παραμενεις στη χρηση λειτουργικου προ δεκαετίας, το οποιο ειναι πιο χρηστικό απο το σημερινο.

Τα Windows 10 ειναι και πολυ σταθερα και πολυ ευχρηστα. Μαλιστα.

Ανοιξτε τον ερανο σας παρακαλω, το touchbar του Macbook μου φαίνεται η πιο λογικη και χρησιμη αλλαγη, πρεπει να το αποκτησω και να ξεφυγω απο τη μιζερια

Δημοσ.

Δεν αναφέρει το άρθρο ότι η επιλογή για απενεργοποίηση της διαφήμισης κλείνει όλα τα μηνύματα που αφορούν τους συγχρονισμούς (και από άλλους παρόχους)

Yes, you can turn the ads off—but it seems that you can only do so as collateral damage from killing off all notifications from file sync providers, so no, that's not a great option.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...