Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

745x250-Collection.jpg

Με εξαργύρωση των πόντων την επόμενη φορά στον Κωτσόβολο με 40.000 πόντους κερδίζετε 100€ έκπτωση.

Η προσφορά ισχύει για τις κάρτες Alpha Bank Bonus έως Τετάρτη 15.03.2017 στα φυσικά καταστήματα Κωτσόβολος.

• Like 8
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ισχυει αραγε και για την amex enter bonus τη χρεωστικη;;

δηλαδη παιρνεις μια 40αρα με 100€ έκπτωση απευθείας ή π.χ. την 42 f&u με ~145€ καθαρά

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη παιρνεις μια 40αρα με 100€ έκπτωση απευθείας ή π.χ. την 42 f&u με ~145€ καθαρά

Ναι ισχυει για ολες τις bonus

• Like 1
Δημοσ.

Ο τίτλος είναι άκρως παραπλανητικός πάντως. Αν τελικά αγοράσω τηλεόραση θα πάρω πολλούς περισσότερους πόντους από όσο νόμιζα πριν ανοίξω το thread.

:P

• Like 15
Δημοσ.

Ο τίτλος είναι άκρως παραπλανητικός πάντως. Αν τελικά αγοράσω τηλεόραση θα πάρω πολλούς περισσότερους πόντους από όσο νόμιζα πριν ανοίξω το thread.

:P

τι εννοεις;;  :-)

edit: σε καποια καταστηματα κωτσόβολος κερδίζεις ακομα επιπλέον πόντους https://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=79

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Χαχαχα, στο πονηρο το παει, μιας και δεν αναφερει "τηλεοραση" για τις ιντσες στον τιτλο! Σωστος!

• Like 6
Δημοσ.

Οι πόντοι εξαργύρωσεις ισχύουν για την επόμενη αγορά. Ενοείται ότι αν έχεις ήδη τους 40χιλ πόντους μπορείς να ζητήσεις εκείνη την στιγμή εξαργύρωση.

Καθόλου άσχημη προσφορά αν σκεφτείς ότι σε καταστήματα που ισχύει το ×10/15/20 παει:

×8 (για amex) + (x10/15/20) + 1000×inches

Δημοσ.

σπαω το κεφάλι μου, καπου ειχα μια bonus amex debit που εχω να τη χρησιμοποιήσω χρόνια... Για την 42αρα την F&U μιλαμε για 49000 ποντους δηλαδή περιπου 125€ έκπτωση (ή 50%). Με βλεπω να ψαχνω ολο το σκ, τη θελω αυτη την προσφορά απελπισμένα!

Δημοσ.

Οι πόντοι εξαργύρωσεις ισχύουν για την επόμενη αγορά. Ενοείται ότι αν έχεις ήδη τους 40χιλ πόντους μπορείς να ζητήσεις εκείνη την στιγμή εξαργύρωση.

Καθόλου άσχημη προσφορά αν σκεφτείς ότι σε καταστήματα που ισχύει το ×10/15/20 παει:

×8 (για amex) + (x10/15/20) + 1000×inches

γιατί φίλε μας x8 για amex? 

Προσοχή η προσφορά x10 και x20 ισχύει μέχρι σήμερα.....

Δημοσ.

γιατί φίλε μας x8 για amex? 

Προσοχή η προσφορά x10 και x20 ισχύει μέχρι σήμερα.....

που αναφερεται αυτη η προσφορα;

υπαρχει καποιο link

και τι σημαινει x10 κλπ

ενα παραδειγμα αν μπορειτε

αν πχ εχω μια tv 55 που κανει 1000 ευρω...

• Like 1
Δημοσ.

που αναφερεται αυτη η προσφορα;

υπαρχει καποιο link

και τι σημαινει x10 κλπ

ενα παραδειγμα αν μπορειτε

αν πχ εχω μια tv 55 που κανει 1000 ευρω...

×10/15/20    ?

http://www.insomnia.gr/topic/638966-κωτσόβολος-1000-bonus-πόντους-για-κάθε-ίντσα-έως-15032017-στα-φ/?p=55528565

(ρεκόρ σε thread μίας σελίδας)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...