Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Να θυμισω οτι το "ευχαριστω" γινεται απλα με ενα like στο #1 απο οποιον θελει. Το να γεμιζει ενα τοπικ με δεκαδες "ευχαριστω" και να χανονται τα ελαχιστα (αν υπαρχουν) χρησιμα ποστς δεν βοηθαει κανεναν. Κατι που παρατηρησα πριν λιγο που εβαλα και εγω την προσφορα: Εχω απο magic numbers υπολοιπο προς αριθμο wind το οποιο ειναι για καθε ημερα και οχι μονο για Σ-Κ. Εκανα 2 κλησεις για δοκιμη τωρα που ειναι Σαββατο, και αντι να αφαιρει απο το δωρο του τιτλου, αφαιρει απο τα λεπτα του magic numbers! Στα ΜΒ ομως που το δοκιμασα, δεν μου αφαιρει απο το πακετο που εχω αλλα απο του Σ-Κ του θεματος. Παλι καλα! Προσεξτε το λοιπον μηπως γινεται και σε αλλα πακετα ομιλιας και δεν αφαιρει απο της "προσφορας" αλλα απο το πακετο σας. 3
shamrock1404 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Να θυμισω οτι το "ευχαριστω" γινεται απλα με ενα like στο #1 απο οποιον θελει. Το να γεμιζει ενα τοπικ με δεκαδες "ευχαριστω" και να χανονται τα ελαχιστα (αν υπαρχουν) χρησιμα ποστς δεν βοηθαει κανεναν. Κατι που παρατηρησα πριν λιγο που εβαλα και εγω την προσφορα: Εχω απο magic numbers υπολοιπο προς αριθμο wind το οποιο ειναι για καθε ημερα και οχι μονο για Σ-Κ. Εκανα 2 κλησεις για δοκιμη τωρα που ειναι Σαββατο, και αντι να αφαιρει απο το δωρο του τιτλου, αφαιρει απο τα λεπτα του magic numbers! Στα ΜΒ ομως που το δοκιμασα, δεν μου αφαιρει απο το πακετο που εχω αλλα απο του Σ-Κ του θεματος. Παλι καλα! Προσεξτε το λοιπον μηπως γινεται και σε αλλα πακετα ομιλιας και δεν αφαιρει απο της "προσφορας" αλλα απο το πακετο σας. αιώνια Wind...Ενα δώρο και στο βγάζει από τη μύτη.. 1
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ωραίος! Το ενεργοποίησα σε κάρτα network challenge που δίνουν δωρεάν αυτές τις μέρες για δοκιμή δικτύου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα