Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στο site μου όταν πάω να ανεβάσω μία εικόνα (image type field). Το site είναι τοπικά και τρέχει σε windows7. Έχω λοιπόν δύο content type που και τα δύο έχουν 3 fields (title, description, image). Τα αποτελέσματα τα εμφανίζω με ένα view για το κάθε ένα (full content). Στο ένα όταν πάω να ανεβάσω μια εικόνα στο preview δεν την εμφανίζει αλλά όταν κάνω save την δείχνει κανονικά. Στο δεύτερο δεν μου εμφανίζει ούτε στο preview του edit, ούτε στο preview του view, ούτε στην σελίδα, ούτε πουθενά. Δεν υπάρχει καν στη διαδρομή του link. Αυτό το πρόβλημα δεν το είχα από πάντα. Όπως θα δείτε και στο print screen, παλιότερα μπορούσα να ανεβάσω κανονικά εικόνες και φαινόταν κανονικά και στο preview. Όταν κάνω edit ένα ήδη υπάρχον content που η εικόνα φαίνεται κανονικά, στο preview δεν το εμφανίζεται, ενώ παλιότερα φαινόταν. Σαν να σβήστηκαν οι εικόνες από τη διαδρομή τους. Καμία βοήθεια;

Η διαδρομή της εικόνας που δεν φαίνεται είναι αυτή:

http://localhost/ptixiaki/sites/default/files//styles/large/public/sdf-1_attack_0.gif?itok=fF_svJ-G

ενώ αυτής που εμφανίζεται είναι αυτή:

http://localhost/ptixiaki/sites/default/files//styles/large/public/anonymo-1.png?itok=wZ7wPjoQ

Δε βλέπω να υπάρχει στη διαδρομή το πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς οι εικόνες δεν βρίσκονται στον φάκελο

185b677a2c304e359ccd566a48404eda.png

681ec325a2bd443f8e1235303c910acf.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το "Public file system path" και το "Temporary directory" είναι κανονικά ορισμένα στη διαδρομή "sites/default/files/".

Λοιπόν, τι διαπίστωσα. Μια εικόνα που ανέβασα τώρα ανεβαίνει κανονικά στο sites/default/files/ αλλά στο inpect element της σελίδας βγάζει "sites/default/files//styles/large/public/". Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Αφού στο content type δεν έχω βάλει κάποιο file directory, γιατί το link είναι μέσα στο "styles/large/public";

Επίσης στο "styles/thumbnail/public" δεν πάνε οι εικόνες του preview, όπως κανονικά θα έπρεπε.

Την μόνη αλλαγή που έκανα εκείνη τη μέρα που άρχισε να μην δουλεύει είναι στα permissions, υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι από εκεί και μου δημιούργησε αυτό το πρόβλημα;

Edit: Άλλαξα από το manage display το image style σε original και τώρα εμφανίζονται στη σελίδα, αλλά στο preview όχι.

Επεξ/σία από tequillaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...