teddy71 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το μεταχειρισεσμενο= σαπακι ειναι σχετικο, αν θες να παρεις αυτοκινητο με 2-3-4χιλιαρικα εεε τοτε οι πιθανοηττες ειναι μεγαλες να προκειται για σαπακι αυτο βεβαια ειναι συναρτήσει απο την αρχικη τιμη οταν ηταν καινουριο. Αμα δωσεις ομως πχ10.000 για ενα αυτοκινητο αξιας πχ 15-20 χιλιαδων τοτε οι πιθανοτητες εινα λιγες, απλα θελει να αποφευγεις τους πωλητες με αμαρτωλο παρελθον. Φυσικα πριν την αγορα παντα ελεγχος απο εξειδικευμενο συνεργειο οπως η spot mechanic. Ενα αυτοκινητο με την αγορα του απο την επομενη ημερα εχει χασει το 1/3 -1/4 τις αξιας του ακομη και αν δεν εχει κανει χιλιομετρα. Και τα 2 αυτα αυτοκινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου τα αγορασα καινουρια και ειλικρηνα το εχω μετανιωσει με την εννοια οτι θα μπορουσα να γλιτωσω και πολλα χρηματα και παραλληλα να αγορασα καλυτερο αυτοκινητο και με πλουσιοτερο εξοπλισμο. Αν ηταν να ξανααγορασω αυτοκινητο θα πηγαινα σιγουρα σε καποιο μεταχειρισμενο 5ετιας ωστε να ειναι παραλληλα και σχετικα συγχρονο οσο αφορα τα συστηματα ασφαλειας και ανεσης. Βεβαια ελπιζω να αργισω να μπω σε αυτη την διαδικασια γιατι ακομη το αυτοκινητο ειναι σχεδον καινουριο μονο ..12ετων ειναι , α ρε ρημαδα κριση, το προηγουμενο στα 7 χρονια το αλλαξα γιατι το θεωρουσα οτι παλιωσε τωρα το 12ετιας ειναι καινουριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εμένα τα τελευταία δύο ήταν διετίας δεύτερο χέρι, πολύ ευχαριστημένος, σαν καινούρια και τα δύο. 40 και 30% κάτω. Δεν πρόκειται να πάρω καινούριο εκτός αν κάτσει κάνα τζόκερ ξερωγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalisv Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Παιδια δε συμφωνω με εσας, αλλα αποψεις ειναι αυτες.. Κανενας γνωστος μου δεν εχει παρει καινουριο αμαξι στη βασικη εκδοση. Και δε μιλαμε για βασικη, αλλα για την πιο απλη βασικη εκδοση του καθε αμαξιου.. Προτιμω να δωσω 14.000 και να παρω ενα αμαξι 5ετιας σε αριστη κατασταση με φουλ εξτρα, το οποιο καινουριο θα κανει 25.000+ Εξαλλου ειμαι αναμεσα σε αυτα τα τρια αμαξια. Που κολλαει το nissan pulsar; Κακα τα ψεμματα, οτι πληρωνεις παιρνεις.. Μα το pulsar με 16 χιλιαρικα δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ στον εξοπλισμό σε σχεση με το 5 ετων μεταχειρισμενο κασκαι που κοιτας με 15000€.Ισα ισα σε focus που επισης σαρεσει μπορεις να βρεις και με ΠΑΡΟΜΟΙΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ καινουριο κοντα στα 16000€,το ιδιο ισχυει και για το leon.Απο κει και περα εξαρταται αν θες suv η οχι,εγω προσωπικα θα προτιμουσα να παρω ενα καινουριο χαμηλο αυτοκινητο με ελαχιστα παραπανω χρηματα και παρομοιο εξοπλισμο αντι ενος suv 5 ετιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Συγνωμη αλλα για ενα αξιοπρεπες καινουριο focus πας κοντα στα 20.000 ευρω. Εισαι κατοχος Nissan pulsar; Πολυ promotion πεφτει. Και δεν εχω αναφερει καν οτι με ενδιαφερει το συγκεκριμενο αμαξι. Γιατι επιμενεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Συγνωμη αλλα για ενα αξιοπρεπες καινουριο focus πας κοντα στα 20.000 ευρω. Οντως τωρα; Προφανως ενω ψαχνεις για αγορα αυτοκινητου, στην ουσια δεν εχεις ψαξει σχεδον καθολου για ενα μοντελο που ισχυριζεσαι οτι σε ενδιαφερει, οταν γραφεις οτι θες 20.000 για ενα αξιοπρεπες focus. Focus Business 5πορτο, 1.0Τ 100 αλογα, 16200 αρχικη τιμη, με εκπτωση αντιπροσωπειας πεφτει χαλαρα 600-700 ευρω, κοντα στις 15.500 που εσυ "θες να δωσεις" σε μτχ. Εαν θες και περισσοτερο γκαζι εχει 125 αλογα στα 17.400 αρχικη τιμη, δηλαδη κατω απο 17.000 με το κλειδι στο χερι. Κι επειδη in before "η business εκδοση ειναι γυμνη", να σε ενημερωσω πως εχει ολο τον εξοπλισμο της βασικης εκδοσης (που ειναι καμποσος) συν: Προβολείς ομίχλης Cruise control Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες Ράδιο CD με έγχρωμη οθόνη αφής 8’’, σύστημα πλοήγησης, υποδοχή Aux & USB, χειριστήρια στο τιμόνι, 6 ηχεία και σύστημα Ford SYNC II με Κλήση Έκτακτης Ανάγκης Εμπρός φώτα ημέρας LED Αυτόματο διζωνικό σύστημα κλιματισμού DEATC 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 ομοιως και το φοκους ενω υπαρχει και το ford ecosport στα 16.990 τελική τιμή εαν δεν το εχεις δει... H παναθλιότητα στο μεγαλείο της. Ακόμα κλαίει τα 18 χιλιάρικα που έδωσε συνάδελφος για το diesel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Γιατι για να παρω full εκδοση θελω 25000 χιλιαρικα και οχι 15000. Δεν ειναι γελοιο να αγορασει κανεις με 15.000 ευρω την απλη εκδοση, που δεν εχει ουτε ζαντες, ουτε κλιματισμο; Και απο ποτε ειπαμε οτι αξιζουν τα full εξτρα αυτοκινητα σε τετοιες κατηγοριες?Να μιλαγαμε για mercedes/bmw που χτυπανε αρκετα οι τιμες στα full εξτρα να το καταλαβω. Αλλα σε συμβατα αυτοκινητα πολης που μπαινει στην μεση το χρηματικο που κολλαει το full εξτρα? Μονο και μονο η αισθηση του καινουργιου αυτοκινητου αγαπητε(που ουτε σκυλος,ουτε γατα,ουτε πεθερα δεν εχει κατσει στο αμαξι ή οτι αλλο φανταζεται ο καθενας)ειναι αυτο που λεμε αξια ανεκτιμητη. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο κερδος που εχεις στην αγορα του καινουργιου,οτι δεν εχει κατσει κανεις αλλος μεσα,και φυσικα ολα τα κλασσικα περι λειτουργιας αλλα και ολοκληρης εγγυησης). Παιρνεις λοιπον οπως αναφερθηκε σε καινουργιο το focus πχ που αναφερθηκε την βασικη εκδοση και προσθετεις τα εξτρα που πραγματικα σε ενδιαφερουν(και φτανει και η τσεπη σου). Ζαντες αλουμινου ή προβολεις μπορεις να βαλεις και αργοτερα δεν τρεχει τιποτα στην χειροτερη. Για εμενα καλυτερα ελαφρως μεταχειρισμενο και πλουσιο παρα καινουργιο και γυμνο. . Καταρχας καινουργιο και γυμνο ειναι λιγο αδυνατο γιατι ουτως ή αλλως οταν αγοραζεις καινουργιο αμαξι(ειδικα αν η πληρωμη δεν ειναι με δοσεις)σου κανει η εταιρεια και καποια εκπτωση ακριβως για να βαλεις και τιποτα αλλο αν ειναι. Επισης καμια σχεση οι απλες βασικες εκδοσεις των σημερινων αμαξιων με τις προ 10ετιας βασικες εκδοσεις,κοινως αναλογα το μοντελο μονο βασικη εκδοση δεν ειναι. Τελος αμαξι 5ετιας αν και με λιγα σχετικα χιλιομετρα δεν το λες και τελειως ελαφρως μεταχειρισμενο οπως το Qasqai που αναφερθηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Στα παραπανω επιχειρηματα περι καινουργιου-μτχ να προσθεσω κι αυτο της εγγυησης εγω.. Αλλο να εχεις αμαξι με εγγυηση 8 χρονια/100.000km (τοσο δινoυν οι αντιπροσωπειες ford στην Ελλαδα), κι αλλο μτχ αγνωστου ταυτοτητος προηγουμενου ιδιοκτητη εκτος εγγυησης. Αν ειναι να χασεις εγγυησεις κλπ κλπ για να εχεις το φουλ εξτρα μοντελο αντι αυτο με τα μισα εξτρα και ειδικα σε κατηγοριες focus, τοτε μιλαμε για το απολυτο selfpawn imho. Aλλα τελος παντων, εδω μιλαμε για "ενδιαφερομενο" που δεν ξερει καν τιμες των μοντελων που τον ενδιαφερουν οταν λεει οτι θες 20κ για "αξιοπρεπες" focus και που δεν εχει καταληξει αν θελει μικρομεσαιο ή crossover. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Επειδη δεν εχω παει ποτε σε αντιπροσωπεια, πχ για την ford που πρεπει να παω; Κανουν σε ολους εκπτωση; Τι πρεπει να πω; Κανω παζαρια; Test drive θα μου δωσουν; Εμενα προσωπικα πιο πολυ μου αρεσει το toyota auris και το ford focus, στη γυναικα αρεσει περισσοτερο το qashqai λογω ασφαλειας. Βεβαια το auris για καινουριο ξεφευγει.. Εξαλλου αρχικη τιμη ειχα βαλει τα 10.000 ευρω, τωρα απλα επεκταθηκε λιγο.. Με το καινουριο αμαξι πιστευω θα ξεγυγει + το κοστος για το υγραεριο. Αλλο 10.000 που ειχα αρχικη, αλλο 12-14 που κοιταω για μεταχειρισμενα πλεον και αλλο 16+ για καινουριο + 1000 ευρω υγραεριο. Δε ξερω.. Μια χαρα μεταχειρισμενα υπαρχουν σε αριστη κατασταση. Παραδειγμα τα αμαξια του πεθερου και πατερα μου που δεν εχουν στην κυριολεξια ουτε γρατζουνια και τα εχουν 9-11 χρονια αντιστοιχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αφού σκέφτεσαι για υγραέριο γιατί δεν κοιτάς κατευθείαν για κάποιο ντίζελ; Με τα 12-14 νομιζω οτι ρισκεις. Αμα έδινες μονο μέχρι 5-6-7 ναι τοτε εβαζες έξτρα υγραέριο. Αλλά και ακόμη να πας όπως τα σκέφτεσαι, αν θες υγραεριο κασκαι και Φορντ τα ξεχνας θα εχεις θέματα.Όταν σκέφτεσαι για υγραέριο πρωτα κοιτάς πια αυτοκίνητα και πιοι συγκεκριμενα κινητήρες είναι ανθεκτικοί και δέχονται εύκολα υγραεριο και μετα αρχίζεις να επιλεγεις ποιο σου αρέσει πιο πολύ και πιο οχι. Έσυ αναποδας πας την όλη διαδικασία. Αν βλέπεις Φορντ με υγραέριο είναι γιατί το είχαν πριν αποφασίσουν την μετατροπή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Κοιτα εαν παρω καινουριας γενιας focus με τον ecboost εννοειται δε θα βαλω υγραεριο, γιατι πιθανον να βγαλει προβλημα. Ετσι κι αλλιως θα εχει οικονομικη καταναλωση και με την βενζινη. Επισης διαβαζω οτι και το auris εχει σχετικα χαμηλη καταναλωση σε βενζινη. Για qashqai ξερω οτι θελει αλλαγη ο καταλυτης. Σε αυτο σιγουρα θα μπει υγραεριο, γιατι εχει την μεγαλυτερη καταναλωση απο τα υπολοιπα δυο. Αν και δε τρελαινομαι και τοσο για το qashqai..Δε ξερω.. Δε το εχω καν οδηγησει να δως πως ειναι ενα crossover.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 H παναθλιότητα στο μεγαλείο της. Ακόμα κλαίει τα 18 χιλιάρικα που έδωσε συνάδελφος για το diesel. Γιατί έτσι; από χαρακτηριστικά και τιμή σκίζει. Βγαίνει με το κλειδί στο χέρι και φουλ φουλ έξτρα 17200 η βενζίνη και 17700 το πετρέλαιο (το οποίο δε θα έπαιρνα επειδή είναι αργό για εμένα αλλά κατά τα αλλά τίμιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μεγαλη ξενερα παντως για τους κατοχους diesel ειδικα λογω της αυξημενης τιμης που εχει φτασει. Ασε που στο μελλον ειναι τα πραγμα δεν ακουγονται και πολυ καλα για τα diesel http://www.insomnia.gr/_/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/cars/%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%85-r13114 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Επειδη δεν εχω παει ποτε σε αντιπροσωπεια, πχ για την ford που πρεπει να παω; Κανουν σε ολους εκπτωση; Τι πρεπει να πω; Κανω παζαρια; Test drive θα μου δωσουν;Σε ολα τα ερωτηματα η απαντηση ειναι "ναι". Στο ερωτημα που να πας, αναλογως που μενεις και ποιες κοντινες αντιπροσωπειες εχεις. Θα σου προτεινα να μην πας μονο σε μια, η ford πχ εχει αρκετες. Αν και οι τιμες ειναι ψιλοπλαφον, ποτε δεν ξερεις. Θα πας εκει, θα πεις για ποιο αμαξι ενδιαφερεσαι, με ποιο εξοπλισμο, με ποιο κινητηρα, χρωμα κλπ, θα στο δειξουν, θα σε βαλουν μεσα, αν ζητησεις test drive θα το κανεις, θα σου βγαλουν μια τιμη, πχ 16.000 (η οποια θα εχει ηδη εκπτωση σε σχεση με τις αρχικες τιμες) και απο εκει και περα μπορεις να παζαρεψει κανα 200ρι ευρω ισως και παραπανω. Simple as that. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Κοιτα εαν παρω καινουριας γενιας focus με τον ecboost εννοειται δε θα βαλω υγραεριο, γιατι πιθανον να βγαλει προβλημα. Ετσι κι αλλιως θα εχει οικονομικη καταναλωση και με την βενζινη. Επισης διαβαζω οτι και το auris εχει σχετικα χαμηλη καταναλωση σε βενζινη. Για qashqai ξερω οτι θελει αλλαγη ο καταλυτης. Σε αυτο σιγουρα θα μπει υγραεριο, γιατι εχει την μεγαλυτερη καταναλωση απο τα υπολοιπα δυο. Αν και δε τρελαινομαι και τοσο για το qashqai..Δε ξερω.. Δε το εχω καν οδηγησει να δως πως ειναι ενα crossover.. Πάρε Focus και άσε τα Qashqai για όσους θέλουν να λένε ότι έχουν Jeepοειδές (χωρίς τετρακίνηση). Έχεις μπερδέψει λίγο τις κατηγορίες όμως. Όπως προαναφέρθηκε το ένα είναι SUV/Crossover, τα άλλα δύο είναι μικρομεσαία επιβατικά. Η κατανάλωση στο Qashqai θα σε σκίσει ενώ, εφόσον διαθέτεις κοντά στα 15k κακώς κοιτάζεις μεταχειρισμένα. Κανένα μεταχειρισμένο δεν σου δίνει τόσα χρόνια εγγύηση και δεν μυρίζει καινουργί να στο πω και πιο απλά, ενώ θα επιλέξεις και το χρώμα που γουστάρει η γυναίκα (σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, ο άντρας επιλέγει αυτοκίνητο και η γυναίκα χρώμα ) Με 16k αγοράζεις Focus 5θ Trend 1,0 125hp ecoboost. Όταν έχεις συγκεκριμένο budget κοιτάς την ασφάλεια και φυσικά το A/C. Ζάντες, προβολείς κλπ πολυτέλειες είναι για την μούρη IMHO Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2017 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα