Προς το περιεχόμενο

action cameras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους..Θα ηθελα τις γνωμες σας για τις gopro και συγκεκριμενα για την hero 5..Εαν υπαρχουν αλλες καμερες με τις ιδιες δυνατοτητες σε πιο οικονομικες..Ειμαι στην αναζητηση για αγορα μιας...Ευχαριστω και ζητω την κατανοηση σας για τυχον λαθη γιατι ειμαι καινουργιος και γραφω πρωτη φορα... :P

Δημοσ.

Βασικά γιατί την θέλεις την αction camera;

Έχεις κάποιο χόμπι και θέλεις να το καταγράψεις; Η θέλεις μία για τον "χαβαλε" σου; Μέχρι πόσα δίνεις; Γιατί η gopro 5 είναι ακριβή αλλά και ποιοτικό μοντέλο.

Υπάρχουν και άλλες καλές και αρκετά φθηνότερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γούστα είναι αυτά. Μπορεί η yi4k να είναι πιο value στα λεφτά που κοστίζει αλλά η gopro έχει άλλα καλά όπως καλύτερο app, cloud, linear mode σε photo και βίντεο,  που αφαιρεί την παραμόρφωση, super view και γενικά περισσότερες ρυθμίσεις στο μενού κτλ. όπως επίσης το γεγονός ότι είναι αδιάβροχη χωρίς να χρειάζεται να μπαίνει σε housing

Η yi4k+ έχει περίπου 270-280 και έρχεται χωρίς housing ή frame, αν πάρεις και το original housing η διαφορά με την gopro είναι κανα 60αρι.

Αν το σκέφτεσαι για την hero 5  εδώ είναι στην καλύτερη τιμή που την έχω βρει...

Επεξ/σία από Andyk0555
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά εννοείται δεν είπαμε ότι είναι ανώτερη από την gopro 5 απλά είναι πιο φθηνή και αρκετά καλή για τα χρήματα της

Μόλις μας ορίσει πόσα €€€ είναι διατεθειμένος να δώσει τότε θα αγοράσει την ανάλογη.

Η τιμή του λινκ πάντως που έβαλες είναι σούπερ :)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Απλα ηθελα να δω εαν υπαρχουν διαφορες με αλλες καμερες παραπλησιες σαν την gopro...

Και τις προτασεις σας..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...