Προς το περιεχόμενο

Chrome android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά υπάρχει τρόπος που να λειτουργεί κιόλας πειραζοντας τα chrome:flags να αυξηθεί η απόδοση του chrome σε android??

Δημοσ.

Γειά χαρά υπάρχει τρόπος που να λειτουργεί κιόλας πειραζοντας τα chrome:flags να αυξηθεί η απόδοση του chrome σε android??

2 πράγματα συμβαίνουν:

1) η ταχυτητα δικτυου σου ειναι αργη

2) το κινητο ειναι παλιο και τα βλεπει κωλυομενα

Αλλιως δεν θα ψαχνοσουν... Κανω λαθος? Γιατι προσωπικά δεν βλέπω τι  αποδοση θα μπορουσα να αυξησω στον chrome στο android μου.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/633214-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-chrome-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE-%CF%81%CF%8D%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7/?fromsearch=1
  • Like 1
Δημοσ.

2 πράγματα συμβαίνουν:

1) η ταχυτητα δικτυου σου ειναι αργη

2) το κινητο ειναι παλιο και τα βλεπει κωλυομενα

Αλλιως δεν θα ψαχνοσουν... Κανω λαθος? Γιατι προσωπικά δεν βλέπω τι  αποδοση θα μπορουσα να αυξησω στον chrome στο android μου.

Φιλε μου εχω καλο ιντερνετ και εχω το >Xperia Z2 που ειναι μια χαρα κινητο απλα εχω δει κατα καιρους βιντεο και post σε xda για αλλαγη chrome:flags που τον βελτιωνουν  :-D

σε ευχαριστω saruman ωστοσο δεν την βρηκα αυτην ρυθμιση στο chrome μηπως ειναι μονο για παλαιοτερη εκδοση?

Δημοσ.

σε ευχαριστω saruman ωστοσο δεν την βρηκα αυτην ρυθμιση στο chrome μηπως ειναι μονο για παλαιοτερη εκδοση?

Οχι ειναι και για καινουριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...