Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλάει η εικόνα σου; Γιατί ραλίστας είσαι; 

Σοβαρέψου και πήγαινε να το δηλώσεις...

Το αμάξι είναι με Leasing άρα όλα τα καλύπτει η εταιρία που το ενοικιάζει, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Επίσης ούτε το πως ούτε το γιατί έχει σημασία όπως λες γιατί είμαστε άνθρωποι και λάθη κάνουμε. Αν δεν κάναμε θα ήμασταν Ρομποτ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σκέφτομουν πως το μάθει το αφεντικό θα ξοδέψω την μία δικαιολογημενη φορά που έχω για να τρακαρω. Αν συμβεί κάτι, έστω και μικρό μία ακόμη φορά θα είναι η δεύτερη και τότε θα είναι πραγματικά άσχημο για την εικόνα μου.

Αν κινηθώ με την ασφάλεια αλλά δεν του πω τίποτα θα το μάθει από κάπου;

Τελικα της εκανες φιλικη δηλωση ή οχι;

Αν της εκανες και φιλικη δηλωση και παραλληλα θες να της δωσεις τα λεφτα στο χερι, τοτε εαν θελει, ευκολα μπορει να αποζημιωθει 2 φορες για την ιδια ζημια, οπως καταλαβαινεις (να παρει τα μετρητα απο σενα και να φτιαξει το αμαξι με την ασφαλεια-φιλικη δηλωση).

Γενικα αυτα τα κολπα τα κανουν μονο αυτοι που εχουν ανασφαλιστο το οχημα τους, με τα αναλογα ρισκα. Ακολουθα τα προβλεπομενα αν δεν εχεις να κρυψεις κατι σοβαροτερο, θα επεμενα εγω...

Έκανα αλλά της ζήτησα αν το κόστος είναι υποφερτό να τα βρούμε αλλιως και είπε πως θα ρωτήσει αυριο για το το κόστος.

Για να αποφύγω να με κοροϊδέψει σκέφτηκα να μαζί της στο συνεργείο και να πληρώσω εκεί μετά την επισκευή.

Δημοσ.

Δεν μας λες όμως τίποτα ούτε για το που είσαι, ούτε για τι επισκευή θες να κάνεις...άλλο χτύπημα άλλο καινούργια πόρτα και ακόμα και τότε, άλλο ημιτασιόν (αν υπάρχει σε πόρτες) και άλλο αυθεντική.

Δημοσ.

Σκέφτομουν πως το μάθει το αφεντικό θα ξοδέψω την μία δικαιολογημενη φορά που έχω για να τρακαρω. Αν συμβεί κάτι, έστω και μικρό μία ακόμη φορά θα είναι η δεύτερη και τότε θα είναι πραγματικά άσχημο για την εικόνα μου.

Αν κινηθώ με την ασφάλεια αλλά δεν του πω τίποτα θα το μάθει από κάπου;

Έκανα αλλά της ζήτησα αν το κόστος είναι υποφερτό να τα βρούμε αλλιως και είπε πως θα ρωτήσει αυριο για το το κόστος.

Για να αποφύγω να με κοροϊδέψει σκέφτηκα να μαζί της στο συνεργείο και να πληρώσω εκεί μετά την επισκευή.

Χεχ... ιδια φάση ειχε φιλος στην Αγγλια. Van του βαλε πορτα μέσα σε supermarket. Ο οδηγος ιδια φάση με σενα... δεν ηθελε να ανακατεψει ασφαλιστικη γιατι θα αυξανονταν τα κοστη ασφαλισης στην συνεχεια. Εδωσε 600 λιρια κολλαριστα στον φιλο μου επι τοπου και το κλεισανε ετσι.

Δημοσ.

Οι κινεζοι/κινεζες σε κατι τετοια ειναι κοπροσκυλα, σιγουρα θα προσπαθησει να σου φαει λεφτα.

Θα παει σε συνεργειο γνωστου/φιλου της και θα του πει να σε κανει quote παραπανω χρηματα...το καλυτερο ειναι να πατε σε 2 μαγαζια και να της πληρωσεις το μεσο ορο, να μη τα διαλεξει αυτη. Αν δεις και δε συμφωνει τοτε πεστης οτι μιλησες ηδη με το αφεντικο σου και δεν εχεις προβλημα να πατε μεσο ασφαλειας αλλα οτι θα περασει λιγος καιρος μεχρι να τα βρουνε οι ασφαλειες μεταξυ τους και μεχρι να ερθει ανθρωπος απο την ασφαλεια να κοιταξει τη ζημια. Μετα προσφερε της να της δωσεις το μεσο ορο απο τα 2 αυτα μαγαζια (γρηγορα και σιγουρα λεφτα για εκεινη) η να πατε μεσο ασφαλειας

Δημοσ.

στην μπανανια μας,μικρη λαμαρινοδουλεια και βαψιμο,εξωτερικα μονο,με 2κ χρωμα.ανευ χαρτοφυλακιου(φπα),δεν παει κατω απο 100ευρω.και ενα 50 ευρω για καθρεπτη.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις δικό σου αυτοκίνητο κάνε δήλωση με το δικο σου.

Και το δικο του δηλαδη απο το τρακαρισμα δεν επαθε ουτε γρατσουνια?

Μην τις εχετε για κοροιδα τις ασφαλιστικες γιατι μπορει να βρειτε κανα χοντρο μπελα.

• Like 1
Δημοσ.

Μην τις εχετε για κοροιδα τις ασφαλιστικες γιατι μπορει να βρειτε κανα χοντρο μπελα.

Αφού ούτε το άλλο έπαθε, άρα;

Δημοσ.

Καποιες γρατσουνιες θα εχει, αποκλειεται να μην επαθε απολυτως τιποτα.

Τωρα αν δεν εχει το παραμικρο ας το δοκιμασει αλλα εγω δεν θα το ρισκαρα.

Δημοσ.

Καποιες γρατσουνιες θα εχει, αποκλειεται να μην επαθε απολυτως τιποτα.

Τωρα αν δεν εχει το παραμικρο ας το δοκιμασει αλλα εγω δεν θα το ρισκαρα.

Εγώ θα το έκανα άνετα ειδικά αν είχα κάνα παλιό αυτοκίνητο.

Δημοσ.

Πόρτα και καθρέπτης θα σου βγουν αρκετά, ότι όχημα και να είναι. Ειδικά στο εξωτερικό.

Μια τάξη μεγέθους?

στην μπανανια μας,μικρη λαμαρινοδουλεια και βαψιμο,εξωτερικα μονο,με 2κ χρωμα.ανευ χαρτοφυλακιου(φπα),δεν παει κατω απο 100ευρω.και ενα 50 ευρω για καθρεπτη.

Μεγάλη λαμαρινοδουλειά πόσο πάει? Ο καθρεύτης μόνο 50? Αν και κινέζα δεν νομίζω να θέλει να βάλει κινέζικο.

Αυτό που αναρωτιέμαι ρε παιδιά είναι αν θα κάνει 300-400 ευρώ που τα δίνω ή αν κάνει 1000-1500.

Πείτε μου για Ελλάδα και θα κάνω μια μικρή αύξηση για σκανδιναβία που είμαι.

Βγήκε ένα πλαινός μικρός προφυλακτήρας που ήταν απο πριν λίγο ξεκολλημένος.

Τον ξανατοποθέτησα μόνος μου και τώρα είναι καλύτερα και από πρίν. :-)

Έχει και ένα μικρό χτυπηματάκι δίπλα απ τον προφυλακτήρα αλλά δεν είναι πολύ ορατό.

Γενικά χέστηκα γι αυτή την μικροζημιά, αν ποτέ το παρατηρήσει κάποιος θα πω δεν ξέρω.

Με πήρε τώρα τηλ η Κινέζα και μου είπε ότι δεν μπόρεσε να βρει ραντεβού για σήμερα σε λαμαρινάδικο και θα πάει την Δευτέρα.

Μου είπε επίσης ότι δεν έχει καταθέσει ακόμα τα χαρτιά με την φιλική δήλωση γιατί περιμένει μέχρι την Δευτέρα να μου πει την τιμή και να αποφασίσω.

Γενικά ακούγεται πολύ καλός άνθρωπος και ήταν φιλική και ψύχραιμη κατά το ατύχημα. Δεν το λέω ως λόγο για να την εμπιστευτώ.

Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι η τάξη μεγέθους. Μέχρι 500 να τα δώσω, μετά πάει πολύ.

Το πρόβλημά μου είναι πως αύριο έρχεται το αφεντικό. Αν δεν του το πω αύριο και τελικά την Δευτέρα μάθω καμιά εξωφρενική τιμή και θα πρέπει να του το πω γιατί θα επιλέξω την λύση της ασφαλιστικής,

θα μου πει, καλά ρε και γιατί δεν μου το πες εδώ και 2 μέρες?

Δημοσ.

Χεχ... ιδια φάση ειχε φιλος στην Αγγλια. Van του βαλε πορτα μέσα σε supermarket. Ο οδηγος ιδια φάση με σενα... δεν ηθελε να ανακατεψει ασφαλιστικη γιατι θα αυξανονταν τα κοστη ασφαλισης στην συνεχεια. Εδωσε 600 λιρια κολλαριστα στον φιλο μου επι τοπου και το κλεισανε ετσι.

Την έφτιαξε την πόρτα ή τα κράτησε; Αν την έφτιαξε φτάσανε τα λεφτά;

Δημοσ.

Την έφτιαξε την πόρτα ή τα κράτησε; Αν την έφτιαξε φτάσανε τα λεφτά;

ερρμμμμ το αμαξι ηταν 15+ ετων.... θα μπορουσε να την φτιάξει μεν, αλλα το πηγε στην πρέσα και κρατησε τα λεφτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...