dimmis00 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με τον εξωτερικό μου σκληρό toshiba canvio basic 1tb Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Έχοντας στο μυαλό μου ότι κάηκε η "θήκη", ανοίγοντας τον διαπιστώνω ότι η σύνδεση του USB είναι ενσωματωμένη στιν πλακέτα. Οπότε δεν μπορώ να αλλάξω θήκη. λογικά καμένη πλακέτα. Το ερώτημα μου είναι πως μπορώ να σώσω τα αρχεία μου?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 δυστυχώς πλέον δεν είναι κάτι που περνάει απ το χέρι σου. Αν έχει καεί κάτι στην πλακέτα χρειάζεται παρόμοιο μοντέλο ώστε να γίνουν τράμπα τα αντίστοιχα chips Και μετά να γίνει ανάκτηση. μιλάμε για αρκέτα €€€ η όλη διαδικασία σε κέντρο ανάκτησης
dimmis00 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 δυστυχώς πλέον δεν είναι κάτι που περνάει απ το χέρι σου. Αν έχει καεί κάτι στην πλακέτα χρειάζεται παρόμοιο μοντέλο ώστε να γίνουν τράμπα τα αντίστοιχα chips Και μετά να γίνει ανάκτηση. μιλάμε για αρκέτα €€€ η όλη διαδικασία σε κέντρο ανάκτησης Αν πάρω ένα ίδιο μοντέλο και αλλαξω τιν πλακέτα θα έχω αποτέλεσμα?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 99% οχι καθώς οι βασικές πληροφορίες ειναι εντός κάποιου συγκεκριμένου chip της καμμένης πλάκετας,γι αυτό είπα οτι θα χρειαστεί δότης. Αυτά που σου λέω δεν ξέρω αν ισχύουν για το δικό σου μοντέλο,το θέμα ειναι οτι σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ. Παρακολουθώ εναν τύπο στο εξωτερικό που δείχνει σε βίντεο αυτές τις διαδικασίες με αρκετή λεπτομέρια. https://www.youtube.com/user/hddrecoveryservices/videos
dimmis00 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 99% οχι καθώς οι βασικές πληροφορίες ειναι εντός κάποιου συγκεκριμένου chip της καμμένης πλάκετας,γι αυτό είπα οτι θα χρειαστεί δότης. Αυτά που σου λέω δεν ξέρω αν ισχύουν για το δικό σου μοντέλο,το θέμα ειναι οτι σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ. Παρακολουθώ εναν τύπο στο εξωτερικό που δείχνει σε βίντεο αυτές τις διαδικασίες με αρκετή λεπτομέρια. https://www.youtube.com/user/hddrecoveryservices/videos Κατάλαβα! οπότε να το αφήσω όπως έχει..
άδικος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δες αν έχει καεί η ασφάλεια των 5 volt, F401 νομίζω ή κάπως έτσι. Δώσε φωτό της pcb στη τελική αν δε τη βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα