Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά λέτε ρε παιδιά και ευχαριστώ πολύ.

Είδα διάφορα Benchmarks, έκανα και μια βόλτα στο game-debate.com και η gpu του g4560 μπορεί να τρέξει σε low settings ακόμη και Grand Theft Auto V, κάτι που σημαίνει ότι αυτός o επεξεργαστής καλύπτει απόλυτα τις ελάχιστες ανάγκες που έχω για gaming.

Αν για κάποιο λόγο στο μέλλον, μου έρθει η ανάγκη για περισσότερο gaming (αν και δεν νομίζω), απλά θα προσθέσω μια μέτρια gpu και θα είμαι μπόμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερει η λιγο καλυτερη ενσωματωμενη, κοιτας σε G4600 που εχει την HD630 οπως και οι i3. Βεβαια εχει κ ενα 30αρι παραπανω οποτε το value του G4560 στα 62 ευρω δεν το φτανει με τιποτα. Με 8GB dual channel ram θα εισαι υπερκαλυμενος για την χρηση που θες. Aν και πολυ καλυτερο θα ηταν να προσθεσεις μια Rx460/GTX 1050/ οποια αλλη ισως εχει βγει μεχρι να θες να βαλεις και θα εισαι αρχοντας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, μιας και ειδα οτι απαντησατε για τον μικρο Pentium G4560 και οντως απο αυτα που ειδα παει σαν i3 1155 γενιας, π.χ 3240 ι3 , για να παιζεις κανενα ελαφρυ παιχνιδακι θελει η επιλογη μνημης DDR4 να ειναι με αρκετα Mhz? 

To λεω γιατι απο εκει παιρνει η HD-610 , αν θα εχει διαφορα απο 2133 σε 3200 δηλαδη.

Ευχαριστω και συγνωμη για την παρεμβαση στο θεμα, μιας και ειδα οτι ολοι λετε οτι ειναι ΟΚ ο μικρος Pentium

Επεξ/σία από RigasGR
  • Like 1
Δημοσ.

Με g4560 πας αυτοματως σε μητρικη μεχρι 70 ευρουλια μεγιστο για το vfm αρα με 2133 μια χαρα εισαι...(Τοσο υποστηριζει η μητρικη και 2400 ο g4560)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...