Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχοντας προσφατα κανει μια περατζαδα απο rn3 kate, rn4, mi5 (που ειναι σουπερ για τα λεφτα τους) αποφασισα να παρω καποιο κινητο με καλη καμερα.

Ημουν ετοιμος να τσιμπησω το g5 se αλλα καπως φρεναρα οταν διαβασα για ghost screen οπως επισης δεν υπαρχει δυνατοτητα ξεκλειδωματος bootloader και ρουτ. Το ξεκλειδωμα δεν με πειραζει τοσο. Η οθονη ομως καπως με φοβιζει μιας και η lg δεν το αναγνωριζει ως προβλημα.

Εχετε κατι αλλο να αντιπροτεινετε κοντα σε αυτα τα λεφτα; Με νοιαζει να χει οθονη 5 με 5.5 ιντσες και αποδοση οσο το δυνατον πιο κοντα στο rn3. Παιχνιδια παιζω σπανια. Σε εκδοση android δεν εχω ψυχολογικα :P βολευομαι και με mm. Μπαταρια ξερω οτι δεν μπορω να χω απαιτησεις σε αυτα τα λεφτα. Κοιταζα και το honor 8 αλλα τη νυχτα χανει πολυ (ειχα για λιγο στα χερια μου το p9). Απο την αλλη κοιταζα και το xperia X αλλα δεν εχω ιδεα αν οντως αξιζει.

Δινω περιπου 300 ευρω για αγορα απο ελληνικο καταστημα. (ουτως ή αλλος δεν νομιζω καποιο κινεζικο να με καλυψει)

Δημοσ.

δες και το motorola g5 plus που θα βγει μεσα στον μηνα, εχει τρομερη καμερα για τα λεφτα του (λογικα 250-300) Link.png Site: motog5plus

Και snapdragon 625? Αν αναφερεσαι σε εκδοση με 3 Gb ram δεν ειναι ασχημο για αυτη τη τιμη. Θα χει ομως οντως τοσο καλη καμερα; Αξιζει η αναμονη;

Δημοσ.

ναι εχει παρομοια καμερα με το S7 της samsung (χωρις τον οπτικο σταθεροποιητη εικονας) οσο και αν ακουγεται περιεργο, προφανως δεν ειναι δυνατο κινητο με τον 625 και κατωτερο του mi5, αλλα προσανατολιζεται για μεγαλη αυτονομια κτλ

παντως αν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια δεν θα εχεις θεμα σε καθημερινη χρηση,

γενικα δε θα αργησει και πολυ, στο idealo.de εχει ηδη βγει στα 289 (εκδοση 3/32), εγω θα το περιμενω μιας και αποτι βλεπω σε review αξιζει σαν κινητο στο συνολο (κατασκευη,καμερα,σχεδον stock android,αυτονομια)

ελπιζω η τιμη να σταθεροποιηθει πιο κατω :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι για καλο τον ανέφερα το soc. Κοιτα αν αναμένεται εντός του μήνα θα κάνω υπομονή να τον δω. Αρκεί να χει όντως 3-4 gb σε αυτη τη τιμή (λιγότερο από 300).

Όχι τίποτα άλλο... Με ένα καβατζα λουμια τη βγάζω και δεν ξέρω ποσο θα αντέξω :P

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
Δημοσ.

δες και το motorola g5 plus που θα βγει μεσα στον μηνα, εχει τρομερη καμερα για τα λεφτα του (λογικα 250-300) Link.png Site: http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g5_plus-8453.php">motog5plus

μπορεί να χει καλή κάμερα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ειναι επιπέδου μιας ναυαρχίδας όπως το G5

• Like 2
Δημοσ.

μπορεί να χει καλή κάμερα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ειναι επιπέδου μιας ναυαρχίδας όπως το G5

Το θεμα ειναι σε σχεση με το honor 8 πως θα τα παει γιατι μαλλον το lg g5 το χω αποκλεισει. Αλλα προφανως και ιδιο αισθητηρα/φακο/επεξεργασια να εχει με s7 περιμενω μισο με ενα στοπ πιο σκοτεινες φωτογραφιες στο auto ή μεγαλυτερη δυσκολια να βγαλω sharp φωτογραφιες απο οτι s7 ή lg g5.

A5 2017 μοντέλο μονόδρομος.

Δεν νομιζω να χει καλυτερη καμερα απο το honor 8. Εκτος εαν εχει ois και στα σκοταδια ριχνει ταχυτητα και την παλευει. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8494&idPhone2=8195&idPhone3=7260

Για το xperia X εχουμε καθολου γνωμη;

Δημοσ.

Ναι εχω διαβασει πολυ καλα λογια για αυτο αλλα με κινδυνο τελωνειου + αναμονη προτιμω να αποφυγω την αγορα απ'εξω ενω σε ελληνικο καταστημα ή αγγελιες δεν το χω δει να παιζει.

Δημοσ.

Μπορείς να το πάρεις από Amazon UK, Amazon de, Amazon it. Οπότε δεν υπάρχει θέμα τελωνειου και με διαφορετική τιμή βέβαια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...