Vaggelisioan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια, επειδη την μαμα ψυχτρα του επεξεργαστη μου δεν την εχω, και επειδη μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα αυτη της υπογραφης μου,θελω να μ προτεινεται μια ψυχτρα το πολυ μεχρι 12 μαζι με τα μεταφορικα για να αντικαταστησω την μαμα ψυχτρα. Θα το εχω σαν δευτερο συστημα μου μεχρι να βρεθει αγοραστης,και θα ηθελα μεχρι τοτε να το εχω σαν δευτερο συστηματακι. Δεν με ενδιαφερουν πολλα πολλα,αρκει να κανει την δουλεια της (αν γινεται σε αυτα τα χρηματα κατι καλυτερο απο την μαμα της intel τοσο το καλυτερο. Με ενδιαφερει να ειναι και σχετικα ησυχη ψυτρα να μην μου παιρνει τα αυτια,και για να μπορω να αφηνω το pc ανοιχτο το βραδυ για κατεβαστηρι. Σας ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, εδώ θα βρεις όλη την βοήθεια που ζητάς http://www.insomnia.gr/topic/610848-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%85/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια, επειδη την μαμα ψυχτρα του επεξεργαστη μου δεν την εχω, και επειδη μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα αυτη της υπογραφης μου,θελω να μ προτεινεται μια ψυχτρα το πολυ μεχρι 12 μαζι με τα μεταφορικα για να αντικαταστησω την μαμα ψυχτρα. Θα το εχω σαν δευτερο συστημα μου μεχρι να βρεθει αγοραστης,και θα ηθελα μεχρι τοτε να το εχω σαν δευτερο συστηματακι. Δεν με ενδιαφερουν πολλα πολλα,αρκει να κανει την δουλεια της (αν γινεται σε αυτα τα χρηματα κατι καλυτερο απο την μαμα της intel τοσο το καλυτερο. Με ενδιαφερει να ειναι και σχετικα ησυχη ψυτρα να μην μου παιρνει τα αυτια,και για να μπορω να αφηνω το pc ανοιχτο το βραδυ για κατεβαστηρι. Σας ευχαριστω εκ των προτερων Κάνε copy paste εκεί που σου είπε ο sheo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisioan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω παιδια ειδαλλως κοιτας και εδω http://www.skroutz.gr/s/7501308/Deepcool-Ice-Blade-100.html#specs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα