Yannis1976 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, Έχω εδώ και αρκετά χρόνια το Zyxel P-660HW-T3 v2 το οποίο καμιά φορά κάνει κάτι περίεργα όπως "χάσιμο" της γραμμής ADSL και επανεκκίνηση. Το πιο περίεργο είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορεί να κατεβάσει μεγάλα αρχεία (π.χ. 400MB) βγάζοντας error περίπου στα 50MB. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρούτερ ή σύνδεσης, αλλά σίγουρα δεν είναι θέμα υπολογιστή αφού συμβαίνει και σε άλλες συσκευές (λαπτοπ, ταμπλετ) στο δίκτυο. Η γραμμή μου είναι ISDN και με βάση το ρούτερ, ταχύτητας 8192/681. Μη με ρωτήσετε αν είναι σωστή ή λάθος καθώς είναι εταιρική και δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες. Η ερώτηση είναι αν αξίζει να αναβαθμίσω το ρουτερ σε κάποιο άλλο καλύτερο και πιο σύγχρονο. Ευχαριστώ Γιάννης
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 εχω δει πολλα zyxel 650 και 660 μετα απο τοσα χρονια να τα εχουν παιξει.μπορεις να δεις τυπικα για Firmware update .επισης συγχρονιζεις χαμηλα.το adsl over isdn επισης παιζει χειροτερα απο το adsl over pstn.εγω θα το αλλαζα αφου μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα ρουτερ αλλο τοσο αν η εταιρεια θελει να δωσει και ενα σωστο ποσο πχ 100+ ευρω.αλλα οτι και να παρεις θα ειναι καλυτερο απο το zyxel.υπαρχουν και πιο νεα zYxel βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα