giostau Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε διαδικασία αναζήτησης UPS. Για την ακρίβεια 2 κομμάτια: 1) για τον iMac (27") + κάνα φορτιστή κινητού, εξωτερικό σκληρό (κοινώς μικρο-φορτία, και όχι συνεχώς) 2) τηλεόραση 47", modem/router, apple tv, time capsule, και 3-4 μπλιμπλίκια ακόμα Πόσα VA χρειάζομαι; (περίπου...) Μάρκα; APC; κάτι άλλο που να είναι αξιόπιστο; Να πάρω ένα μεγάλο για όλα δεν παίζει λόγω τοπολογίας... Γενικα δεν με ενδιαφέρει τόσο να κρατάει σε περίπτωση διακοπής, όσο να προστατεύει από πτώσεις κλπ Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα γιατι δε χωριζεις συσκευες που θελεις μονο να προστατευοται απο αυξομειωσεις τασεις και συσκευες που θελεις οπως και να εχει να εχεις το χρονο να τις κλεισεις και οχι να κλεισουν αποτομα. Για τη πρωτη επιλογη με 10 euro Site: καθαρισεςκαι με apc που ειναι αξιοπιστα.. απο κει και περα ποσα watt/va θελεις να καλυψεις με ups?? ποιες συσκευες δηλαδη? τελικα εαν σου κανει ο συλλογισμος απο πανω.. μοιρασε με τη τοπολογια... τα κομματια ..που θελεις να καλυψεις με ups και επελεξε σε ποια watt. οταν αποφασισεις γραφεις ποσα watt/VA θέλεις και παίρνεις απάντηση ίσως ποιο σίγουρη ο εξοπλισμός σου είναι σιγουρακι για APC εν κατακλείδι.
giostau Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό που προτείνεις. Οι συσκευές που περιγράφω είναι σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού, και δεν βολεύει να αρχίσω να μετακινώ. Οποτε αναγκαστικά θα πάω σε 2 ups...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Πηγαινε σε δυο ups αν και δε σε καταλαβαινω με μπριζακι 10 ευρω APC ποσες μπριζες θελω να καλυψω χ 10 ευρω = τελεια τα καταφερα θα παρω τοσα μπριζακια απο οποιο προμηθευτη με εξυπηρετει γιατι ενδεικτικα μου εβαλε λινκ ο elfi.. Ποσες συσκευες θα μετακινησω να κουμπωσω στο 1ο ups??? ποσες συσκ.. ποσα watt θελουν τοσα = ??? τελεια τα καταφερα κυριοι περα απο APC ποια μαρκα να παρω??? αυτη? αυτη? ή αυτη? Ποσες συσκευες θα μετακινησω να κουμπωσω στο 2ο ups??? ποσες συσκ.. ποσα watt θελουν τοσα = ??? τελεια τα καταφερα κυριοι περα απο APC ποια μαρκα να παρω??? αυτη? αυτη? ή αυτη? Φοβερα περασες και αυτοι που σου προτεινουν ωραιο forum trust it!! πας να δωσεις αλλα 2 κατοσταρικακια για πλακα μεταξυ μας + προσθεσετα στα χιλιαρικακια που εχεις δωσει στον εξοπλισμο. επειδη ομως τα μισα της χιλιαδας 500 ως γνωστο και κοινως αποδεκτο... 1--> ΒΗΜΑ Site: ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ή ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΗΣ APPLE 2-->>BHMA http://www.apc.com/gr/en/tools/ups_selector/home/load 3-->BHMA 'GUYS ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ WATT/VA ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΠΟΙΕς ΜΑΡΚΕς ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ???? ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ POST 'ROOF GARDEN' και επειδή δε βαρέθηκα να ψάξω ξέρω και τι απαιτήσεις έχουν οι συσκευές μου!
Zaytsev Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Άσχετα με το τι θα αποφασίσεις, εννοώ, πόσα και τι VA UPS, δες και τα CyberPower, που είναι εξαιρετικά ως τιμή/απόδοση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα