papeipa Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 το χα παρει και εγω παλια στα 9 ευρω , ωραια κατασκευη αλλα τι να το κανεις ? δεν ειναι για ολα τα αμαξια . Στο Kia ProCeed '09 που έχει μαλιστα και 2 αναπτήρες , δεν κουμπώνει σε καμια . Τα πλαινα pins ειναι πολύ ψηλα , και μενουν εξω , με αποτέλεσμα να μην στεκεται καν μεσα ... το εκανα δωρο σε φιλο με Focus '09 και ειναι μια χαρά .Προσοχή στα pins λοιπον. 1
axmaniac Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Η παρε ενα καλο καλωδιο εξαρχης usb-c, ή βαλε τον ανταπτορα σε ενα κλασσικο micro-usb, δεν εχει νοημα να βαλεις "σταθερο" ανταπτορα σε reversible, χανεις το πλεονεκτημα του reversible. Δεν θέλω να μαζεύω καλώδια. Με τον αντάπτορα μπαίνει σε usb-c και χωρίς σε micro-usb και είμαστε όλοι καλυμμένοι με ένα καλώδιο
sotiriadisc Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 το παρελαβα χτες - μικρο / ομορφο μηχανακι πολυ καλη αγορα ειδικα στην τιμη που το αγορασαμε ... ευχαριστω το παιδι που το βρηκε
iparou Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 παρέλαβα σήμερα. Μπορεί κάποιος να πει τι είναι η υποδοχή που έχει ο φορτιστής κάτω από την πορτοκαλί ? Πώς χρησιμοποιείται ? Επιπλέον, πώς αντιλαμβανόμαστε ποιες συσκευές υποστηρίζουν fast charge ? Το Lumia 640XL Που έχω υποστηρίζει ?
vrwmiaris Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Στον τίτλο τι γράφει ρε φίλε; δεν διαβάζεις πριν αγοράσεις κάτι; όσο για το δεύτερο χτυπά στο γουγλι να σε λυθούν οι απορίες 1
sotiriadisc Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 παρέλαβα σήμερα. Μπορεί κάποιος να πει τι είναι η υποδοχή που έχει ο φορτιστής κάτω από την πορτοκαλί ? Πώς χρησιμοποιείται ? Επιπλέον, πώς αντιλαμβανόμαστε ποιες συσκευές υποστηρίζουν fast charge ? Το Lumia 640XL Που έχω υποστηρίζει ? η θυρα που εχει ι μικρη εχει 3Α για φορτιση ενω η αλλη θυρα εχει 2Α αυτη ειναι η διαφορα ... νομιζω το κινητο σου δεν υποστιριζει γρηγορη φορτιση 1
iparou Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 η θυρα που εχει ι μικρη εχει 3Α για φορτιση ενω η αλλη θυρα εχει 2Α αυτη ειναι η διαφορα ... νομιζω το κινητο σου δεν υποστιριζει γρηγορη φορτιση Θενκς ! Άρα η κάτω θύρα για να χρησιμοποιηθεί θέλει καλώδιο MicroUSB to USB-C.
JohnnyX Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 η θυρα με τα 2Α δεν ειναι μια απλη θυρα (αλλωστε δινει και 3Α)...QC 3.0 ειναι..δινει ως 12v 1.5A για παραπανω google it (εξου δινει και 33watt συνδιαστικα)
mtop Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Παρέλαβα κ γω πολύ όμορφο κ ποιοτικό.ευχαριστω το μέλος που μου άνοιξε τα μάτια!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα