Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το χα παρει και εγω παλια στα 9 ευρω , ωραια κατασκευη αλλα τι να το κανεις ? δεν ειναι για ολα τα αμαξια . Στο Kia ProCeed '09 που έχει μαλιστα και 2 αναπτήρες , δεν κουμπώνει σε καμια . Τα πλαινα pins ειναι πολύ ψηλα , και μενουν εξω , με αποτέλεσμα να μην στεκεται καν μεσα ... το εκανα δωρο σε φιλο με Focus '09 και ειναι μια χαρά .

Προσοχή στα pins λοιπον.

• Like 1
Δημοσ.

Η παρε ενα καλο καλωδιο εξαρχης usb-c, ή βαλε τον ανταπτορα σε ενα κλασσικο micro-usb, δεν εχει νοημα να βαλεις "σταθερο" ανταπτορα σε reversible, χανεις το πλεονεκτημα του reversible.

Δεν θέλω να μαζεύω καλώδια.

Με τον αντάπτορα μπαίνει σε usb-c και χωρίς σε micro-usb και είμαστε όλοι καλυμμένοι με ένα καλώδιο :-)

Δημοσ.

το παρελαβα χτες - μικρο / ομορφο μηχανακι

πολυ καλη αγορα ειδικα στην τιμη που το αγορασαμε ... ευχαριστω το παιδι που το βρηκε

Δημοσ.

παρέλαβα σήμερα.

Μπορεί κάποιος να πει τι είναι η υποδοχή που έχει ο φορτιστής κάτω από την πορτοκαλί ? Πώς χρησιμοποιείται ?

Επιπλέον, πώς αντιλαμβανόμαστε ποιες συσκευές υποστηρίζουν fast charge ? Το Lumia 640XL Που έχω υποστηρίζει ?

Δημοσ.

Στον τίτλο τι γράφει ρε φίλε; δεν διαβάζεις πριν αγοράσεις κάτι; όσο για το δεύτερο χτυπά στο γουγλι να σε λυθούν οι απορίες

• Like 1
Δημοσ.

παρέλαβα σήμερα.

Μπορεί κάποιος να πει τι είναι η υποδοχή που έχει ο φορτιστής κάτω από την πορτοκαλί ? Πώς χρησιμοποιείται ?

Επιπλέον, πώς αντιλαμβανόμαστε ποιες συσκευές υποστηρίζουν fast charge ? Το Lumia 640XL Που έχω υποστηρίζει ?

η θυρα που εχει ι μικρη εχει 3Α για φορτιση ενω η αλλη θυρα εχει 2Α αυτη ειναι η διαφορα ... νομιζω το κινητο σου δεν υποστιριζει γρηγορη φορτιση

• Like 1
Δημοσ.

η θυρα που εχει ι μικρη εχει 3Α για φορτιση ενω η αλλη θυρα εχει 2Α αυτη ειναι η διαφορα ... νομιζω το κινητο σου δεν υποστιριζει γρηγορη φορτιση

Θενκς ! Άρα η κάτω θύρα για να χρησιμοποιηθεί θέλει καλώδιο MicroUSB to USB-C.

Δημοσ.

η θυρα με τα 2Α δεν ειναι μια απλη θυρα (αλλωστε δινει και 3Α)...QC 3.0 ειναι..δινει ως 12v 1.5A για παραπανω google it (εξου δινει και 33watt συνδιαστικα)

Δημοσ.

Παρέλαβα κ γω πολύ όμορφο κ ποιοτικό.ευχαριστω το μέλος που μου άνοιξε τα μάτια!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...