Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ. Θενκς !

Unregistered το πήρα, έκανα βλακεία ? Πόσο καιρό κάνει να έρθει ?

Καλά έκανες.

3-4 βδομάδες συνήθως

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες τι είναι το αντιστρέψιμο καλώδιο και που χρησιμοποιείται? είναι και MIcro usb & type-c?με το Huawei P9 θα έχω πρόβλημα?Θα πρέπει να το φορτίζω με το δικό μου καλώδιο, αυτό που δίνει δεν κάνει σε type-c?

Επεξ/σία από xatzi13
Δημοσ.

Κάτι γίνεται τελευταία με παραγγελίες από Κίνα, πολύ καλό :P

Παραγγελία του εν λόγω φορτιστή στις 13 του μήνα και ενός powerbank στις 15.

Ήρθαν σήμερα και τα 2!!!

Ακόμα πιο κουφό, θήκη κινητού από τυχαίο κινεζομάγαζο, παραγγελία Σάββατο, Τετάρτη στα χέρια μου.

Σπιτσλες

Δημοσ.

Παίδες τι είναι το αντιστρέψιμο καλώδιο και που χρησιμοποιείται? είναι και MIcro usb & type-c?με το Huawei P9 θα έχω πρόβλημα?Θα πρέπει να το φορτίζω με το δικό μου καλώδιο, αυτό που δίνει δεν κάνει σε type-c?

Micro USB είναι το καλώδιο του. Απλά ο σχεδιασμός του είναι έτσι ώστε να μπαίνει και από τις 2 μεριές. Εγώ τι χρησιμοποιώ με ανταπτορα σεusb type c

Δημοσ.

Micro USB είναι το καλώδιο του. Απλά ο σχεδιασμός του είναι έτσι ώστε να μπαίνει και από τις 2 μεριές. Εγώ τι χρησιμοποιώ με ανταπτορα σεusb type c

ωστόσο με το μαμίσιο καλώδιο φόρτισης φορτίζεις θέρες type-c, σωστά?

Δημοσ.

ωστόσο με το μαμίσιο καλώδιο φόρτισης φορτίζεις θέρες type-c, σωστά?

Ναι με το μαμισιο καλώδιο φορτίζω. Αλλά με ανταπτορα micro σε type c.

Το καλώδιο που εχει είναι micro USB.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η παρε ενα καλο καλωδιο εξαρχης usb-c, ή βαλε τον ανταπτορα σε ενα κλασσικο micro-usb, δεν εχει νοημα να βαλεις "σταθερο" ανταπτορα σε reversible, χανεις το πλεονεκτημα του reversible.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...