Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα απο χθες ενεργοποιηθηκε το vdsl cosmote.Το ρουτερ κλειδωνει 49999/4999. Αλλα στο speedtest εχω 45/4.Πηρα τηλεφωνο τον οτε και μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα στη γραμμη αφου κλειδωνω τα μεγιστα. Καναμε μετρησεις φυσικα μονο με ethernet κλειστα τα παντα. Κανονικα στην εξυπηρετηση νου ειπε οτι επρεπε να ειχα 48/4,7. Εχεται καμια ιδεα;

Δημοσ.

Καλησπερα απο χθες ενεργοποιηθηκε το vdsl cosmote.Το ρουτερ κλειδωνει 49999/4999. Αλλα στο speedtest εχω 45/4.Πηρα τηλεφωνο τον οτε και μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα στη γραμμη αφου κλειδωνω τα μεγιστα. Καναμε μετρησεις φυσικα μονο με ethernet κλειστα τα παντα. Κανονικα στην εξυπηρετηση νου ειπε οτι επρεπε να ειχα 48/4,7. Εχεται καμια ιδεα;

το speedtest δεν δινει τοσο ακριβή αποτελέσματα. Αυτό που κλειδώνεις ειναι το πραγματικό. Δεν υπαρχει προβλημα στη γραμμή σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Λογικάτατο το νούμερο του speedtest. Το throughput ("πραγματική" ταχύτητα κατεβάσματος) είναι μικρότερο επειδή υπάρχουν overheads.

Από περιέργεια δοκίμασε όλους τους servers του Speedtest.net στην Αθήνα, OTE SA/Cosmote SA/GRNET/Hyperhosting/Vodafone και δες νούμερα...

• Super Moderators
Δημοσ.

To upload? Δοκίμασες στους υπόλοιπους servers του speedtest στην Αθήνα που ανέφερα πιο πάνω?

Δημοσ.

Μολις γυρισα σπιτι και εχει ενεργοποιηθει το fastpath. Οριστε μια μετρηση

Απο οτι ειδα σε αμεσως επομενο θεμα εχουν ανεβασει speedtest και εχει 4,84 upload

post-181647-0-94890700-1489160207_thumb.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Ίσως η περιοχή σου να έχει περισσότερους συνδρομητές από ότι εκείνου ή η γραμμή του να έχει λιγότερα errors και να ξοδεύεται λιγότερο bandwidth γι' αυτά...

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί είσαι αρκετά κοντά στο KV (καμπίνα) και μπορεί λογικά να κλειδώσει και πιο πάνω σε μελλοντικό/μεγαλύτερο πακέτο. Από εκεί και πέρα το ότι κλειδώνεις τέρμα δεν σημαίνει αυτόματα ότι η πραγματική ταχύτητα είναι η ίδια με την θεωρητική. Αυτή επηρεάζεται κι από τα overheads/errors αλλά κι από τους υπόλοιπους συνδρομητές του παρόχου στην περιοχή. Για τα overheads/errors σκέψου ότι ακόμα και στο σπίτι με ethernet σε τοπικό δίκτυο δεν έχεις πχ full 1gbps speed αλλά λίγο λιγότερο. Επίσης για τους υπόλοιπους συνδρομητές υπάρχει content ratio πχ 1:20, δεν παίζεις με 1:1 ούτε πληρώνεις για τέτοιο...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που λες μου φαινεται λογικο αλλα της ταξης ενος 8%. Εδω παραξενευτηκε και στο 13888 για αυτο ανοιξα και θεμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Για το upload συμφωνώ ότι τα 4.5Mbps είναι η συνήθης ταχύτητα, αλλά το download είναι ok.

Δοκίμασε κι άλλους servers πάντως πέρα από του OTE/Cosmote...

Δημοσ.

Μα για το down εβαλα και απο origin πιανω 5,7 mb 46 mbps το up με παραξενευει εκει εχω θεμα και εκει κολλησε και στο 13888 οπου μου το ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι λιγο το 4

Δημοσ.

Δοκιμασε και αλλους server.

Αλλα και το speedtest δε δειχνει και ποσο παει τερμα.

Πχ απο steam εχω πιασει και 6mb/s που ειναι 48 mbps,ενω σε torrent εχω κανει και upload με 600kb/s που ειναι 4.8 mbps.

Στο speedtest μεγιστο εχω πιασει  47,2/4,7 φαντασου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...