Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτά φίλε μου στο ps 15 με firmware update 4440  , εδώ το 2017 ανακάλυψαν τους εξωτερικούς σκληρούς ,θες και mkv με srt ? 

παιζει κανονικα mkv  ..

Δημοσ.

καλοδεχουμενο το νεο fw, επιτελους θα μπορουμε να δουμε και πορ..ποιοτικες ταινιες σε 3D στο PSVR μας :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

θέλουμε keyboard+mouse για να παίζουμε FPS games ,

Δημοσ.

πωπω evolution μιλάμε, το ps4 ανέβασε πιθανότητες να το πάρω απο 0.02 % σε 0.02002% 

Λες και ενδιαφερει τα υπολοιπα 50 εκατομμυρια που εχει κανει σε πωλησεις  τι θα παρεις  εσυ .

Dominate στην αγορα κονσολων εχει κανει σε αυτη την γενια .

Δημοσ.

Πραγματικα ομως βγαζει κατι καλο και παλι να κραξουν πολλοι...δεν σας υποχρεωσε να το αγορασετε παιδια...για καποιον που το εχει αγορασει ομως με τον μικρο δισκο ειναι σωτηρια και επρεπε να σβηνει περναει παιχνιδια....συνδεει εναν εξωτερικο τα κατεβαζει ολα εκει και τερμα...ουτε να ανοιγεις το μηχανημα ουτε τιποτα....

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά εγώ είμαι περισσότερο του pc gaming,της κονσόλες της πήρα γιατί πολλές φόρες μας πιάνεται ο κ@#$ στης καρέκλες έμενα και της γυναίκας μου. Όποτε παίρνουμε από ένα χειριστήριο και την αράζει ο καθένας στον καναπέ ή κρεββάτι και παίζουμε μαζί κάνα online game.

Η μαγκιά είναι ότι με ένα licence παιχνιδιού παίζουμε και οι δυο και ο καθένας με το δικό του προφίλ,όπως και με μια συνδρομή καλύπτω και της 2 κονσόλες.

Πάντως όπως και να έχει η σονυ δίνει με το σταγονόμετρο τα features που ζητάνε οι χρήστες/πελάτες της.

Αν δεν κάνω λάθος το ps4(δεν ξέρω για το pro)δεν πρέπει να έχει usb 3 θύρες,δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά,αλλά θυμάμαι ότι ήταν μαύρες οι θύρες και όχι μπλε.
Χωρίς τροφοδοσία παίζει ο εξωτερικός στο ps4 αλλά επειδή θα βάζεις παιχνίδια πλέον στον εξωτερικό,σίγουρα θα θέλει δίσκο με τροφοδοσία για να δουλεύει στο φουλ. 

λαθος κανεις εχει usb 3 κ μονο τετοιους δισκους διαβαζει Usb 2 μονο τους βλεπει (μας εβαλε σε εξοδα δλδ για αγορα usb 3)....κ δεν χρειαζεται τροφοδοσια αναλογα τον δισκο φυσικα ....

Δημοσ.

Λες και ενδιαφερει τα υπολοιπα 50 εκατομμυρια που εχει κανει σε πωλησεις  τι θα παρεις  εσυ .

Dominate στην αγορα κονσολων εχει κανει σε αυτη την γενια .

δεν παύει να είναι εκτός τόπου και χρόνου όταν φτάνει το 2017 για το αυτονόητο..... να υποστηρίξει εξωτερικό σκληρό σε μια κατά τα άλλα μοντέρνα και μπροστά συσκευή που την μάρανε το fake 4k και το vr.

υποστήριξη για εξ. δίσκο έπρεπε να έχει όχι το ps4, αλλά το ps3 fat!

Δημοσ.

δεν παύει να είναι εκτός τόπου και χρόνου όταν φτάνει το 2017 για το αυτονόητο..... να υποστηρίξει εξωτερικό σκληρό σε μια κατά τα άλλα μοντέρνα και μπροστά συσκευή που την μάρανε το fake 4k και το vr.

υποστήριξη για εξ. δίσκο έπρεπε να έχει όχι το ps4, αλλά το ps3 fat!

H αγορα και οι πωλησεις αποδειξαν πως αυτα που αναφερεις εχουν πολυ μικρη σημασια  και οι καταναλωτες εδωσαν βαρυτητα σε αλλα θεματα και για αυτο αγορασαν ps4.

Δημοσ.

Βγαλτε και λιγη παραπανω μιζερια,μπορειτε και καλυτερα.

πωπω evolution μιλάμε, το ps4 ανέβασε πιθανότητες να το πάρω απο 0.02 % σε 0.02002% 

Μπηκες ομως σε θεμα που αφορα προιον που δεν σε ενδιαφερει για να κραξεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...