Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πόσο έδινε η bet365 (συγκεκριμένα αυτή η εταιρεία) για να προκριθεί η Μπαρτσελόνα, εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά το 4-0 του Παρισιού;

Δημοσ.

Όχι, άλλα υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος που ρωτάω. Πάντως, μόνο 8 απόδοση έδινε στην πρόκριση της Μπαρτσελόνα, πριν αρχίσει το ματς; Περίμενα αρκετά παραπάνω ύστερα από το 4-0 του πρώτου γύρου.

Δημοσ.

8 εδινε πριν το ματς. Στημενο μονο αν σχολιασεις την διαιτησια, δεν καθησε να χασει η παρι, αν εννοεις αυτο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Άλλη μια ερώτηση: στο 3-1, ποιο ήταν το ποσοστό που έδινε στην Μπάρτσα για να προκριθεί; Μιλάω πάντα μόνο για την bet365. Μήπως έτυχε να το δει κάποιος;

Δημοσ.

Είναι λίγο "χαζός" ο λόγος που ρωτάω, όχι τόσο αθλητικός, αλλά θα με βοηθήσει. Γράφω ένα διήγημα και στο σημείο που βρίσκομαι με βολεύει πολύ ο ήρωάς μου να κερδίσει αρκετά χρήματα από ένα αθλητικό γεγονός. Και επειδή είναι ποδοσφαιρόφιλος, το χθεσινό ματς είναι ό,τι πρέπει.

Θέλω να τον βάλω να ποντάρει (λίγα) χρήματα στην bet365 στο να προκριθεί η Μπαρτσελόνα όταν το σκορ είναι 3-1. Ήταν στο 62' όταν μπήκε το γκολ και η Μπάρτσα ήθελε 3 γκολ για να προκριθεί, λογικά θα έδινε πολύ παραπάνω από 8. Το θέμα είναι πόσο; Θέλω να βάλω  μια απόδοση που να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα - είναι ωραίο στις ιστορίες να αφηγούμαστε κάποια γεγονότα που όντως συνέβησαν. Άσε που το κάνει και πιο ενδιαφέρον και για αυτούς που γράφουν την ιστορία. :-)

Δημοσ.

Να βάλεις πχ 5 ευρώ και να κερδίσεις πχ 3000, με σύστημα μόνο στην bet365

Στον ΟΠΑΠ νομίζω γίνεται μέχρι και 100.000 ευρώ αλλα με κακές αποδώσεις και θες πολλά ματς.

Δημοσ.

Όχι, δεν θέλω τόσα πολλά, αλλιώς χάσαμε τον ρεαλισμό του πράγματος :P. Θέλω απλά να ποντάρει ένα μικρό ποσό στην πρόκριση της Μπαρτσελόνα, μετά το 3-1, γύρω στο 75' ας πούμε. Τι να έδινε εκεί για πρόκριση της Μπάρτσα; Πρέπει να ήταν ψηλή απόδοση, έτσι δεν είναι; Το θέμα είναι πόσο...

Δημοσ.

Όπως είπα παραπάνω, με βολεύει να ποντάρει σε ένα ματς, παρά κάτι άλλο.

Γνωρίζει κανείς πόσο περίπου έδινε στην bet365 στην Μπαρτσελόνα να προκριθεί όταν το ματς ήταν γύρω στο 75' και με σκορ ακόμα 3-1;

Και όποιος βοηθήσει, θα τον μνημονεύσω στο Πούλιτζερ! :Ρ

Δημοσ.

Όπως είπα παραπάνω, με βολεύει να ποντάρει σε ένα ματς, παρά κάτι άλλο.

Γνωρίζει κανείς πόσο περίπου έδινε στην bet365 στην Μπαρτσελόνα να προκριθεί όταν το ματς ήταν γύρω στο 75' και με σκορ ακόμα 3-1;

Και όποιος βοηθήσει, θα τον μνημονεύσω στο Πούλιτζερ! :Ρ

Γνωρίζει κανείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...