Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον το βρηκα..αλλα θα κανω μερικα τεστ ακομα να σιγουρευτω

καποια βλακεια εχω κανει με το bios γιατι εκανα cmos και δουλεψε..παρολο ομως που το εχω να κανει boot απο τον ssd που ειναι τα windows 10 πρεπει να του πω να κανει και boot overide στον συγκεκριμενο για να δουλεψει κανονικα..μηπως εκει ειναι το προβλημα?

δες το και πες μας 

Δημοσ.

Καμια επιτυχια..τι εχω κανει αναλυτικα

+1 προβλημα

1.chkdsk c : r/f ..τιποτα

2.safe mode..κολλαει στην οθονη επανεκκινησης

3.cmos reset..μετα απο το 1ο boot παλι τα ιδια ενω δεν μπορω να μπω ποια και στο bios οτι και να παταω

4.Bios flash με την τελευταια εκδοση που την ειχα ειδη..κανει flash και κανει επανεκκινηση κανονικα..αλλα στο boot παλι δεν μπορω να μπω στο bios και παλι τα ιδια.

5.Μερικες φωρες που κανω επανεκκινηση μου βγαζει error στην οθονη επανεκιννησης..και πολυ ποιο σπανια οταν bootari bsod αλλα αφου συλλεγεις της πληροφοριες ολα καλα

4.Το crystalclear και οτι benchmark προγραμμα που εβαλα για σκηλρους δεν μου δειχνουν καποιο προβλημα

6.Το reset button δεν λειτουργει πουθενα..μονο εαν πατησω παρατεταμενα το power button η εαν κλεισω το pc απο την τροφωδοσια

7.Τα pin στην μητρικη ειναι συνδεμενα σωστα,τα κοιταξα 3 φωρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σιγουρεψου οτι εχεις περασει τη σωστη εκδοση για τη rom συνηθως εχουν καποια revision...?? πανω στη μητρικη θα τα βρεις ολα χαμηλα τυπομενα.

και πως κανεις αναβαθμιση μεχρι πριν?

εαν εχεις πειραξει στη μητρικη καποιο jumperaki να το βαλεις στη θεση του και αστο δισκο προς το παρον εκτος..

15  να κλεισει και να ανοιξει και 15 φορες reset μεχρι να το βαρεθεις εαν δε τα κανει αυτα παντα σωστα τοτε εχει προβλημα εκει!

Με το δισκο μετα θα δεις τι θα κανεις, 

τα option 2,3,4 ειναι για τα παραπανω 

το option 5 αφορα το δισκο και τη κατασταση του και το περιεχομενο του απο αυτα που γραφεις ομορφα και σε σειρα.

το 6 'μυριζει' την ενδεχομενη αλλαγη με τη καινουργια μητρικη εφοσον το εχεις βαλει στο προγραμμα και παντα εχεις ελενξει οτι το πανελ στο κουτι ειναι σε καλη κατασταση.

Δημοσ.

Λοιπον μετα απο κανα 2 format διαπιστωσα οτι εαν στο bios βαλω τα settings να κανουν boot απο το flash drive και απενεργοποιησω τους σκληρους και restart γινεται και το reset button δουλευει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...