mants118 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Φήμες λένε ότι υπάρχουν φήμες που αναφέρουν την φημολογούμενη τοποθέτηση OLED στα iPhone. καλά μην αγχώνεσαι, φήμες θα είναι! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αλήθεια? Εγώ θυμάμαι άλλα... λόγια του αέρα http://www.tomshardware.com/news/Tim-Cook-OLED-Displays-Apple,21057.html Αν είχες βέβαια καλύτερη μνήμη θα θυμόσουν επίσης πως το λευκό στις πρώτες OLED οθόνες ήταν "κατουρημένο", μόνο η υλοποίηση της Samsung -AMOLED και αργότερα Super AMOLED & QLED- ήταν ΚΑΛΗ με μεγάλα πλεονεκτήματα (αν και υπερκορεσμένη). Επίσης η apple με το σωστό pixel alignment πέτυχε ομοιομορφία πάχους που της επέτρεπε να έχει λιγότερα φύλλα στο panel, ergo περισσότερη φωτεινότητα.
panosveto12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Στην Ελλάδα το μόνο apple που θα δούμε θα είναι το μήλο από την λαϊκή 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Κανονικά θα έπρεπε Retina Samsung Display Αν η samsung έφτιαχνε και την πατέντα... example: Είναι σαν εγώ να έχω μια μηχανή του κιμά και εσύ να έχεις το δικό σου χοιρινό κρέας (είναι από δικιά σου φάρμα την οποία έχεις αναπτύξει εσύ με δικές του τεχνοτροπίες και δικιά σου τεχνογνωσία), και επειδή δεν έχεις την μηχανή του κιμά έρχεσαι σε εμένα και μου δίνεις το χοιρινό να το βάλω στην μηχανή (κυριολεκτικά μόνο αυτό κάνω, το βάζω στην μηχανή)... Ο κιμάς είναι δικός μου ή δικός σου? (δεδομένο το ότι σε πλήρωσα για την χρήση της μηχανής). οοοο ναιιι, μόλις έκανα αυτήν την σύγκριση
cache22 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 οσο και να αντιστεκεσαι στην προοδο, αυτη ερχεται και σε παρασερνει σαν ποταμος! Ναι ακριβως.
just for today Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 παλια εποχη galaxy s4 η apple ειχε καλυτερη οθονη απο amoled γιατι τοτε ητανε υπερβολικα πολυ τα χρωματα αλα απο τοτε και μετα galaxy s5 και μετα οι amoled ηταν και ειναι πολυ καλυτερες απο ips και τρωνε λιγοτερη μπαταρια
exor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 τιιι !!!?? μα !!! αφου εχει πιο σωστα χρωματα το ips !! oversaturated αισχος !! Πως !!! ποσο πλακα εχουν τα φανμπου σιγα μην δεν εβαζε oled selling point megalo 1
Jophiel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Φήμες λένε ότι υπάρχουν φήμες που αναφέρουν την φημολογούμενη τοποθέτηση OLED στα iPhone. ... σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες πάντα...
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εγω βλεπω στις φωτο οθονες με στρογγυλες γωνιες αυτη θα ειναι η νεα μοδα;
nickmortonzikos4 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι κάποιο μακρινό όνειρο ανοιξιάτικης νυκτός ή υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να είναι αυτή η υλοποίηση; Edit: Στο περίπου εννοώ προφανώς
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 τιιι !!!?? μα !!! αφου εχει πιο σωστα χρωματα το ips !! oversaturated αισχος !! Πως !!! ποσο πλακα εχουν τα φανμπου σιγα μην δεν εβαζε oled selling point megalo Σαν ώριμη τεχνολογία η IPS LCD είχαν καλύτερη απόδοση χρωμάτων (υστερούσαν στο μαύρο), συγκριτικά με τις πρώτες OLED που είχαν κίτρινο λευκό και πάρα πολύ έντονα -μη ρεαλιστικά- χρώματα... Τώρα που τεχνολογία ωρίμασε γιατί όχι? Και δεν είμαι apple fanboy, έχω ubuntu κινητό και τρέχω arch στο λαπτοπ...
Heybro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Επιτέλους έβαλε μυαλό. Χρησιμοποιώ amoled από το 2014 και οτιδήποτε άλλο και αν δω και κάνω σύγκριση δεν βλέπετε. Amoled είναι το μέλλον στα κινητά oled στις τηλεοράσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Επιτέλους έβαλε μυαλό. Χρησιμοποιώ amoled από το 2014 και οτιδήποτε άλλο και αν δω και κάνω σύγκριση δεν βλέπετε. Amoled είναι το μέλλον στα κινητά oled στις τηλεοράσεις. Οι AMOLED βασίζονται σε TFT panel και είναι active matrix ενώ οι δεύτερες όχι (PMOLED ~passive). Συναρπαστική ήταν η φετινή QLED της samsung με 100% χρωματική απόκρυση.
Heybro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Οι AMOLED βασίζονται σε TFT panel και είναι active matrix ενώ οι δεύτερες όχι (PMOLED ~passive). Συναρπαστική ήταν η φετινή QLED της samsung με 100% χρωματική απόκρυση. Ναι διαφέρουν αλλά στα κύρια χαρακτηριστικά δηλαδή άπειρο contrast Full rgb είναι στα ίδια επίπεδα. Η qled καλή σαν τεχνολογία αλλά oled δεν είναι. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παει σε oled η samsung και λανσάρει τις δικές τις τεχνολογίες κάθε χρόνο.
haHa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Πιστευω oτι απο το 2019-2020 ισως αρχιζουμε να βλεπουμε και OLED οθονες στα apple laptop. Αλλοι κατασκευαστες βαζουν ηδη OLED οθονες σε λαπτοπ απο το 2016. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2017 από haHa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα