Heybro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Γιατι τον προτεινεις? Γιατί έχω 5 καλώδια της BlitzWolf φορτιστη Quick charge 2 και vr και όλα βγήκαν πολύ καλά προϊόντα.
ChrisN.S. Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Το ξεθάβω λίγο το θέμα γιατί με αυτά που διάβασα εδώ https://www.amazon.com/Charge-Tronsmart-3-Port-Charger-iPhone/dp/B01B7NIIM0 προσωπικά φοβάμαι να τον χρησιμοποιήσω *όταν έρθει. Δείτε τις φωτογραφίες από τις καμένες υποδοχές.
patrickdrd Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 εμ τα είχαμε πει, ποτέ ρεύμα απ'τον κινέζο
theoilia Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 γιατί τα άλλα που αγοράζουμε τι είναι;Δεν είναι κινέζοι; 1
roybatty Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) εμ τα είχαμε πει, ποτέ ρεύμα απ'τον κινέζο ..είπε ο ελληνάρας τη χαζομάρα του αν και τον είχανε ταπώσει 2 σελίδες πριν. Διάβασε τι λέει εδώ: " Tronsmart has gotten in touch with me and gave me options to resolve the problem. They did offer to replace the phone" Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς ότι η εταιρία υποστηρίζει τα προϊόντα και τους πελάτες της.Εσύ ψάξε την Sony-Ericsson να σου αλλάξει οτιδήποτε.Δε νομίζω Λάκη. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2017 από roybatty 7
djuan1988 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Βασικά η κατάσταση με τους φορτιστές, το usb c και τις fast charging τεχνολογίες έχει καταντήσει ανέκδοτο. Δεν ξέρεις τι να αγοράσεις πραγματικά. Πρέπει να διαβάσεις 500 reviews για να αγοράσεις ένα καλώδιο και πάλι δεν ξέρεις αν θα σου καταστρέψει το κινητό. Το θέμα είναι ότι το Quick Charge της Qualcomm και το dash charge της oneplus (βασικά το vooc της oppo) κάνουν violate τις αρχές του usb c και για αυτό υπάρχουν όλα αυτά προβλήματα. Το usb c έχει "ενσωματωμένη" τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, βλέπε ταχεία φόρτιση στα Nexus και Pixel κινητά (USB C power delivery). Δυστυχώς ο καθένας κάνει τα δικά του και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. *Προσωπικά θεωρώ ότι η καλύτερη τεχνολογία είναι της OPPO - OnePlus, αλλά το καλύτερο για όλους μας είναι να επικρατήσει το USB c PD και όχι κάποιο proprietary πρότυπο. 1
panos2171 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δηλαδή αν εγώ βάλω ένα κοινό καλώδιο USB (όχι C ) στη θύρα QC του φορτιστή παίζει να υπάρξει θέμα;
ChrisN.S. Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 παρέλαβα και εγώ και δοκίμασα , έδινε 550mA αλλά το κινητό ήταν πάνω από 90% φορτισμένο οπότε θα το δοκιμάσω και σε νορμάλ κατάσταση να δω. (ps δεν υποστηρίζει quickcharge το κινητό μου). 1
roybatty Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Για την qc θύρα δεν έχω άποψη αλλά όσον αφορά τις άλλες 2 θύρες εμένα με έβγαλε ασπροπρόσωπο καθώς σε μισή ώρα κατόρθωσε να φορτίσει το tablet της μικρής (ένα 7ρι mls) από το 0 στο 45% οπότε μπορέσαμε να διανύσουμε την υπόλοιπη μισή ώρα του ταξιδιού με την ησυχία μας.Ο παλιός belkin που χρησιμοποιούσα πριν παρ'ότι λέει 2Α δεν υπήρχε περίπτωση να το καταφέρει αυτό.
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μια χαρά, ακριβώς όσα δίνει και ο φορτιστής τοίχου του κινητού μου, στη θύρα QuickCharge, στις άλλες δύο δίνει ελαφρώς λιγότερα mA.
kostastnt Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Έχω τον 4πλο QC2 εδώ και 15μήνες.. Με το παλιό κινητό τον χρησιμοποιούσα κάθε μέρα.. Με το καινούριο 2-3 φορές τη βδομάδα.. Δεν είχα ποτέ το παραμικρό θέμα.. Σε ταξίδι έχει φορτίσει 2 ipad 10", κινέζικο ταμπλετ 10" και κινητό.. 2 ώρες και δεν είχαμε το παραμικρό θέμα.. Ο φορτιστής έκαιγε αλλά όχι παραπάνω από γνήσιο φορτιστή για ipad... H tronsmart είναι πολύ έμπιστη εταιρεία και στα καλώδια τους, και στα desktop charger και στα wall charger.. Έχω 5-6 φορτιστές και καμιά δέκα καλώδια και τα θεωρώ πολύ ποιοτικά!
anticlimatix Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Παρέλαβα κι εγώ τον φορτιστή προχτές και τον δοκίμασα και παίζει άψογα! Και το quick charge δουλεύει τέλεια και οι απλές θύρες. Είναι εξίσου καλός με τον Aukey που είχα πριν, ο οποίος και αυτός είναι ποιοτικότατος και πολύ γρήγορος. Στην quick charge από 10% μου το πάει στο 50% σε περίπου 15λεπτάκια. Πήρα και ένα σετάκι καλώδια Tronsmart μαζί, κι αυτά φαίνονται πολύ ποιοτικά. Γενικά όσο τον δοκίμασα δε ζεσταίνετε καθόλου, ούτε και το κινητό. Βέβαια δε δοκίμασα να βάλω και στις 3 ταυτόχρονα. Ευχαριστώ πάντως για την ωραία σύσταση
patrickdrd Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Για την qc θύρα δεν έχω άποψη αλλά όσον αφορά τις άλλες 2 θύρες εμένα με έβγαλε ασπροπρόσωπο καθώς σε μισή ώρα κατόρθωσε να φορτίσει το tablet της μικρής (ένα 7ρι mls) από το 0 στο 45% οπότε μπορέσαμε να διανύσουμε την υπόλοιπη μισή ώρα του ταξιδιού με την ησυχία μας.Ο παλιός belkin που χρησιμοποιούσα πριν παρ'ότι λέει 2Α δεν υπήρχε περίπτωση να το καταφέρει αυτό. παρελαβα κι εγω τα καλωδια και δοκιμασα το μεγαλο της συσκευασιας (γιατι αυτο με βολευει, απλα ειχα ενα μαυρο πανω σε εναν belkin, αλλα δεν ταιριαζε γιατι ο τελευταιος ηταν ασπρος) με lg g2 & moto e, συμφωνα με το ampere, το 1ο φορτιζε με 1,6a και το 2ο με 1,2a, ενω ο belkin ειναι 2,1a, προφανως ειναι και θεμα συσκευης και μηκος καλωδιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα