Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο οτι ειναι επωνυμος;

εμπιστευεσαι την Tronsmart; τι ειναι tronsmart; πρωτη φορα την ακουω...

κι αν σου στελνει ρευμα οτι ναναι; δεν σε αφορα;

επισης, προσωπικα δεν καταλαβα χριστο ουτε τι ειναι το qc ξερω, ουτε τι ειναι οι 3 υποδοχες, θα πρεπε;

καλα οταν σας καουν οι συσκευες να μην ποσταρετε για βοηθεια στο προβλημα σας

bye

:-D :-D :-D

Έχεις απόλυτο δίκιο!

Δεν ξέρεις την tronsmart, αλλά ξέρεις την Sony-Ericsson, μας αναφέρεις τιμητικά την έλλειψη γνώσεων σου με το άκρως διαφωτιστικό "δεν κατάλαβα χριστό", αλλά ένας συνάδελφός σου είναι ευαγγέλιο για σένα άρα και για εμάς.

Και φυσικά υποψιάζομαι πως ότι και να ποστάρουν τα υπόλοιπα παιδιά φιλότιμα προς ενημέρωσή σου και όλων μας, σιγά βρε γατάκια όλοι..........

• Like 5
Δημοσ.

καλα ρε μαζευτηκα δωστε κανα ινφο να μαθαινουμε κι οσοι δεν ξερουμε,

αν εχετε ορεξη να κανετε κατι διαφορετικο εκτος απ το να τρολαρετε :P :D

Δημοσ.

Tronsmart BlitzWolf aukey xiaomi chuwi anker είναι μια χαρά μάρκες και αξιόπιστες οσο δεν πάει. Να τις εμπιστεύεστε δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ρε Ewing ...αφου δεν το ξερεις το πραγμα ..γνωμη γιατι εκφερεις οταν τοσοι πολλοι σου λενε αλλα ?
Και ενας επισης ανωνυμος φορτιστης που τρεχει σε προσφορα ειναι ο παρακατω

Επεξ/σία από JohnnyX
  • Like 1
Δημοσ.

No offense αλλα οι εξελιξεις σε εχουν αφησει λιγο πισω κ μπορει καποιος να την πατησει με αυτα που προτεινεις.

τον φορτιστη που βαζεις τον πηρε ο πατερας μου ως αδαης κ σε καινουργια κινητα (5ετιας) δεν καταφερει να στειλει επαρκες ρευμα κ ως αποτελεσμα το κινητο αποφορτιζεται κανονικα τσαμπα τα 5 ευρω.

Εντάξει, κι αυτό που λες εσύ είναι υπερβολή. Μπορεί να είναι ελαττωματικός. Τον συγκεκριμένο φορτιστή τον είχα πάρει πριν 7-8 χρόνια (ναι, τόσα κυκλοφορεί ακριβώς ο ίδιος) και αν και έχω πάρει και xiaomi και έναν ακόμη με 2 θύρες, χρησιμοποιώ τον sony επειδή είναι τέλειος σε μέγεθος και δεν πετάει καθόλου στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Το nexus 5 μου το φορτίζει με κοντό καλώδιο στα 1000+ mA

ΥΓ τον τσίμπησα και αυτόν γιατί περιμένω κινητό με qc3.0

Δημοσ.

ευχαριστω Questioner,....

μου εφαγες τα τελευταια € στο paypal,....you...you,bad boy :-D

• Like 1
Δημοσ.

ερωτηση: οι 2 στελνουν λεει μαξ 2,4Α, η τριτη 3Α,

ξερει η μπαταρια του κινητου ποσο ρευμα να τραβηξει;

Ο φορτιστής (πηγή) δεν στέλνει Α αλλά V... το κινητό (φορτίο) δέχεται τα V και ζητάει Α από την πηγή. Αν η πηγή δεν μπορεί να δώσει όσα ζητάει, δίνει λιγότερα με αποτέλεσμα το κινητό (φορτίο) να φορτίζει πιο αργά.

• Like 4
Δημοσ.

Εντάξει, κι αυτό που λες εσύ είναι υπερβολή. Μπορεί να είναι ελαττωματικός. Τον συγκεκριμένο φορτιστή τον είχα πάρει πριν 7-8 χρόνια (ναι, τόσα κυκλοφορεί ακριβώς ο ίδιος) και αν και έχω πάρει και xiaomi και έναν ακόμη με 2 θύρες, χρησιμοποιώ τον sony επειδή είναι τέλειος σε μέγεθος και δεν πετάει καθόλου στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Το nexus 5 μου το φορτίζει με κοντό καλώδιο στα 1000+ mA

ΥΓ τον τσίμπησα και αυτόν γιατί περιμένω κινητό με qc3.0

Εγω που τον δοκιμασα με ανοιχτα δεδομενα, gps κ πλοηγηση επεφτε η μπαταρια με γοργους ρυθμους κιολας σε ΝΟΤΕ 3 (ειμαστε off topic).

Εχω παρει τον αντιστοιχο με του θεματος της blitzwolf κ ειμαι απολυτα ικανοιημενος (σε διπλασια τιμη) .

Δημοσ.

Επειδή γίνεται αναφορά στον sony ericsson και επειδή τον είχα στο παρελθόν, να αναφέρω ότι είναι ποιοτικότατος σαν κατασκευή(έχει καλύτερα πλαστικά από blitzwolf 4 port qc 3.0) και σε αντίθεση με κάτι κινέζικους δεν ζεσταίνεται καθόλου! Δίνει 1,2A και είναι μια χαρά για συσκευές που δεν ζητάνε περισσότερο(συνήθως φθηνά ή παλαιότερα κινητά), σε κινητά που υποστηρίζουν περισσότερα ampere απλά θα έχουμε πιο αργή φόρτιση. Πάντως μεταξύ των δύο θα επέλεγα τον tronsmart που είναι προσαρμοσμένος στις σύγχρονες ανάγκες- απαιτήσεις.

*τον φορτιστή του θέματος γιατί τον έχουν αλλού με μπλε και αλλού με πράσινη θύρα ενώ είναι το ίδιο μοντέλο(ίδιος κωδικός) και qc 3.0 και στις δύο περιπτώσεις;

Δημοσ.

6,93€ paypal....(πήραν την προμηθεια τους γιατί δεν γνωρίζω πως θα το γυρίσω να κάνει το συνάλλαγμα η τράπεζα ;( )

Καλή αγορά για έναν επώνυμο φορτιστή

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί γράφουν max Ampere αφού όσα θέλει η κάθε συσκευή τραβάει και το όριο είναι το πότε θα λιώσει το καλώδιο ή η επένδυσή του, έτσι δεν είναι;

Από τους πίνακες με τα παχη καλωδίων (AWG) τι να κοιτάμε τα chassis wiring ή τα power transmission;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...